Тема: dailusis čiuožimas - kultūros išraiška ar tik sportas?
šokiai ant ledo, artistiškumas etc. ką manote?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → dailusis čiuožimas - kultūros išraiška ar tik sportas?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
šokiai ant ledo, artistiškumas etc. ką manote?
Sokiai ant ledo...Nuostabu...
pritariu. ;]
diewinu sokius ant ledu...
mano nuomone,tai nera tik sportas,nes vertinama ne tik meistriškumas,bet ir meniškas apipavidalinimas,išraiška,kurios manau nepamatuosi balais,tai kiekvieno asmeniškas požiūris.
Asmeniškai man labai patinka žiūrėt,pasisemi daug gražių ir gerų emoijų
Cia sporto nulis!
Lygiai tas pats kaip ir sokiai ant parketo.Tik kazkodel i vasaros olimpines neitrauktas tox "sportas"...:D
manau, kad vertinimo sistema kuo puikiausiai atspindi visa ta reikala: technine dalis sportas, artistiskumas - tai, kas i sportinius remus neitelpa.. manau, kad tarkim poru sokiuose to sporto daugiau, ten elementai sudetingesni ir aiskiau pamatuojami.. ir is viso, dabar vis daugiau sporto saku paremta tam tikrais artistiniais elementais (ypac ziemos)
jaigu soky laikysime meno israiska tuomet kur ir kaip besoktu zmones tai yra menas.... ant ledo ar betkur kitur, pasinaudojant paciuzomis ar kitomis pagalbinemis priemonemis
Sokiai ant ledo yra meno israiska, nes yra labai grazu, bet per daug subjektyvu ir manau, kad sokius ant ledo reiktu isimt is olimpiniu sporto saku saraso...
Manau sporto sakai as asmeniskai nepriskirciau,bet tai yra labai grazu ir tai jau menas....
manau menas
grazu...man patinka...ir as taip noreciau moket...
jo as irgi noreciau bent moket kelis gerus gabaliukus su paciuzom ant ledo....
dailusis ciuozimas tai ir menas ir sportas.... visi juk ciuozejai turi savo ciuozimu atspindeti muzika, o taij jau ejimas link meno... bet kartu nesitreniravus nepaciuosi
man tai labai patinka...
vos nuo kedes nenuvirtau... sokiai ne sportas?!? kas cia per nesamone... o tu pabandyk kaip zuvedra 4val kasdien pasokt, kad net baxurai alpsta nuo issekimo... sako ne sportas! niu atsiprasau, cia tema apie ciuozima, bet juk vistiek sokiai
Dailusis ciuozimas , sokiai ir visos kitos taip vadinamos "sporto" sakos kuriose laimejima lemia komisija tai nera SPORTAS koks cia sportas visiskai pritariu Tomui joks cia nesportas cia laisvalaiko praleidimas kazkoks :D arba kitaip paziurejus meno forma net ir tas pats kulturizmas man nera sportas na tas visas rinkimas koks cia sportas aisq to siekimas taip tai sportas tai va
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → dailusis čiuožimas - kultūros išraiška ar tik sportas?