Tema: ieskom draugu
susipazinkim pasisnekekim . lukiu draugu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ieskom draugu
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
susipazinkim pasisnekekim . lukiu draugu
t.y laukiu draugu
na,tai pasnekek kanors?paziuresim ar su tavim verta draugaut
Raminta, jau su Gabija gali neplanuot nieko, ji labai nedraugiska, patikek manim. Pvz su manim nei pasisveikina nei siaip prisimena. :? Su tokiais draugais toli nenukeliausi ;D
oho,sitokio akibroksto nesitikejau ,kokiais negerais dalykais mane kaltina,jus tik paklausykit
...nesu as tokia,jis issigalvoja,bando mane apjuodinti pries visa tauta
...Auri,kam reikejo tas pasisveikino su manim,pvz. mes su Ingridute,visada karts nuo karto susirasydavom.. o tu man niekada neparasei
aha... pasiziurek kuris paskutini karta tau zinute siunte tu ar as? :]
kokia as geriete, pasirodo ;)Gabijuk, jis tikras vyras :Dgavo laisve ir nutruko nuo pavadzio ;D
tai tu Auri,gal buvai isejes zinuciu atkasinet ;D ...negali but,as kiek atsimenu tau paskutine rasiau ir dar galvoju kai kartais ieinu..ech,vel Auris man neparase
>>>Ingridut,as taip ir maniau,cia buvo musu isbandymas,kurio deje jis neislaike ,na bet kaip sakant mano sirdis ne gelezine,gi reikia kazkada atleisti,tam skirti zodziai,dovanos(briliantai),geles ir t.t.
hmm... zinot, kazkaip cia pakvipo kazkokia moterisku susimokymu pries mane sitoj temoj...
pulimas geriausia gynyba Vyreli :H ,o tu neverk..vyrams netinka verkt
ech, zmonele... :H kad ir kokia butum bjauri, bet vistiek taves pasiilgau :H :H
va,nera namu be dumu kaip sakoma ech...,buna graziu momentu gyvenime,buna nupuolimu,,,svarbiausia neprarasti vilties
>>>oho,kaip cia protingai pasakiau,jauciuosi kaip kokia mociute mokanti anukus
tai jau tiesa.. uzdumyti tai tu moki ;D matyt to tave pramoke tie baisiai dumojantys traktoriai ;D
cia gal as to is italu jau ismokau
tai tu Auri,gal buvai isejes zinuciu atkasinet ;D ...negali but,as kiek atsimenu tau paskutine rasiau ir dar galvoju kai kartais ieinu..ech,vel Auris man neparase
![]()
>>>Ingridut,as taip ir maniau,cia buvo musu isbandymas,kurio deje jis neislaike,na bet kaip sakant mano sirdis ne gelezine,gi reikia kazkada atleisti,tam skirti zodziai,dovanos(briliantai),geles ir t.t.
kalta technika ir ne kitaip
kodel visi mano kad tik zmonoms reikia issilakstyt??? :? :? :?
kodel visi mano kad tik zmonoms reikia issilakstyt??? :? :? :?
tai vat butent kad ne,jum reikia issilakstyt,nes tada tikrai bus taip kad ateis i namus ir sakys,"noriu alimentu is jusu vyro " ;D
Auris, 21 parašė:kodel visi mano kad tik zmonoms reikia issilakstyt??? :? :? :?
tai vat butent kad ne,jum reikia issilakstyt,nes tada tikrai bus taip kad ateis i namus ir sakys,"noriu alimentu is jusu vyro " ;D
o kadangi vyras mokes dar 5 vaikams, tai zmona 6 is savo kisenes mokes ;D
cha cha chaaa ! Paziuretumem ka jus sakytumet jeigu Gabi pagimdytu man nigi viena diena ;D
p.s.: kazkas jau minejo kad siais laikais yra toks stebuklas kaip PREZEVARTYVZ ~
Auri, kalbi apie tuos, kur Vaivu Vaiva iliustravus buvo :? ;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ieskom draugu