5081

Re: Blevyzgos...

ot ir ne vaikinu, kuriu vardai prasideda R raide

5082

koks skirtumas kokia raide prasideda vaikino vardas? big_smile

5083

Rasa, 25 parašė:

koks skirtumas kokia raide prasideda vaikino vardas? big_smile

Skirtumas tame kame  horoskopas ir raganos jei kalbėjo "Raukt";D

Dovydas, 16 parašė:

Fiodoras, 27 parašė:

O jus ten pienburniai neturit ką pasakyt geriau tylėkit :::a34

5084

ka isvis tas zodis raukt reiskias
jokie horoskopai man nieko nesake, tiesiog noriu ju, nes jie faini ir man patinka, tik gaila, kad jie draugai

5085

Marija, 25 parašė:

ka isvis tas zodis raukt reiskias
jokie horoskopai man nieko nesake, tiesiog noriu ju, nes jie faini ir man patinka, tik gaila, kad jie draugai

Olala ,tai gal pradėsi normaliai kalbėti ir paaiškinsi kas jie tokie tie draugai ir kodėl tu su jais nesikalbi o čia murmulioji kažką :::818?

5086

o as manau kad daug grazesniu vaikinu yra kitu, tu kuriu vardas prasideda ne R raide big_smile nes vsu kitu raidziu vardu variantu yra kur kas daugiau

5087

as ne ziuriu isorinio grozio, man paprasciausiai patinka su jais benrauti, patinka, kaip jie elgiasi, bet vienas R isvaziavo i uzsieni, o kitas R turi panele, nezinau, ka jis jai jaucia, jeigu pas juos viskas rimtai, tai tikrai nelisiu, o jeigu nerimtai, tai as savo sanso nepraleisiu. o kol kas lieka tik ju geisti per atstuma ;(

5088

Marija, 25 parašė:

as ne ziuriu isorinio grozio, man paprasciausiai patinka su jais benrauti, patinka, kaip jie elgiasi, bet vienas R isvaziavo i uzsieni, o kitas R turi panele, nezinau, ka jis jai jaucia, jeigu pas juos viskas rimtai, tai tikrai nelisiu, o jeigu nerimtai, tai as savo sanso nepraleisiu. o kol kas lieka tik ju geisti per atstuma ;(

O tau vardai iš B raidės ?Kol kas dar nepribrendo noras pabandyti šansą  iš tos raidės.Arba kokie religiniai įsitikinimai tau neleidžia  pabandyti :?

5089

g.b. ir is b raides, jei jis pasirodys gresnis uz R

5090

Marija, 25 parašė:

g.b. ir is b raides, jei jis pasirodys gresnis uz R

sugebek gi taip israityt pradzia gi nekokia

5091

tas R bus mano!!!! jis bus MANO

5092

eikite miegot blevyzgojiu tralia lia lia big_smile

5093

Marija, 25 parašė:

skamba kaip pas vaika....
as noriu to saldainio!!! mama as noriu to saldainio. visvien as noriu to saldainio, mama nupir ji man!!!?

p.s. joks vaikinas nebus tavo, jeigu jis to nenores. o jei tau ir pavyks, tai tavo vienos pastangu bus per maza, kazkada palusi daryti ir stengtisviena ir viskas bus baigta. ar jausiesi laiminga kad turejai ta R?

5094

Marija, 25 parašė:

Tai taip jis bus tavo.Visi pripažįsta, kad bus tavo .Dabar gali eiti ramia širdim ,niekas neatims jo.

5095

Rasa, 25 parašė:
Marija, 25 parašė:

as noriu to saldainio!!! mama as noriu to saldainio. visvien as noriu to saldainio, mama nupir ji man!!!?

p.s. joks vaikinas nebus tavo, jeigu jis to nenores. o jei tau ir pavyks, tai tavo vienos pastangu bus per maza, kazkada palusi daryti ir stengtisviena ir viskas bus baigta. ar jausiesi laiminga kad turejai ta R?

Kam gilintis as net nesuprantu jos xD :::346

5096

Dovydas, 16 parašė:
Rasa, 25 parašė:
Marija, 25 parašė:

Kam gilintis as net nesuprantu jos xD :::346

Jei ne tai kad tema apie blevyzgas ja senai uždarytu o mes gautume po geltona,nes čia forumas o ne ciatas  .

5097

xaxaxa
tai aisku jis nebus mano jei nenores, bet as zinau, kad nores, karta buvo mano, bet greit man nusibodo, bet db suprantu, kad padariau didele klaida.
manes suprast nereikia, su manim reikia susitaikyti big_smile

5098

Taip jau visi susitaikė ,gali nesijaudyt.
Kas žinot ar rytoj lietus lys ?

5099

Laba diena, kaip gera gryzti i namus wink ir rasti blevyzgose zmoniu...
o rytoj tikekimes kad ne lis nes tas lietus jau baigia nuplauti visus... smile ir tie ateinantys salciai nieko gero nezadantys...

5100

uzteks blevyzgot laikas rimtesniais darbais uzsiiminet smile