Re: Nu, ką daryti jei mergina metė tave, o tu nori ją susigrąžinti??
Marius, 24 пишет:plem man visiskai tokia pats situacija, prabuvom du metus kartu, ji vilniuj as klaipedoj, daznai susitikdavom, bendraudavom, zinau kad ji mane mylejo, bet gavosi taip kad as du menesius buvau isvykes i uzsieni ir kai gryzau ji pareiske kad nebenori su manim but, jos as nebetraukiu, nezinau jau trecia savaite nemiegu normlaliai, rodau jai demesi ir t.t. bet viskas kaip zirniai i siena, atrodo kuo labiau stengiuosi tuo labiau ji nuo manes tolsta... net nebezinau ka daryt... nebesugalvoju jokiu budu kaip ja susigrazint. nes zinau kad ji tas zmogus su kuriuo as noriu but... Bandau mest mintis is galvos bet kuo daugiau stengiuosi tai daryt tuo daugiau apie ja galvoju
Na jeigu tau butu 10, suprasciau, kodel nesi girdejes issireiskimo, kad atstumas atitolina zmones... Du metus buvot kartu, skirtinguose lietuvos kampeliuose? Kai zmones yra kartu, jiems nepakanka matytis karta per savaite, jie nori dalintis savo kasdienybe (t.y. matytis kasdien). Pradek pamastyma nuo to. Gal pades.
na siaip nesutinku visiskai su tavim.yra skirtingu merginu.gali ir is pacio miesto ar is to pacios gatves draugauti,bet jei uzsisuks merginai durnumas tai ji vistiek ta pati gali iskresti.nes man teko draugauti su drauge is pajurio.isdraugavom apie 4 metus.o issiskyrem del to jog ji vaiku nenorejo,nes nepatinka jai vaikai.ir del to pradejom pyktis.o siaip iki to laiko tikrai buvo nuostabi draugyste