Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
- Raminta, 18
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Tema: Senas kinas - geras kinas
Panevėžyje vyko lietuviško kino dienos. ten parodė daug, senovinių lietuvių filmų... Su senais aktoriais. Jie mane tikrai sužavėjo. Daug prasmingesni negu tie naujieji kino filmai. Tad man būtų labai įdomu, gal kas savo kompiuteriuose turite senų laikų kino juostų? Tuomet parašykite, kaip jus galėčiau susirasti ir gal galėtumėte man atsiusti? Pvz per skype? Nes tikrai labai domiuosi senoviniu kinu, tad gal atsiras tokių pat žmonių? :>
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Re: Senas kinas - geras kinas
http://cinemaxx.ru/2008/01/13/ja-legenda-2007
Gal kas ismes nuorodas panasias i sita su tais filmais kuriu tau teikia pasizeciau ir as :=D
- Uršulė
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
neturiu filmu savo kompiuteryje, todel pasidalinti negaliu, bet... man taip pat patinka seni fimai, senos dainos, senos knygos - jie kazkokie nuosirdesni. o pvz filmuose aktoriai tikroviskesni - tokie kaip gyvenime
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Tai o gal pasidalinkite bent filmu pavadinimais (ir jei imanoma isleidimo metais), susimedziotumem tuos filmus jau kaip nors turedami pavadinimus.
Man pvz irgi atsibodo tie naujoviski filmai, vemt vercia ir net akys tirpsta ziurint juos
- Asta, 18
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Geras filmas yra -12 Angry Men- 1957 metų. Man tai labai patiko. Nespalvotas jis. Nors žiūrėti siūlau tik tiems, kuriems įdomūs filmai, kuriuose nėra veiksmo, nes šiame vien kalbos.. Aš pati jį siunčiausi iš LM [pakvietimų, deja, neturiu].
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
eh maciau ji tikrai labai vertas demesio bet antra karta ziuret jau nebeidomu nes visa detektyvine mysle buna iminta... :?
- Miglė, 22
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Kam idomu filosofija ir siaip kazkokie gilesni pamastymai, paziurekit Godardo filmus.. pries tai galit pasiskaityt siek tiek apie strukturalizma, tai bus zymiai aiskiau... jo filmai - jega. Jei domina dokumentiniai, paziurekit Matelio filmus.. man jie ziauriai patinka
- Asta, 18
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Miglė, 23 parašė:Kam idomu filosofija ir siaip kazkokie gilesni pamastymai, paziurekit Godardo filmus.. pries tai galit pasiskaityt siek tiek apie strukturalizma, tai bus zymiai aiskiau... jo filmai - jega. Jei domina dokumentiniai, paziurekit Matelio filmus.. man jie ziauriai patinka
o tikslių filmų pavadinimų būtų galima? nes tikrai kažkaip abejoju ar visi visi vieno autoriaus filmai yra vienodai pasisekę..
- Teo
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
water world zejau pirma karta kai,<<< viena joniniu nakti kai saule "visai nesileido" mes su draugeliais filmu uzsimanem, kaime gerem samagona ir zejom kaip ta boba nusirengineja kad pasigailetu ir neismestu jos i jura tas hibridas ;D o mes tokie netriuksmingi buvom tik spoksojom ir gurksnojom ... tikrai geras filmas nors ir senas , neabejoju ji matet visi ir ne viena karta
Žinutės: 9
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.