1

Tema: ieskom draugu

susipazinkim pasisnekekim . lukiu draugu

2

Re: ieskom draugu

t.y laukiu draugu

3

na,tai pasnekek kanors?paziuresim ar su tavim verta draugaut big_smile

4

Raminta, jau su Gabija gali neplanuot nieko, ji labai nedraugiska, patikek manim. Pvz su manim nei pasisveikina nei siaip prisimena. :? Su tokiais draugais toli nenukeliausi ;D

5

oho,sitokio akibroksto nesitikejau big_smile ,kokiais negerais dalykais mane kaltina,jus tik paklausykit :::819 ...nesu as tokia,jis issigalvoja,bando mane apjuodinti pries visa tauta big_smile ...Auri,kam reikejo tas pasisveikino su manim,pvz. mes su Ingridute,visada karts nuo karto susirasydavom.. o tu man niekada neparasei :::734

6

aha... pasiziurek kuris paskutini karta tau zinute siunte tu ar as? :]

7

kokia as geriete, pasirodo big_smile ;)Gabijuk, jis tikras vyras :Dgavo laisve ir nutruko nuo pavadzio ;D

8

tai tu Auri,gal buvai isejes zinuciu atkasinet ;D ...negali but,as kiek atsimenu tau paskutine rasiau ir dar galvoju kai kartais ieinu..ech,vel Auris man neparase :::002
>>>Ingridut,as taip ir maniau,cia buvo musu isbandymas,kurio deje jis neislaike :::734 ,na bet kaip sakant mano sirdis ne gelezine,gi reikia kazkada atleisti,tam skirti zodziai,dovanos(briliantai),geles ir t.t. big_smile

9

:::042 hmm... zinot, kazkaip cia pakvipo kazkokia moterisku susimokymu pries mane sitoj temoj... :::013

10

pulimas geriausia gynyba Vyreli :H ,o tu neverk..vyrams netinka verkt

11

ech, zmonele... :H kad ir kokia butum bjauri, bet vistiek taves pasiilgau big_smile :H :H

12

va,nera namu be dumu kaip sakoma ech...,buna graziu momentu gyvenime,buna nupuolimu,,,svarbiausia neprarasti vilties :::a16
>>>oho,kaip cia protingai pasakiau,jauciuosi kaip kokia mociute mokanti anukus big_smile

13

tai jau tiesa.. uzdumyti tai tu moki ;D matyt to tave pramoke tie baisiai dumojantys traktoriai ;D

14

cia gal as to is italu jau ismokau :::b56

15

Gabija, 22 parašė:

tai tu Auri,gal buvai isejes zinuciu atkasinet ;D ...negali but,as kiek atsimenu tau paskutine rasiau ir dar galvoju kai kartais ieinu..ech,vel Auris man neparase :::002
>>>Ingridut,as taip ir maniau,cia buvo musu isbandymas,kurio deje jis neislaike :::734 ,na bet kaip sakant mano sirdis ne gelezine,gi reikia kazkada atleisti,tam skirti zodziai,dovanos(briliantai),geles ir t.t. big_smile

kalta technika ir ne kitaip big_smile

16

kodel visi mano kad tik zmonoms reikia issilakstyt??? :? :? :?

17

Auris, 21 parašė:

tai vat butent kad ne,jum reikia issilakstyt,nes tada tikrai bus taip kad ateis i namus ir sakys,"noriu alimentu is jusu vyro " ;D

18

Gabija, 22 parašė:
Auris, 21 parašė:

tai vat butent kad ne,jum reikia issilakstyt,nes tada tikrai bus taip kad ateis i namus ir sakys,"noriu alimentu is jusu vyro " ;D

o kadangi vyras mokes dar 5 vaikams, tai zmona 6 is savo kisenes mokes ;D

19

cha cha chaaa ! tongue Paziuretumem ka jus sakytumet jeigu Gabi pagimdytu man nigi viena diena ;D

p.s.: kazkas jau minejo kad siais laikais yra toks stebuklas kaip PREZEVARTYVZ big_smile~

20

Auri, kalbi apie tuos, kur Vaivu Vaiva iliustravus buvo :? ;D