Tai tau teko girdėt. Man teko patirti. Tik kitaip... Nesumokėjau už merginas, ir jos daugiau susitikti nebenorėjo
Kita daugiau nesusitiko, nes cigarečių nenupirkau Pasakiau kad aš nerūkau.
Ir dar viena buvo kuri supyko, ir daugiau nebe susitikom, nes alaus neatnešiau kai pakvietė į svečius
Gal tai buvo tiesiog merginos kurios išmoko gyventi kitaip, ir į pasimatymus eina, dėl naudos. Pvz picerija, pavalgyti ir t.t.
Buvo toks atvejis, pavėlavom su draugu į pasimatymą, su 2 merginom, kad vėluosim pranešėm. Kai susitikom, jos buvo jau pavalgiusios ir atsigėrusios. Dar paklausė ar męs nieko neužsisakysim. Valgyti nesiruošėm, nes jos jau buvo pavalgiusios, ir kažkaip nepatogų. Tai užsisakėm atsigerti Na sumoj gal 10 Lt.
O jų užsakymas buvo apie 40 Lt. Picos, kokteiliai dar kažkas.
Ir kai atnešė sąskaita. Męs padėjom 12 LT. 2Lt arbatpinigiai.
Joms akys ant kaktos iššoko. Jos pradėjo kažką įrodinėt, kad męs kvietėm ir t.t. Kad turim sumokėt Pasakiau kiek turiu sumokėt sumokėjau. Tai visa laimė kad jos draugė, pinigų turėjo, nes pasirodo kad ji net pinigų neturi
Išėjom į gatvę, išvadino visaip negražiai ir pasakė kad jos ex draugas, ir kiti vaikinai visada viską perką. O mes ne vyrai
Tai gal va ir bijo kiti, būti ne vyrais...
Kitą vertus, jei mergina susimoka pati, gal būt taip parodo kad nėra lengvai pasiekiama. O vaikinai, nenori gaišti laiko, neprieinamoms. Bet manau protingos merginos išsisuka Ir pakviečia, pačios susitikti dar kartą. Taip parodo susidomėjimą, ir kadangi jos kviečia, vyras neprivalo už ją mokėti, pagal taisykles, kas kviečia tas moka... Bet čia priklauso ir nuo vyruko, ir nuo merginos Jei vaikinui, didesnis malonumas, apipirkinėti merginą. Tai gali būti, kad jam dovanoti dovanas, ir stebinti yra malonu taip, kaip kitiems jas gauti. O kai jie to negali padaryti, jiems tai netenka prasmės.
Kita vertus, buvo tokių kurios susimokėjo pačios, ir gan neblogai išsisuko iš situacijos. Padaviau kreditinę. O už sąskaitą apmokėti, galima arba kreditinę arba grynais, per pusę neina nuo mano kreditinės atskaičiavo visą sumą, o ji padėjo grynais 22Lt.
Pasakiau kad neįmsiu atsakė :
- tada gerai čia tegul bus arbatpinigiai. Ir paliko 22 Lt padavėjai
Na tokia sutikau tik 1 bet gerbsiu ją turbūt labiausiai nei tas už kurias reikia mokėti nes jei už jas nesumoki... jos tavęs negerbia.
Mano manymu, ir pažinties pradžioje, ir vėliau turi mokėti kiekvienas už save Tiek kiek jie gali sau leisti. Jei už mane pastovei mokėtų mergina, į mašina piltu kurą, kad pas ją važiuoju ir parvežu namo tai po kokių 3-4 mėnėsių. Man liktų pinigų kelionei abiem atostogoms Egipte, ar Turkijoj. Dabar atpigusios kelionės tai manau sutaupyčiau tam reikalui.
Na bet jei kaip dauguma mano, kad tik pradžioj neriek už jas mokėt. O po to jas turi išlaikyti vyrai. Na tai toks ir išlaikymas pamaitini, nueini į kiną, baseiną, piliesi kurą ir t.t. Jei to jei užtenka, tai kam siekti kažko daugiau? Juk jei už nieka nemoka, gali nusipirkti pati sau ko nori. Per metus, tai yra nemaži pinigai Kad ir per mėnesį sutaupo 100 Lt. per metus gaunasi 1200Lt