101

Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?

Nijolė, 22 parašė:
Lina, 21 parašė:

kartais mielai wožčiau kad užsičiauptu ir leistu už sawe susimoketi kaip esu pratusi=]]

tai ir vozk. zinok, nuosirdziai nustemba, kai gauna i ausi uz tai, kad moka ;D turbut niekada neisdrisai big_smile)

hmm... kazka man primena... :V

102

Ruta, 25 parašė:

Aisku, kad vaikinas. Juk jis kviecia, tai mergina sutikdama praleisti su juo valandele pirmiausia aukoja laika, rizikuodama prasikankinti bendraudama su atsibodusiu tipu ar siaip su misteriu x smile ir siaip nera ko po kavines trankytis, Lietuvoje gimstamumas ir taip minusinis, nepadengia mirusiuju, tad neausinkint burnos o imkites darbo smile
P.S. Statistika fiksuoja, jog merginos atlygis uz darba yra mazesnis nei vaikinu, nors pareigos tos pacios, tad merginos nesukit sau galvos, tegu moka busimosios seimos galvos:)

o jetau, net nezinau ka cia pakomentuot big_smile kad viska tureciau perkomentuot ;D
aukoja laika? big_smile:D:D tai po velniu, jei aukoji, tai ko eini susitikt? ;D as maniau, kad eini tam, kad, pvz., gerai praleist laika ar kad tas zmogus patinka :? zodziu, tavo sukis - GULKIS I LOVA! :::011 hmm ... bet tai tada isvis gaunas, kad net jam susimoket uz jus abu nereik big_smile ... viskas, jau as neberasau, nes nemanau, kad idomu bus big_smile

103

Priklausomai nua situacijos: tas kas yra susitikimo inciatorius (verslo pasiulymas ar meginimas kaiko gauti  paslauga paskola ar pan...) tas ir moka. Kartais galima yzeisti zmogu kuris save laiko tau lygiu.. sumokejus uz ja ji gali pasijusti kaip kad tavo protize. Bet jei ji primygtinai persasi sumoketi uz tave, tai reiskia tiktai viena: jei reikia is taves kazko... arba ji intensyvei tikisi artimesniu santykiu.

Arba jei tu : can I by you a drink? pakvieti tai ... smile

panelia ar galima jus pakviesti i restorana papietauti su salyga kad susimokesi uz save pati? ha ha ha smile smile smile .) smile

104

Niekas nieko neturi, reiketu sakyt gali.

105

na nemanau kad i tai reiktu isvis gilintis jai mergina pati susimoka prasom jai ne mielai sumoki ir ka dabar juk isgyvensi ! smile

106

pradzioje santykiu as visada pinigine traugdavausi dabar kai ilga laika gyvenam kartu tai zaidziam akiu kara kas pralaimi tas ir moka big_smile

107

Alychan, 24 parašė:

pradzioje santykiu as visada pinigine traugdavausi dabar kai ilga laika gyvenam kartu tai zaidziam akiu kara kas pralaimi tas ir moka big_smile

bankrote sedeciau;D

108

Meda, 18 parašė:

Kaip manote ar vaikinai privalo moketi kavinukese ar kur pan. uz merginas? smile
O ar jus mokate uz jas?

o taip as moku nors tai europoje yra keista (lietuva ir europa bet gal dar rusija tikrumoje),jeigu moki uz mergina tai vadinasi tu perki ja.
:::920:::920

109

as visada pasiulau pati susimoketi, bet jei vaikinas papraso, kad leisciausi pavaisinama tai per daug nepriestarauju. nemanau, kad labai nuskurdinciau vaikina del vieno kavos puodelio. aisku, jei uzsisakyciau normaliai pavalgyti, tai i kompromisus nesileisciau ir traukciau savo pinigine.

110

Hm. Gera tema. Kažkaip šiuo klausimu dažnai mano nuomonės susikerta... Galbūt todėl, kad augau tarp vyriokų vyresnių (brolis, kaimynai, draugės broliai) ir vis matydavau tą jų pasiruošimą susitikinėjimų ir šiaip paskui pataukšdavom apie tai... ir ką suvokiau ir sau užfiksavau, kad vaikinas tai ar mergina, pinigai niekam iš dangaus nekrenta. Ir vos tik prasidėjus tiem vaikščiojimams visad vengdavau leidžiama už mane mokėt. Ir žinoma, vis išgirsdavau, esą  aš vaizduojanti labai emancipuota mergina, ir visai be reikalo... kartais tai virsdavo į smagią diskusiją... O dabar ,kaip sako, gyveni ir mokaisi : suvokiau, kad taip, pinigai niekam nesimėto, todėl nereikėtų laukt ir tikėtis kad man, kaip merginai viskas turėtų būt dovanojama, apmokama ir panašiai (pažįstu ne vieną taip manančią), tačiau iš to daryti tragedijos irgi neverta, nes kai kurie vaikinai tai laiko garbės reikalu. Tada daug geriau žaviai nusišypsot ir padėkot, užuot daug diskutavus ir apkraunant visą tai.
Manau, gan teisingai sakoma, kad aplinka diktuoja savo. Ir čia dabar jau visad suvokiu, kad galima labai lengvai pasiekt konsensusą nebrėžiant griežtų ribų. Ypač jei tai tik pašnekesys prie puodelio arbatos ar kavos... Šypt. :::008

111

man malonu, kuomet mergina pasisiulo uz save sumoketi wink) taciau stengiuosi laikytis taisykles - kas kviecia, tas moka

112

visada ir nesvarbu kokia ta saskaita.

113

Su buvusiu bendradarbiu kai nueinam i kavinuke visada kai jau reikia susimoket uz arbata tarp musu uzverda gincas:::216,nes jis vis niekaip neleidzia man moketis uz save:::042! Nemegstu jaustis skolinga,pinigeliu pati uzsidirbu,tad visad stengiuosi uzsimoket uz save!:::045

114

Vytas, 22 parašė:

visada ir nesvarbu kokia ta saskaita.

ooo, :::b18 tai Vytai, kviesk mane i pasimatyma, as ledu, sokoladu, kepsniu, vyno ir dar visko prisisakysiu, bet kviesk i koki prasmatnu restorana, kad saskaita man butu nesvarbu, tada jau pasiziuresiu, kaip tau pasidarys ta saskaita svarbu :::b18

115

Cia geras klausimas:) Seip as jai pasikvieciu panele i restorana, kavine, picerija, daznaiuse moku uz ja nes as ja kvieciau , o jai vaikstai paprasta diena ir uzeini i kokia kavine isgerti kavos ir dar prie jos suvalgiti kokia spurga ar dar ka tiesiog leidziu ir jai susimoketi, nes pingais nelija juos uzsidirbame patis asiq  vieni zmones priprate melzti tevus kad duotu pinigu nes jie aina i pasimatyma ir jiems reikai pasiroditi kokie jie turtuolei nors nera tokie. Is vis nekenciu kada  paneles ziuri tik i pinigine ar pas tave ji pilna ar vejai puce. Tam ir yra poros jie vienas kita supranta zino kokia yra situacija viena diena gali leisti vienas,  kita dena kitas paprasciause reikai tai daryti su protu o ne Isnaudoti vienas kita ... wink

116

Meda, 18 parašė:

Kaip manote ar vaikinai privalo moketi kavinukese ar kur pan. uz merginas? smile
O ar jus mokate uz jas?

jei mergina kviecia vaikina ji rupinasi vaikinu kad jam nieko netruktu,ir arvirkciai,jei vaikinas kviecia panele jis turi pasirupiti viskuo,  nuo iki...
zodziu tas kas kviecia, tas ir stato

117

http://www.bballzone.net/lt/Klubas-aprasymas-1445_BMWteem.htm

118

Julius, 22 parašė:

Cia geras klausimas:) Seip as jai pasikvieciu panele i restorana, kavine, picerija, daznaiuse moku uz ja nes as ja kvieciau , o jai vaikstai paprasta diena ir uzeini i kokia kavine isgerti kavos ir dar prie jos suvalgiti kokia spurga ar dar ka tiesiog leidziu ir jai susimoketi, nes pingais nelija juos uzsidirbame patis asiq  vieni zmones priprate melzti tevus kad duotu pinigu nes jie aina i pasimatyma ir jiems reikai pasiroditi kokie jie turtuolei nors nera tokie. Is vis nekenciu kada  paneles ziuri tik i pinigine ar pas tave ji pilna ar vejai puce. Tam ir yra poros jie vienas kita supranta zino kokia yra situacija viena diena gali leisti vienas,  kita dena kitas paprasciause reikai tai daryti su protu o ne Isnaudoti vienas kita ... wink

palaikau;) pats geriau nebuciau parases:d isvis nemoku rasyt:D

119

Cia net kalbu nera,aisku kad turi moketi vaikinas, nebent pinigine vaikinas paliko namie:::a37

120

na mano amziaus kartai priimta kad vyras vaisina ir as nelabai kaip jauciosi jei moteris priesinasi tam .