Tema: filmas ar knyga??? "Ziedu valdovas"
"Ziedu valdovo" trilogija
matet ir filma, ir skaitet knyga??????????
kas labiau patiko knyga...filmas......?
ar tai vienas kita papildo........ pvz. gal skaitant knyga geriau dirba vaizduote...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → filmas ar knyga??? "Ziedu valdovas"
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
"Ziedu valdovo" trilogija
matet ir filma, ir skaitet knyga??????????
kas labiau patiko knyga...filmas......?
ar tai vienas kita papildo........ pvz. gal skaitant knyga geriau dirba vaizduote...
o kam tos knygos jai filmai yra :?
o kam tos knygos jai filmai yra :?
pagal knyga ir filmas sukurtas
tai va kam reikalingos
na knygos tai neskaiciau net nezinojau kad yra as tik filmas visa ziurejau......dazniausiai knygos yra idomesnes nes filmai nemoka perteikti visko......
filmas filmas filmas=) vienintelis atvejis mano gyvenime kai filmas man buvo idomesnis uz knyga=) knygose viskas taaaaip siaubingai istempta.. autorius lb megejas aprasyti pvz viena gamtos vaizda per visa puslapi arba eilem per visa puslapi koki ss.. uzknisa skaityt=) o filmai jega=)
As uz filma... su goblino vertimu
visiems patiko, o aš negirdėjau:(
O as manyciau kad tai tik pinigu plovimas.;D
nei tas nei tas,
as irgi
man tai knyga nes jau fime buvo veiksmas iskraipytas siektiek, ir tokiu giliu emociju nesukele kaip knyga...
nemaciau nei filmo, neskaiciau nei knygos, bet zinau is mazos patirties, kad visada VISADA VI-SA-DA knyga buna daug geresne nei filmai
filmas filmas filmas=) vienintelis atvejis mano gyvenime kai filmas man buvo idomesnis uz knyga=) knygose viskas taaaaip siaubingai istempta.. autorius lb megejas aprasyti pvz viena gamtos vaizda per visa puslapi arba eilem per visa puslapi koki ss.. uzknisa skaityt=) o filmai jega=)
na tu cia ir pasakei.Cia yra vienintele negincyjama knyga,filmas nevertas netgi "maziausio jos pirshciuko".Arba neskaitei arba tave taip knyga neuzveze ir nesededavai naktim skaitydama,o pamiegojus vos valanda i univera varydavai ir ten skaitydavai.Na pas mane bent taip budavo-visishkai pasineri i gerb.Tolkieno pasauli."Ziedu valdovas" yra biblija su savo zalia saule
Nemačiau nei filmo,nei skaisčiau knygos,bet knyga beveik visada yra tikrai daug geriau.Tuo ir pati esu įsitikinusi:)
Vienas iš retų atvejų, kai filmas prilygsta knygai!!!! Iš tiesų Žiedų valdovo tiek knygos tiek filmai yra aukščiausios kokybės meno kūriniai, sukurti genijaus - J.R.R. Tolkieno dėka... Daugiau apie Žiedų valdovą, skaityki mano blogg'e ten aš labai įdomiai parašęs esu. http://taiptaiptaip.blogspot.com/2009/1 … karda.html
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → filmas ar knyga??? "Ziedu valdovas"