Re: Megstamiausia Sporto šaka?
labiausiai patinka tinkinis, stengiuos nepraleist treniruociu, bet zinot, gi visko buna.. tinklinis patinka tuo, kad greit nepavargsti zaisdamas, kad tai komandinis zaidimas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
labiausiai patinka tinkinis, stengiuos nepraleist treniruociu, bet zinot, gi visko buna.. tinklinis patinka tuo, kad greit nepavargsti zaisdamas, kad tai komandinis zaidimas
futbolas
oi ne as tai nesportuoju nemegstu as pati sportuoti ir neisivaizduoju saves prakaituojancios sporto saleje 4 valandas oi ne...man kuno kultura tiesiog prakeikimas..bet mielai ziuriu atletu darbus ir krepsininku(zinot vistiek vaikinuko itaka yra)
kasis,riedlentes,snieglentes nice megstu extreme sporta
Nju man tj sjp kasi idomu ziuret ;DD
Bet pati megstamiausia sporto saka tj ta kuria sportuoju ;DD
Baidariu slalomas, Kanupolas... ;Pp
mano megiamiausia sprintas 100m ir sekas normaliai ir patinka,zodziu gerai yra
Ziuret galiu visa sporta... o propuogoju taip pat lb daug, ivairiu sporto rusiu, taciau 3 yra didziausios, viena tj begiojimas (sprintas), antra kacialke(sunkioji atletika) ir pati megstamiausia ir kuri labiausiai sekasi kuriai esu gabiausias tj - Krepsinis, cia uzsidirbau daugiausiai medaliu, bet megstu payvairint siuos jau ne pomegius, o kasdienybe, tokiais kaip futbolas, tinklinis, plaukimas, stalo tenisas, kartais su draugais ir pasiboksuoju , tai tiek
nu nzn kai pradejau viena sporto saka imtynes taip dar ir iki dabar ir nekeisciau i kita sporta
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?