141

Re: mini TEMOS

ogo tai bent pamokslas.... na aciu uz issamu atsakyma, beje o tu jau pasiemes? :? ar lauki to sesiasdesimt?

142

Vaiva, 20 parašė:

ogo tai bent pamokslas.... na aciu uz issamu atsakyma, beje o tu jau pasiemes? :? ar lauki to sesiasdesimt?

Prašom.
-
-
Nelaisvas ir ne sužadėtinis .

143

Bet kaip man asmeniskai keistai skamba laisvas.... kaltas nekaltas... kaskaip nezinau, visi zmones laisvi  ir dauguma nekalti juk kalejime nesedim smile

144

Vaiva, 20 parašė:

Bet kaip man asmeniskai keistai skamba laisvas.... kaltas nekaltas... kaskaip nezinau, visi zmones laisvi  ir dauguma nekalti juk kalejime nesedim smile

Laisvas reiškia kad ne  kalį,o kad yra  įsipareigojimai kitai pusei, kad jei ką niekam ragu neįstumia :::a08
Ir nieko nežeidžia pirma kai užkabina :::a04arba kai bando vilioti :::740
Bet kažkaip jaučiu kad Tu ne apie ta ?Jaučiu į klausima neatsakiau.

145

Tomai> siaip cia buvo mano pamastymas... apie tuos zodzius kurie atrodo ne tinkamai naudojami...ir interpretuojami kaskaip ne kaip...

146

Vaiva, 20 parašė:

Tomai> siaip cia buvo mano pamastymas... apie tuos zodzius kurie atrodo ne tinkamai naudojami...ir interpretuojami kaskaip ne kaip...

truksta zodziu todel kai kurie zaodziai derinami su kitais isreiksti minti kuriai zodziu nera ,todel ir gaunasi makaliene ,bet tik tam kuris dar nepriprato virskiti tokius tekstus

147

http://smi.marketgid.com/news/7738
Lėkščių kapinės :?

148

tai kokia tema dabar?:)

149

Vaiva, 20 parašė:

Taip atrodo tai ir būna priežastis kodėl žmonės kartais nesutaria .

Tema BANKROTAS . Kam teko su sia problema susidurti .PVZ aš šiandien :::014