Re: Ka manote apie Lietuvos lenkus?
as tai kazkaip pamenu ne vien tik swarbius momentus,as tik va zmoniu veidus sunkiai isimenu,o va kas ka sake kas ka rase tai pamenu jej reik
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Lietuvos lenkus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as tai kazkaip pamenu ne vien tik swarbius momentus,as tik va zmoniu veidus sunkiai isimenu,o va kas ka sake kas ka rase tai pamenu jej reik
as tai kaip kada ir ziurint kas sake... ir ziurint koks veidas.. ai tai tu del to ir foto i anketa neisidejai.. nes tavo neisimintinas veidas aniam
ai nieko ta foto nepadeda... as irgi be foto buvau... paskui isidejau foto.. tai zinok atsakomumas toks pat isliko, gal net ir sumazejo
niu joa is tikro... ai bet tai dar girdejau, kad tie kurie buna be fotkiu, tai tipo jie yra psichopatai ir dar ten kazkokie... bet aisku jie dazniausiai tai neigia... bes visi zino kokie jie is tikro yra..
aj nu tai tipo as psichopate esu ? pala pateksiu i seima tai bus uz psichopatus
ai cia tipo jau man kaip ir kersisi ania... as cia tik pasakiau kaip kiti masto... visai tu ..
na juokauju gi bet turesiu omeny reiks nepamirst tik
o jei as pateksiu i seima tai irgi tau kaip nors "atsilyginsiu"
niu tai kazkuris butu opozicijoje arba lietuva reiktu dalintis
Jei taip tai vilnius ir klaipeda mano kauna galetum pasiimti
niu ok vilniu ir klaipeda tau.. o visa kita tai man
oki man tiktu Klaipedoj jura yra,o Vilnius - senamiestis grazus:D,o ten visokie siauliai tai nieko gero miesteliai i vsio
na tai bet tai palanga kretinga kursiu nerija ir visa kita tai... niu bet tai gerai kad sutarem... as tavo tuos du miestus izoliuocia na klaipedos gal nevisai pavyktu.. ir jie bankrutuotu... tada turetum ikeisti vilniu... ir tik klaipeda tau liktu..
nieko neizoliuotum o jei ir sugalwotum tai pazeciau su kuo turi siena miestai ir parduociau tom salim ir nieko negautum tu
na tai parduotum ir tada nieko pati neturetum... vat kaip... ai o vilniuje lenkus laikytum ar varytum lauk
as uzsikalciau pinigu ir i kokia amerika isvaryciau nevaryciau lauk
ai tai tu geriete... ai jauciu ryt kai moderatoriai perskaitys ka mes cia blevyzgojame.. tai gausime banus ir negalesime reikstis forumuose...
arba biski vel pakalbame apie tuos lenkus.. ir vel gerai bus... ai o kas tau labiausiai patinka ar nepatinka tuose lenkuose?
na nei man jie labai patinka nei nepatinka,tiesiog del tu ju streiku as pritariu ir taip gaunasi kad juos palaikau ,o tau kas patinka/nepatinka?
man tai nepatinka kad jie tokie labai lenkiski... bet tai as tolerantiskas... ir manau kad reikia pigios darbo jegos.. tik galetu kokibiskiau jie ten viska daryti
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Lietuvos lenkus?