Re: Kas norėtų būti milijonieriumi? Kaip bandot tai įgyvendinti? :)
"Tas kuris 100 padarys, pagamins normą gaus duonos stogą mašiną ir tai ko reikia .Tas kuris tik penkias .Tokį asmenį nuveš pas gydytoja patikrinti psichika gal serga?Jei sukčiauja implantuotame pase ji pažymės ir niekas jam neleis įeiti netik pasiimti prekių bet ir namie negaus patogumų,išsijungs elektra .Pažiūrėsim kur dėsis. Po trijų dienų kai susmirs išbadės ir vaikščios pėsčiomis . "
Sakai kad nebus klasiu skirstymo, bet pats davei pavyzdy ir akivzaizdizia matosi ZMONIU SKIRSTYMAS i vienokius ar kitokius...
bendra valiuta yra gerai, kaip tik praeita savaite destytojas snekejo apie tai.. gal kazkiek pasiepe mus europiecius kad mes tik dabar isivedem bendra valiuta eura, o amerikieciai jau kelis simtus metu visos valstijos turi bendra valiuta ( pacioi pradzioi valstijos ir turejo atskiras valiutas)..
O ten kai pradejai sneket apie bankus tai nesupyk bet mano nuomone nusisnekejai.. kad zmones lietuvoi gauna 2000lt alga tai nera banku kalte;) ne cia ieskai kaltu;>
Sakai kad nebus klasiu skirstymo, bet pats davei pavyzdy ir akivzaizdizia matosi ZMONIU SKIRSTYMAS i vienokius ar kitokius...
Tai ne skirstymas tai laikinas tinginys ,kuris bando kitu sąskaita dinderi mušti .
bendra valiuta yra gerai
Valiuta,pinigai banko,bankas privatus.Pasaulio bankas yra korporacijų ir privačių asmenų nuosavybė.Nieko baisesnio ir negali būti kaip bendra Pasaulio valiuta .Kai tavo likimą nusprendžia kažkoks asmuo kuris netai kad nežino tavęs bet ir kokiam kontinente Lietuva randasi.
O ten kai pradejai sneket apie bankus tai nesupyk bet mano nuomone nusisnekejai.. kad zmones lietuvoi gauna 2000lt alga tai nera banku kalte;) ne cia ieskai kaltu
Aš nekalbėjau grynai apie banką ,aš visa laiką kalbų apie pinigine sistema.
Matai bankus ir pinigai jau atgyveno.Kokia nauda iš jų jei DAUGUMĄ žmonių visa laiką uždirbą mažai ir nepakankamai?Kad išgyventume reikia PINIGŲ ar žemdirbio?
Čia aišku kraštutiniškumas atsiprašau.Bet manau kad ūkininkijas ,gydytojas ,technikas gali susitarti ir be bankininko.O štai bankininkas be jų negali išgyventi,bankininkas ir jo išradimas piniginė sistema ištikto yra parazitas .
Taigi banku kalte yra tokia kad jie yra ,kalti pinigai .O tu sakai kad ne čia kaltu ieškojau