41

Re: sesutes ir broliukai

ismuciau dantuka broliui...kai gere sokoladini sirupa is buteliuko sad big_smile

42

man ir panasi  situacija buvo kaip Tomui su karve..gyvenu kaime tai karves matyt nera kokia naujiena maza budama turejau nuostabiai grazias basutes su kuriomis nesiskirdavau:)  ir sumasciau as paglostyti karve man lyztelejo koja ir as isimoviau is basutes ir sprukau kur ji nepasiekia...ir liko basute pievoje su karve kuri smagiai sukramte....siaip pasakojant atrodo kad cia nieko tokio nenutiko bet nuo to karto bijau karviu smile nors ir kaip kvailai atrodytu...

43

o mano sesuo mane labai skusdavo :::022 ,viska ka prisidirbdavau stukalindavo tevam...kartais galvodavau kad viena grazia diena tikrai ja uzm...
tai cia mano trauma is vaikystes big_smile

44

Gabriele tai ka jau taip prisidirbdavai?labai jau idomu...

45

Blem, dantu ismusimo istorija cia populiari ziurau big_smile man irgi ismuse danti brolis big_smile ir visai ne netycia ! big_smile nieksas, niekad neatleidau... :?

46

taip senai ta vaikyste buvo, pensija arteja smile pamenu kazkada, buvau mazdaug 8 metu, su drauge zaidem pas mane namuose ir nezinau kodel, bet as ja biski primusiau.. is tikruju, nepamenu nei kodel nei kaip, tik islikes prisiminimas apie ta diena, nes sese mane uzdare iki nakties i kambari be zaislu, kuriam nebuvo ka veikt ir buvo baisiai nuobodu. Iki siol nesuprantu, kodel neissokau per balkona, pirmas aukstas buvo smile) Pykau ant seses ilgai ir nuobodziai smile

47

P.s  sese buvo gerokai vyresne uz mane ir kai as jai noredavau ikasti, bet nesugalvodavau kaip, visa gerkle rekdavau alkogolike ir narkogolike bei prostitute smile tie zodziai mano nuomone turedavo buti labai veiksmingi ir budavo, nes jei mamos namie nebudavo, gaudavau per marmuze kaip reikiant smile) ziaurus vaikas buvau

48

Ruta>> man atrodo kad gerai kad nesokai per ji nes as sugebu atsitrenkti i lova ir susilauzyti kojos pirsta o ka jau kalbeti apie sokima is balkono smile

49

jo atsimenu, kai man buvo kokie 8 m, as su sese turejom tokia dezute, kurioje buvom isirenge leliu namus. Ant nakties leles suguldydavom i ju namelius, o pacios eidavom miegot. na ir viena vakara, atlikom rituala, bet miegot dar nejom, o brolis jau miegojo kitam kambaryje. Tik ziurim... durys atsidaro,  ieina brolis ir pardeda sysiot i musu deze...:::209:::215
Pasirodo jis lunatikavo, o as su sese kelis metus pykti laikem ir myznium broli pravardziavome:::044