Re: Blevyzgos...
ot ir ne vaikinu, kuriu vardai prasideda R raide
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 253 254 255 256 257 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ot ir ne vaikinu, kuriu vardai prasideda R raide
koks skirtumas kokia raide prasideda vaikino vardas?
koks skirtumas kokia raide prasideda vaikino vardas?
Skirtumas tame kame horoskopas ir raganos jei kalbėjo "Raukt";D
O jus ten pienburniai neturit ką pasakyt geriau tylėkit
ka isvis tas zodis raukt reiskias
jokie horoskopai man nieko nesake, tiesiog noriu ju, nes jie faini ir man patinka, tik gaila, kad jie draugai
ka isvis tas zodis raukt reiskias
jokie horoskopai man nieko nesake, tiesiog noriu ju, nes jie faini ir man patinka, tik gaila, kad jie draugai
Olala ,tai gal pradėsi normaliai kalbėti ir paaiškinsi kas jie tokie tie draugai ir kodėl tu su jais nesikalbi o čia murmulioji kažką ?
o as manau kad daug grazesniu vaikinu yra kitu, tu kuriu vardas prasideda ne R raide nes vsu kitu raidziu vardu variantu yra kur kas daugiau
as ne ziuriu isorinio grozio, man paprasciausiai patinka su jais benrauti, patinka, kaip jie elgiasi, bet vienas R isvaziavo i uzsieni, o kitas R turi panele, nezinau, ka jis jai jaucia, jeigu pas juos viskas rimtai, tai tikrai nelisiu, o jeigu nerimtai, tai as savo sanso nepraleisiu. o kol kas lieka tik ju geisti per atstuma ;(
as ne ziuriu isorinio grozio, man paprasciausiai patinka su jais benrauti, patinka, kaip jie elgiasi, bet vienas R isvaziavo i uzsieni, o kitas R turi panele, nezinau, ka jis jai jaucia, jeigu pas juos viskas rimtai, tai tikrai nelisiu, o jeigu nerimtai, tai as savo sanso nepraleisiu. o kol kas lieka tik ju geisti per atstuma ;(
O tau vardai iš B raidės ?Kol kas dar nepribrendo noras pabandyti šansą iš tos raidės.Arba kokie religiniai įsitikinimai tau neleidžia pabandyti :?
g.b. ir is b raides, jei jis pasirodys gresnis uz R
g.b. ir is b raides, jei jis pasirodys gresnis uz R
sugebek gi taip israityt pradzia gi nekokia
tas R bus mano!!!! jis bus MANO
eikite miegot blevyzgojiu tralia lia lia
skamba kaip pas vaika....
as noriu to saldainio!!! mama as noriu to saldainio. visvien as noriu to saldainio, mama nupir ji man!!!?
p.s. joks vaikinas nebus tavo, jeigu jis to nenores. o jei tau ir pavyks, tai tavo vienos pastangu bus per maza, kazkada palusi daryti ir stengtisviena ir viskas bus baigta. ar jausiesi laiminga kad turejai ta R?
Tai taip jis bus tavo.Visi pripažįsta, kad bus tavo .Dabar gali eiti ramia širdim ,niekas neatims jo.
Marija, 25 parašė:tas R bus mano!!!! jis bus MANO
as noriu to saldainio!!! mama as noriu to saldainio. visvien as noriu to saldainio, mama nupir ji man!!!?p.s. joks vaikinas nebus tavo, jeigu jis to nenores. o jei tau ir pavyks, tai tavo vienos pastangu bus per maza, kazkada palusi daryti ir stengtisviena ir viskas bus baigta. ar jausiesi laiminga kad turejai ta R?
Kam gilintis as net nesuprantu jos xD
Rasa, 25 parašė:Marija, 25 parašė:tas R bus mano!!!! jis bus MANO
as noriu to saldainio!!! mama as noriu to saldainio. visvien as noriu to saldainio, mama nupir ji man!!!?p.s. joks vaikinas nebus tavo, jeigu jis to nenores. o jei tau ir pavyks, tai tavo vienos pastangu bus per maza, kazkada palusi daryti ir stengtisviena ir viskas bus baigta. ar jausiesi laiminga kad turejai ta R?
Kam gilintis as net nesuprantu jos xD
Jei ne tai kad tema apie blevyzgas ja senai uždarytu o mes gautume po geltona,nes čia forumas o ne ciatas .
xaxaxa
tai aisku jis nebus mano jei nenores, bet as zinau, kad nores, karta buvo mano, bet greit man nusibodo, bet db suprantu, kad padariau didele klaida.
manes suprast nereikia, su manim reikia susitaikyti
Taip jau visi susitaikė ,gali nesijaudyt.
Kas žinot ar rytoj lietus lys ?
Laba diena, kaip gera gryzti i namus ir rasti blevyzgose zmoniu...
o rytoj tikekimes kad ne lis nes tas lietus jau baigia nuplauti visus... ir tie ateinantys salciai nieko gero nezadantys...
uzteks blevyzgot laikas rimtesniais darbais uzsiiminet
Puslapiai Ankstesnis 1 … 253 254 255 256 257 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...