Re: mini TEMOS
ogo tai bent pamokslas.... na aciu uz issamu atsakyma, beje o tu jau pasiemes? :? ar lauki to sesiasdesimt?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mini TEMOS
ogo tai bent pamokslas.... na aciu uz issamu atsakyma, beje o tu jau pasiemes? :? ar lauki to sesiasdesimt?
Prašom.
-
-
Nelaisvas ir ne sužadėtinis .
Bet kaip man asmeniskai keistai skamba laisvas.... kaltas nekaltas... kaskaip nezinau, visi zmones laisvi ir dauguma nekalti juk kalejime nesedim
Bet kaip man asmeniskai keistai skamba laisvas.... kaltas nekaltas... kaskaip nezinau, visi zmones laisvi ir dauguma nekalti juk kalejime nesedim
Laisvas reiškia kad ne kalį,o kad yra įsipareigojimai kitai pusei, kad jei ką niekam ragu neįstumia
Ir nieko nežeidžia pirma kai užkabina arba kai bando vilioti
Bet kažkaip jaučiu kad Tu ne apie ta ?Jaučiu į klausima neatsakiau.
Tomai> siaip cia buvo mano pamastymas... apie tuos zodzius kurie atrodo ne tinkamai naudojami...ir interpretuojami kaskaip ne kaip...
Tomai> siaip cia buvo mano pamastymas... apie tuos zodzius kurie atrodo ne tinkamai naudojami...ir interpretuojami kaskaip ne kaip...
truksta zodziu todel kai kurie zaodziai derinami su kitais isreiksti minti kuriai zodziu nera ,todel ir gaunasi makaliene ,bet tik tam kuris dar nepriprato virskiti tokius tekstus
http://smi.marketgid.com/news/7738
Lėkščių kapinės :?
tai kokia tema dabar?:)
Taip atrodo tai ir būna priežastis kodėl žmonės kartais nesutaria .
Tema BANKROTAS . Kam teko su sia problema susidurti .PVZ aš šiandien
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mini TEMOS