41

Re: Vedybos tai įsipareigojimas, ar meilės įrodymas?

Edvinas, 19 пишет:
Ramune, 24 пишет:

finansinis sandorius

Materelistams galbut,o romantikams tai meiles irodymas smile

Na Edvinai tu neteisus smile Santuoka yra sudaroma materialiniu pagrindu(butas, bendras turtas, bendri pinigai ir t.t.t kad viska bet kada galetum padalinti lygiai pagal LR istatymus skyrybu atveju) , nes zmones ir iki jos vienas kita mylejo arba ne smile

42

Ramune, 24 пишет:
Edvinas, 19 пишет:
Ramune, 24 пишет:

finansinis sandorius

Materelistams galbut,o romantikams tai meiles irodymas smile

Na Edvinai tu neteisus smile Santuoka yra sudaroma materialiniu pagrindu(butas, bendras turtas, bendri pinigai ir t.t.t kad viska bet kada galetum padalinti lygiai pagal LR istatymus skyrybu atveju) , nes zmones ir iki jos vienas kita mylejo arba ne smile

Kai ruosiesi santuokai,net neturetu kilti minciu apie skirybas,nes santuoka yra didelis zinksnis ir neturetu but abejoniu tam..Aisku kaikurie tuokesi su mylimu zmogumi,o kiti tik su mylimo zmogaus pinigine.Vieni myli pinigus kiti myli zmogu,kekvienas turi savo pasirinkima.Isipareigojimas nebutinai turi reiksti finansus smile

43

Linas, 26 пишет:

Zilvinai tiek metu, o rasyt taip ir neismokai big_smile ka tau cia apie meile pezet...

Pritariu!:)

44

Antanas, 24 пишет:

Tai kekvienos tautos nuo neatmenamu laiku kulturinis palikimas, apeigos, ceremonija, kurios pagrindine priezastis - meile. O kartu po apeigu jau isigalioja tam tikri odicialus isipareigojimai, kurie galiojo ir taip neoficialiai dar pries cedybas. Tad tai meiles irodymas.

Nemanau, kad vien tik meilės įrodymas. Dėl kuo žmonės tokiasi gali būti daugelį priežasčių. Čia priklauso nuo vaikino ir merginos.

45

Vita, 24 пишет:
Linas, 26 пишет:

Zilvinai tiek metu, o rasyt taip ir neismokai big_smile ka tau cia apie meile pezet...

Pritariu!:)

As visom kalbom blogai rashau tam yra priezastis. Bet guadziu save tuam kad daugiau kalbu moku nei yprasta.

Kas liecia meile Gyvenimo patirtis + ishsilavinimas, manau taip pat daugiau zinau nei yprasta.

bet ta dalis kuri znoma apie meile, tai nera paslaptis ir uzsigeidus galima susirasti ir pasiskatyi.

Na o ta antroji dalis - ka mes tikime apie meile? va cia tai kiek zmoniu tiek ir nuamoniu ir priklausomai nua vietoves  ar kulturos Yra bendros tikejimo tendencijos.

ir tikejimas tai = as nezinau , todel ir tikiu.  Ir kadangi mes turime tikejimo laisve as megstu sakyti  "What ever rocks your boat!"

46

Vedybos labai atsakingas momentas, nuo kuriu prasideda visa seimos trintis ir greitai kaskaip vienas kitam zmogus atsibosta bei atsiranda nuobodus.. as manau kad vedybos yra isipareigojimas kad tu mylesi ji ir gerbsi visa likusi gyvenima " varge ir dziaugsme laimeje ir nelaimeje" zinoma dziugu jei tai buna meiles irodymas..
Bet as asmeniskai esu pries tokias vestuves kur merginai jau pilvukas ir tada vaikinas sumasto kad reikia vesti ja...
Ech pasimeciau savo mintyse...

47

Vaiva, 21 пишет:

Vedybos labai atsakingas momentas, nuo kuriu prasideda visa seimos trintis ir greitai kaskaip vienas kitam zmogus atsibosta bei atsiranda nuobodus.. as manau kad vedybos yra isipareigojimas kad tu mylesi ji ir gerbsi visa likusi gyvenima " varge ir dziaugsme laimeje ir nelaimeje" zinoma dziugu jei tai buna meiles irodymas..
Bet as asmeniskai esu pries tokias vestuves kur merginai jau pilvukas ir tada vaikinas sumasto kad reikia vesti ja..
Ech pasimeciau savo mintyse...

Atsibodo Saulė kuri šviečia kiekvieną diena ,atsibodo ir mėnulis :::036 Jei gimei šioje žemėje niekur nesidėsi .Jeigu nusprendei būti su vienu žmogumi negalima kaitalioti norų vien dėl to kad atsibodo.Pirmą prieš susidedant su kuom nors gerai viską apgalvoji ir neskubi (nereikia galvoti tuoj pat vesti ir nebijoti kad tai paskutinis traukinys ),net jei nori šuns renkiesi tokį pagal norą skoni kailio švelnumą ir visokius kitokius privalumus .Meile nereikia įrodyti.

48

nei taip, nei ne.. galima sakyti, kad vedybos, tai meiles tasa, bet ar galima sakyti, kad jeigu neveda/neteka - tai nemyli?

49 (2010-07-04 21:18 отредактировано Vaiva, 21)

Tomai> gal ir blogai isreiskiau cia savo minti bet apmaudu kad po vedybu isblesta ta trauka,ir didziule pagarba... Ir pritariu kad meiles irodyti nereikia..

50

vedybos tai kilpos uzsinerimas ant kaklo

51

Jurgita, 28 пишет:

vedybos tai kilpos uzsinerimas ant kaklo

Taip tau ir reikia :::961:::b26"skaičiuot nemoki ,arba kažkur apsiskaičiavai" tai dabar ir kalbi kad "kilpa ir panašiai"

52

Vedybos nieko bendro neturi su meile. tai nera nei meiles yrodymas nei meiles ishraishka.

Ka daro zmones mylintys vienas kita? Jie mylisi, buciuajasi, dulkinasi kartu leidzia laika ir dziaugesi gyvenimu.

Vedybos tai abipusis pasirasymas ant popieriaus, susitarimas sanderis lieciantis ekonominius ir socialinius gyvenimo aspektus. Vedybos tai parashai su liudininkais ir patvirtinami kokios tai oficialios ystaigos, tai sanderis Ysipareigojimas - man labiau panashu tiesiog i verslo santykius. Abipusis apgalvotas sanderis.

Meile tai "audra po kaldra" be jokios logikos parashu ar ysipareigojimu ir tikrai tai neturi nieko bendro su ishskaiciuatais ir suplanuatais parashais ar liudininkais.

"nereikia maishyti kavos su cukrum ir meiles su vedybom" - sena liaudies ishmintis.

Vedybos ir meile du labai skirtingi reishkinei neturintys nieko bendro. Ir tua labiau neyrodo vienas kito tikruma ar egzistavima.

Merginos! meile randasi mano kelnese ir kreipkites i mane asmenishkai.  Del vedybu kreipkites i mano advokata, nes tas sanderis nieko bendro neturi su jausmais ir meile.   

Prostitute kalba apie meile galvodama apie pinigus ir tuas du skirtingus dalykus sumaisho i viena kruva.

Yrodyk jog manes nori uz €50.   

Arba yrodyk jog mane myli, vesk mane (vedybos tai moterims naudingas sanderis)

Ka daro zmones kai jie skiresi?  pasikeicia vizitinemis kortelemis ir tavo advokatas susitinka su jos advokatu (alio kur ta meile?)

Todel as visiems vyrams ir vaikinams patarciau kreiptis i advokata priesh pasirashant vedybu sutarty. Tegul meile tysta kaip seile o vedybas tvarko profesionalas su shalta ir blaive galva.

53

Dar kai  žmonės gyveno bandomis buvo ir vedybos .Jos buvo paprastos ir be jokių popierių.Du žmonės susitinka pamilsta vienas kita ,padaro sau guoli (namą) pridaro dvylika vaikų ir gyvena laimingai ir ilgai .Paskui atsiranda valstybė , kiekvienas gimęs žmogus yra ne tėvų nuosavybė o valstybės.Tai busima armija kareiviai, busimai generolai .Mokesčių mokėtojai busimi  žemdirbiai .Busima valstybė .Šiaip   nebūtų    vedybos susijusios su visa ta biurokratija, juk ne valstybei kištis į dviejų žmonių sąjunga jeigu tik ne vaikai .Todėl negali pernelyg tėvai   būti laisvi sprendžiant vaiko likimą .Net,kas gaus daugiau pinigu išsiskirdami , lems valstybė .Nes čia sprendžiasi ne šiaip sau žmogaus likimas ,o likimas visos šalies.

54

vedybos nera meiles irodymas. tad jeigu abu myli,tikrai nebutina tuoktis. galima ir taip(kaip sako susimetus) graziai ir laimingai gyvent. :::b30

55

siumpatishka mergina sutinka vaikina :

1. klausimas ar jis turi pinigu pajamu resursu?
2.  jei i pirma klausima atsakymas Taip, tai antras klausimas butu Ar jis mane ves?

Argi cia meiles yrodymas?  Kitas reikalas pasidulkinti uzdyka, va cia tai jau tikrai butu yrodymas kad vienas kitam patinka. 

As sakyciau atvirkscei vedybos tai netik kad neyrodo  jog tikra meile egzistuaj, bet tuapaciu tai faktas kad vien grynos meiles nebeuztenka kaip anksciau, ji nori kazkokiu tai garantiju (?)

As pats save nevisada megstu kartais nekenciu kartais esu patenkintas savimi. Meile tai nera kazkas stabilaus ar pastovaus kartais ja dievini o kartais planuaji kaip ja nudobti.

Pazadas myleti amzinai yra naivus kaip pagrandukas, bet vedybos tai parashas garantuajantis pinegelius labai stabilei.

56

Tomas, 20   nezinau apie kokia valstybe tu shneki bet Modernioj ishsivysciusioj valstubei vaikai nelabai rupi, nes yra daug pigiau ysileisti suaugusiu migrantu, nei kad patiems vaikus auginti.

Mes neturime prieauglio stigiaus, kiekvienais metais milijonai zmoniu badu dvesia ir tukstancei atakuaja sienas su planais migruati ir pasilikti.

Dar ne taip senai vos ne kiekvieno lietuvio svajone ishvaziuati i amerika pabegti i uzsieni, bet kokia kaina buvo realybe.  Mano kartoi tai neishvaziavo i uzsieny tik tas kas smegenis pragere ant tiek kad nebeisheina kalbos ishmokti.

Musu visa monitarine sistema panashi y didziule piramide ir zmones lipa per galvas vienas kitiem bet kokia kaina, verzesi i virshu kitu saskaita. Apatinis sluaksnis dvesia badu keldamas siauba tiems kas turi truputy geriau ir jie stengesi, bet kokia kaina prasimushti y virshu. 

Ish cia ir vedybos, sanderis, bandymas prasimushti y virshu betkokia kaina.
As nezinau kokiu naivualiu reikia buti manant kad tai meiles yrodymas arba aplamai turi kazka tai bendro su meile.

Ar tu teketum uz vyro gyvenancio Monake? garantija kad tau niekada gyvenime nereikes dirbti nei dienos pragyvenimui , net jeigu ir veliau ishsiskirsi. Grazus vyras ar ne?

Debar ysivaizduak kad pasiausi naktele ir niekada jo nebematysi?  Vistiek geras shansas ir kvaila butu neishmeginti visko ymanomo.

Debar ysivaizduak santechnika is ukmerges smile   zinau kad jam pamerkti aky tikrai kad neuzteks smile  , kad aplamai sulaukti tavo demesio.   

Mergina susirupinusi vedybom tai kekshe savo tikslus maskuajanti meile.

Labai nedidelis skirtumas nua Amsterdamo prostitutes, jei ir yra aplamai koks skirtumas tai prostitutes saziningesnes.

57

man kazkaip atrodo kad meiles irodymas smile

58

mergaitems,kurioms 18-19m visos nori baltos sukneles,svajoja apie savo princa.... bet deja laikas eina ir tu supranti,kad stebuklu ir princu nebuna...

59

is dalies manau kad meiles irodymas :::757

60

Man meiles yrodymas tai yra jos raustantys skruastai ir kaklas man priartejus, smulkios detales buitinei kazdienoi.  Ji uzmerke letai akis ir atshlieja galva man priekrutines as nekishu jei tarp koju, bet y kishene automobilio raktelius, nes jos abi rankos teshloi ir miltuase. Ji medzioja situacija kur butu galima buti su manim 1:1
Daznai ziuri man tiesei i akis begedishkai nuademingai sypsodamasi. Jei rupi sukishti mano marshkinius i kelnes arba atvirkscei, ciupineja mano rubu kantelius elgesi vos ne kaip motina ir visada viska daro tik tavo geriui....  ir bla bla bla

Ji nuzvelgia tave nua galvos iki koju lyg sverdama ar vertindama, ziuri kaskur tai prieshais save akies krasteliu sekdama ar neprarado tavo demesio. Shneka apie savo sheima ir tevus kaip yzanga tam kad veliau tave su jeis supazindinti. Kalba apie posityve savo tevu nuamone tavo atzvilgiu. Kalba apie savo karjera mokslus planus.
Jei netiek rupi buti sutavim 1:1, bet buti su tavim visu akivaizdoje, pasirodyti su tavim jos draugiu tarpe. Ji rupinasi tavo ishvaizda nes jei svarbu kad tai derintusi prie jos sukneles. Ir jei vedybos yra "meiles yrodymas"  tikslas kurio ji kruapscei siekia.

Manau cia tokia bobu rushis, tos kuriom vedybos "yra meiles yrodymas" pasitaiko labai daznai. Tokias man tiesiog knieti pavedzioti uz nosies ir tikrai kad nejauciu kaltes naudotis jomis ar apgaudineti, Tokia ishdurti yra kiekvieno doro vyro pareiga, tiesiog patriotinis uzdavinys tevynei

smile

Visom bobom kurios cia atvirai pasisako jok vedybos  yra "meiles" yrodymas, as labai atvirai ir nuashirdzei galiu pasakyti eikit jus visos naxui dvasios ubages. Toli toli nua protingu vyru, zmogishkumu turtingu asmenybiu.   

:::843   :::532