Re: Kokią knygą dabar skaitote?
RICHARD FLANAGAN 'GULDO zuvu knyga'. Keista truputi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 29 30 31 32 33 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
RICHARD FLANAGAN 'GULDO zuvu knyga'. Keista truputi
skaitau knyga "mergina su 9 perukais" man patinka
Argumentation The Study of Effective Reasoning 2nd edition
A. Kiedis - "Randai" (RHCP lyderio biografija)
Baltoji drobule , nors visai jos kolkas dar nesuprantu nei kiek .
tris knygas pradejas ir visu nesugebu uzbaigti skaityti tai : Idijotas , grupines savizudybes magija ir dar kazkokia
Kay Pollak "att vealja gleadja" - stalo knyga, net labai rekomenduaciau , knyga padedanti ygauti gyvenime sparnus.
Sveiki aš skaitau autoriaus Kijosaki knygą "Verslo mokykla" - tai knyga apie tinklinį marketinga, kaip žmogus iš nieko, gali pasiekti labai daug, netgi tapti milijonieriumi. Įdomus mąstymas. Rekomenduoju paskaityti ką nors šio autoriaus.
visatos angelai
keleta knygu skaitau "Be seimos" ir "moteris smelynuose"
"Bambi"
labai megstu skaityti,tad baigiant skaityti viena knyga,is karto imuosi kitos.Siuo metu skaitau Paulo Coelho "Veronika ryztasi mirti".
Jei patinka Coelho knygos, siulau perskaityti ir "Vienuolika minučių" bei "Demonas ir panelė Prym" Šias knygas skaitydavau po darbo prieš miegą, tai net sunku būdavo save prisiverti padėti knygą į šalį ir eiti miegoti
Mergina su devyniais perukais
Sutinku, kad Demonas ir panele Prym ir Vienuolika minuciu geriausios jo parasytos knygos. Neskaiciau tik "Bridos", taciau nei viena man nepaliko tokio ispudzio kaip pastarosios
Mergina su devyniais perukais
O kokia nuomonė apie "Mergina su devyniais perukais"? skaičiau truputį apie ją, tad norėčiau dar išgirsti nuomonę iš šalies... kaip rašymo stilius? pats kūrinys?
Skaitau dabar Ritos Latvėnaitės-Kairienės "Šauksmas", po to jau pasiruošus esu skaityti Haruki Murakami "Pernakt" o paskui dar nenusprendžiau? gal verta "Mergina su devyniais perukais"?
ANONIMAS ir IMOGEN EDWARDS-JONES, " Viesbutis Babilonas" Knyga isties geresne nei serialas
Enstående savo biografinis pasakojimas apie gyvenima su autismu, autorius Gunilla Brattberg MD
Jean Paul-SARTRE "Siena".Taip pat noreciau paskaityti ir "Sleikstulys"- turetu but gera ;D
Pradėsiu skaityt: J. Picoult -Devyniolika minučių.
tikrai verta
Puslapiai Ankstesnis 1 … 29 30 31 32 33 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?