Re: Merginos be krūtinės
Tie kurie peikia mazakrutes,apsiuostykit aplink sawe ar pas jus kelnese wsio wporiadke..su tokiu mastymu net tik kad i jusu puse panos neziures,bet tiketina,kad jusu ranka bus jusu zmona:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos be krūtinės
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tie kurie peikia mazakrutes,apsiuostykit aplink sawe ar pas jus kelnese wsio wporiadke..su tokiu mastymu net tik kad i jusu puse panos neziures,bet tiketina,kad jusu ranka bus jusu zmona:)
Zmogus turi tureti widinio zawesio ir moketi sawe pateikti,kad sudomintu priesinga lyti..kokie dar papai,kukios ruros!?smirda skaityt
Miela Kristina , labai džiaugiuosi, kad rūpiniesi savo sese . Dar noriu pasakyti , kad mano krūtinė mažutukė. Bet tas kuris mane myli labai džiaugiasi mano krūtine . O tas vyrukas matė ne vieną krūtinę ) ...Dar noriu pasakyti, kad esu ne tik mažos krūtinės savininkė bet dviejų vaikų mama. Tačiau nei viena nei kita man netrukdo užmegzti artimų santykių . Taigi tikriausiai esmė ne išoriniuose dalykuose . Gal tavo sesė paaugliukė ? Paaugliukai dažnai pyksta, nemyli savo kūno. Bet tavo sesė dar turi daugybę laiko išmokti mylėti save ir savo kūną . Tuomet niekam nebus įdomu šaipytis - nuo save gerbiančio žmogaus pašaipos lyg nuo žąsies vanduo...
Visi pasinesę dėl krūtų, nečia yra moters grožis, o akys, nes iš jų gali skaityti, kaip knygą. Vyras bus laimingas kai žinos ko moters siela trokšta, o tas parašyta moters akyse...
didele krutine daro sunkumus. ypac toje aplinkoje, kai yra daug neismaneliu , kuriems rupi ne zmogus, o pritapti prie kompanijos. pati esu girdejusi is savo klasioku daug uzgauliuojimu, seniau kreipdavau demesi, bet dabar visiskai tas ptas man liko. kiekvienas zmogus esame unikalus,. nes esame tik vienas toks. galbut turime bendru interesu ir pan. taciau rask tu toki pat zmogu su ydomis savybemis ir t.t. todel geriau gyvebti savo gyvenima ir maziau kreipti i tokius zmones, (pvz apie klasiokus - juk tik tiek juos tematysi). taciau zinau tikrai, kad ir kokia bebutum, pasaulyje yra zmogus, kuris tave myles tokia kokia esi. su krutine , be krutines .
OK laikas teisybes momentui, kaip galime spresti apie krutis ju nepaciupinejus?
Panos stokites i eile ten uz uzualaideliu paciupinesiu ir yvertinsiu ...:)
Na juk neparagaves negali sakyti skanu ar ne
OK laikas teisybes momentui, kaip galime spresti apie krutis ju nepaciupinejus?
klausykit, juk dbr nekeisim savo kruines dydi vien del to kad daugeliui patnka tokios kurios telpa i vyru delnus. Kai turesit vaikina tada suzinosit kokio tipo jam patinka o del liaudies neverta..
------------------------------- Neturiu Zodziu....
Zilvinas, 39 parašė:OK laikas teisybes momentui, kaip galime spresti apie krutis ju nepaciupinejus?
klausykit, juk dbr nekeisim savo kruines dydi vien del to kad daugeliui patnka tokios kurios telpa i vyru delnus. Kai turesit vaikina tada suzinosit kokio tipo jam patinka o del liaudies neverta..
Yra visishkai nesvarbu kokio dydzio krutines patinka vyram , nes svarbiausia yra kokios krutines patinka man asmenishkai. Kokios man labiausia patiks tokios ir bus pacios geriausios ....
ir ishvis, nesuprantu!!! ish vis drausmes nera! nesiblaskykit panos , grazei visos i eilute as uz uzualaideliu ciupineju ir vertinu ...
Zilvinas, 39 parašė:OK laikas teisybes momentui, kaip galime spresti apie krutis ju nepaciupinejus?
Yra visishkai nesvarbu kokio dydzio krutines patinka vyram , nes svarbiausia yra kokios krutines patinka man asmenishkai. Kokios man labiausia patiks tokios ir bus pacios geriausios ....
ir ishvis, nesuprantu!!! ish vis drausmes nera! nesiblaskykit panos , grazei visos i eilute as uz uzualaideliu ciupineju ir vertinu ...
Jūratė, 17 parašė:Zilvinas, 39 parašė:OK laikas teisybes momentui, kaip galime spresti apie krutis ju nepaciupinejus?
krutine galima traktuot kaip privaluma, bet esmines reiksmes ji neturi... Kas is tos krutines, kai auksciau jos vejai svilpia
Andrius, 18 uzkishk ta skyle su kotu kad vejas neshvilptu tegul shvilpe i dudele.
Maau papai tai = linksmakocio dydziu
Svarbu yra "ne ugis o smugis" ir jei viskas tvarkoi tai tau to niekas (tos paguados) nesako.
Žinau, kad ši skiltis tik vaikinams, tačiau privalėjau įsikišti ir apginti merginų nuomonę. Ką merginai daryti, kad ji žema? Aukšta? Juk čia yra genai, kurių niekas nepakeis. Aišku, krūtinės bėda įmanoma išspręsti, tačiau gal būt merginai patinka natūralumas ir t.t. Juk daug yra priežasčių. Normalūs vaikinai žiūri ne į išorę, o į vidų ir jeigu myli ją ir jam smagu su ja, tai manau čia išvaizda paskutinėj vietoj. Aišku, nekalbam čia apie apsileidusias, netvarkingas ir neprisižiūrinčias paneles. Pe@ce.
Mergina be krutines kaip vyras be.... As visada pastebiu merginas su graziomis krutimis, tiesiog vezha, Ir blondine ir krutine.... O tu anareksikiu tiesiog bijau, rodos ne mergina, nei susildis nei matysis. Nes visada vyrui norisi p[ajusti tikra moters kuna o ne sienos gabala.
toks vaizdas , kad papai svarbiau uz viska ;]] taip nera
Grzi krutine - tai sioks toks privalumas,bet ne vien tik nuostabi figura galutinai suzavi :-)
krutine galima traktuot kaip privaluma, bet esmines reiksmes ji neturi... Kas is tos krutines, kai auksciau jos vejai svilpia
terisingai pasakysta :DDD
Reiskia pas visas,kurios turi grazia krutine,auksciau vejai svilpia? O tos lentos tai visos protingos? Na ir nusisnekat....:)
Pritariu nuomonei : krutine galima traktuot kaip privaluma, bet esmines reiksmes ji neturi... Kas is tos krutines, kai auksciau jos vejai svilpia.
Nors gal smegenys nuo krutines ir atvirksciai-nepriklauso?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos be krūtinės