41

Re: Kas Jums yra svarbiausia gyvenime?

man svarbiausia gyvenime yra seima

42

tureti aisku prasminga tiksla(kaip is matricos agentas Smitas sako: "mus sukure tikslas" ), mokintis. myleti kogero-vienas is nesavanaudiskaiusiu tikslu.

43

Sutiksiu su Edgaru, man taipogi yra svarbiausia seima. Ta kuria pats sukursiu ateityje, ta kuria turiu dabar. Siam momentui gyvenu vardan seimos (manau, kad sitaip ir liks).

44

MAn sveikata , meile , seima ir mokslai (:

45

svarbiausia pasiekti visus tikslus kuriuos uzsibrezei kad galetum gyvent taip kaip nori...ir nuo nieko nepriklausyt...nemaldauti paramos,nesakyti 100 kart i diena ACIU kazkam...

46

Yra ir geresniu tikslu kaip daugints ir buti sveikam for those who speak English:

http://dotsub.com/view/15872a88-fbfe-4b … e0ae06fa9f

47

Mes visi norime buti laimingi ir gyventi geriau bet tam reikia visiems susiburti tam paciam tkslui nesneivienas ish musu negali buti laimingas vienas, tam tikslui reikia padaryti zmones aplink mus laimingais.

Tam kad to pasiekti reikia kaiko ishmokti ir kartais galime ishmokti per viena dena daugiau nei per visa savo gyvenima ...

48

gėris, rupestis , atcakingumas.  tada turi viska. ir meile ir draugus ir seima. ir visko ko tau reikia . tongue

49

OK mes visi norime gyventi geriau ir patenkinti savo privacius preikius.

Visu zmoniu norai ir poreikei yra mazdaug tie patys, reishkia mes vsi turimme ta pty tiksla. Galime siekti jo kaip ir anksciau kiekvienas uz save ir kartais net kitu saskaita kas sukelia konfliktus

Arba galime sujungti savo pajegas bendram tikslui ir kazka nuveikti ishtikruju, kas tikrai pagerintu visu musu  gyvenima

Kaip tai pdaryti rasite cia :   http://tromsite.com/

50

gal pirma zinokime,kas mes esame patys:::402

51

Svarbiausia gyvenime yra gyventi:DD

52

audrius, 26 parašė:

gyventi

Man tai mėgstama veikla, išsilavinimas o poto yra ir smulkesni dalykai dėl kurių galėčiau gyventi.

53

Daug yra labai svarbiu dalyku, bet patys svarbiausi - meile, seima, sveikata, mokslai. ;)

54

Vytaute, 26 parašė:
audrius, 26 parašė:

gyventi

Man tai mėgstama veikla, išsilavinimas o poto yra ir smulkesni dalykai dėl kurių galėčiau gyventi.

visu 100% pritariu smile

55

Svarbiausia gyvenime užsiimti mėgstama veikla, išsirinkti  tinkama profesija ir joje save realizuoti. Manau tik taip žmogus gali jaustis laimingas,o kai jis laimingas, tuomet geba tokiais padaryti ir aplinkinius.

56

gerai ,o kas po to,kai jau viska turi ko norejai, tada pradedi ieskoti ko truksta,o tada prasideda visas idomumas,ir tavo visi pasiekimai,pasirodo tik farsas:::402

57

Seima,artimieji!

58

loreta, 51 parašė:

gerai ,o kas po to,kai jau viska turi ko norejai, tada pradedi ieskoti ko truksta,o tada prasideda visas idomumas,ir tavo visi pasiekimai,pasirodo tik farsas:::402

Aš neteigiu, kad pirmiausia reikia pasiekti viršūnę ir tada ieškoti tai ko trūksta. Priešingai, mintis buvo tokia, kad daugiausia laiko praleidžiame darbe, moksluose ir jei tu darai tai kas tau patinka, grįžti į namus puikios nuotaikos, ja gali dalintis su savo šeima.

59

Šeima smile

60

tevai artimieji draugai ir mano aukselis  smile