41

Re: Ka manote apie apkunius vaikinus?

Loreta, 40 parašė:

ačiū už patarimą, tik aš alaus visiškai negeriu ir po aludes nevaikštau, tai ir nežinau, ką tu ten matai... smile
Nesakau, kad vyrai visiškai savim nesirūpina, tik, deja, gyvenimas pakoreguoja savaip. Jeigu visas problemas spręstų sporto klubas, tai gal medikai nedarytų operacijų, kai ant skrandžio uždedamas žiedas... Tau neatrodo, kad į mano šiek tiek ironišką labai trumpą pastabėlę itin jautriai reaguoji? smile
Tikrai nesu jau tokia jautruole.:) Megstu juokauti,Tavo nuomone man įdomi .Malonu visada atsakyti į Tavo replikas.:)
Kas leičia alų,tai megstu jį gerti, bet į aludes nevaikštau taip pat.

Ačiū... o tai Arūnas kitoj temoj mėgino mane akmenimis užmėtyt, kad per daug ginčijuosi... :::044

42

Tam čia ir susirinkome, kad pasiginčytume ir išreikštume savo nuomonę. Puiki proga kai kam pasimokyti išklausysti ir kito žmogaus mintis.:):)

43

gero zmogaus turi but daug:)
bet ir kas per daug tas nesveika

44

o as turiu du biciulius kurie vienas 140 kg kitas 130kg   ir jie abudu turi lieknutes dailutes paneles smile ir labai graziai draugauja viena sva vede nesenai, manau kad apkunus vaikinas irgi gali buti prisiziurejes kvepeti graziai apsirengti, o dar jeigu jis su komunikacjia bedu neturi tai isvis nera problemu  ------ manau

45

tikrai pritariu kad gero zmogaus turi buti daug...bet ne per daug:)jaj pamilsi zmogu manau nebus svarbu koks jis....

46

Atsakymas toks pat-o ka manote apie apkunias merginas? 80 proc. nesusidometu manau.

47

Loreta, 40 parašė:
Diva, 33 parašė:

ir ko jūs čia taip parinatės? taigi perlipę per 40 visi gražuoliukai būna tvarkingai išplikę ir "prariję arbūzą"... :::044

Nesutinku. Perkopę per 40 vyrai lanko sporto klubus ir labai jaudinaasi del išeinančios jaunystės.:) Dairosi į jaunas paneles ir svajoja,kad jiems dar pagimdytų vaikų. Taip jie galvoja atsijauninti.:)

na nevisi, nesakyk tikrai nevisi

48

Oman patinka apkunus vyrukai. ir nematau juose nieko keisto ar blogo!:::759

49

svarbiausia kad del kitu dalyku sutartume o del kunelio tai galima paikoreguoti kaip nori smile

50

Apkunus ir svelnesni yra.:::608
Savimylos ir tinginiai neieina i ta kategorija.

51

apkunus,moka slepti savo seksualuma,jie galvoja kad  jie neidomus,bet jie klysta,gera ant tokio keliu pasedeti,patikekit manim

52

Kuo skiriasi apkūnus nuo neakūnaus ? ogi nieko jie tokie patys žmonės. Visi mes norim būti gražūs ir esam.

53

apkunus tai dar sexualesnis:::450

54

moteris gali buti apkunios, o vyrai yra stambaus sudejimo

55

Lina, 19 parašė:

iskilo klausimas kaip jums apkunus vajkinas/vyras ? Kaip manote ar skiresi nuo kudu ar panasiai ? :V

Askykim du vaikinai storas ir  kudas .Abu saunuoliai protingi linksmi ir be didelių problemų .Tik vienas skirtumas svorio kategorija .
Apkunus turi lašiniu sluoksnius .Yra sunkus  lovoje gali su vienu rinkiu uždusinti merginą .Pilbas visada priekije tanp jūsų .
Kudas visu stumdomas, vejas ji nunesa .Mergina su tokiu vaikinu kaip seksas su dviračiu  .

56

:::810:::810:::810:::810 nu Tomai parasei tu cia:D

57

Pasakysiu atvirai-negaliu su apkuniu vyru artimiau bendrauti,mane tai teisiog purto.kodel as galiu prisiziureti save,daryti manksta ir reguliuoti mityba,kad mano vaikinas i mane ziuretu su pasidiziavimu,nes jis taip pat neapsileides.gabaritai tikrai svarbu,o va veido iisvaizda man dzin,grubiu veido bruozu vyrai yra daug patrauklesni.Tai tik mano nuomone :DDDDDD

58

o ka daryti vyrams kurie nenori buti kudi o nori buti stori jiems gerai,nes jie turi savo moterys ,kurioms jie patinka,gal kiekvienas pagal savo skoni rinkimes,pvz man visada patiko stambus vyrai,o dabar tapau apkuni ir turiu keisti skoni,galvojat lengva:::402

59

nu is stambesniu vaikinu sakyciau kad jie turetu buti nei per daug nei per mazai buti apkunus tiesiog kad sau ir draugei patiktu smile jai bus didziapilvis kazin kuri nores su tokiu buti

60

Na manau kad yra vaikinuku kuriems labiau patinka apkunios merginos taip pat noreciau ir tyketi jog yra merginu kurioms labiau patinka apkunus vaikinai.. wink na o del tu stambiu zmogeliuku, kartais jie tokiais gimsta ir nelabai ten kokios dietos gali jiems padeti, na bet galbut visuomeneje labiau priimtina jog grazesni yra tie zmogeliukai kurie yra kudesnis... wink o kazkada buvo visai kitaip.. wink