101

Re: Ka manote apie Lietuvos lenkus?

as tai kazkaip pamenu ne vien tik swarbius momentus,as tik va zmoniu veidus sunkiai isimenu,o va kas ka sake kas ka rase tai pamenu jej reik big_smile big_smile

102

as tai kaip kada ir ziurint kas sake... big_smile ir ziurint koks veidas.. big_smile ai tai tu del to ir foto i anketa neisidejai.. big_smile nes tavo neisimintinas veidas aniam big_smile

103

ai nieko ta foto nepadeda... big_smile as irgi be foto buvau... big_smile paskui isidejau foto.. big_smile tai zinok atsakomumas toks pat isliko, gal net ir sumazejo big_smile

104

big_smile niu joa is tikro... big_smile ai bet tai dar girdejau, kad tie kurie buna be fotkiu, tai tipo jie yra psichopatai ir dar ten kazkokie... big_smile bet aisku jie dazniausiai tai neigia... big_smile bes visi zino kokie jie is tikro yra.. big_smile

105

aj nu big_smile tai tipo as psichopate esu big_smile ? pala pateksiu i seima tai bus uz psichopatus  big_smile big_smile

106

ai cia tipo jau man kaip ir kersisi ania... big_smile as cia tik pasakiau kaip kiti masto... big_smile visai tu .. tongue

107

na juokauju gi big_smile bet turesiu omeny tongue reiks nepamirst tik big_smile

108

o jei as pateksiu i seima big_smile tai irgi tau kaip nors "atsilyginsiu" big_smile

109

niu tai kazkuris butu opozicijoje big_smile arba lietuva reiktu dalintis big_smile

110

Jei taip tai vilnius ir klaipeda mano tongue kauna galetum pasiimti big_smile

111

big_smile niu ok vilniu ir klaipeda tau.. big_smile o visa kita tai man tongue

112

oki big_smile man tiktu big_smile Klaipedoj jura yra,o Vilnius - senamiestis grazus:D,o ten visokie siauliai tai nieko gero miesteliai i vsio tongue

113

na tai bet tai palanga kretinga kursiu nerija ir visa kita tai... big_smile niu bet tai gerai kad sutarem... big_smile as tavo tuos du miestus izoliuocia na klaipedos gal nevisai pavyktu.. big_smile ir jie bankrutuotu... big_smile tada turetum ikeisti vilniu... big_smile ir tik klaipeda tau liktu.. big_smile

114

nieko neizoliuotum big_smile o jei ir sugalwotum tai pazeciau su kuo turi siena miestai ir parduociau tongue tom salim ir nieko negautum tu tongue

115

big_smile na tai parduotum ir tada nieko pati neturetum... big_smile vat kaip... big_smile ai o vilniuje lenkus laikytum ar varytum lauk big_smile

116

as uzsikalciau pinigu ir i kokia amerika isvaryciau big_smile nevaryciau lauk big_smile

117

ai tai tu geriete... big_smile ai jauciu ryt kai moderatoriai perskaitys ka mes cia blevyzgojame.. big_smile tai gausime banus ir negalesime reikstis forumuose... big_smile

118

big_smile arba biski vel pakalbame apie tuos lenkus.. big_smile ir vel gerai bus... big_smile ai o kas tau labiausiai patinka ar nepatinka tuose lenkuose? big_smile

119

na nei man jie labai patinka nei nepatinka,tiesiog del tu ju streiku as pritariu ir taip gaunasi kad juos palaikau big_smile,o tau kas patinka/nepatinka? smile

120

man tai nepatinka kad jie tokie labai lenkiski... big_smile bet tai as tolerantiskas... big_smile ir manau kad reikia pigios darbo jegos.. big_smile tik galetu kokibiskiau jie ten viska daryti big_smile