Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
Pirmo pasimatymo metu savo saskaitas geriau apmokekite pacios,taip isvengsite vaikinu manipuliacijos,kad jumis pasinaudos.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Pirmo pasimatymo metu savo saskaitas geriau apmokekite pacios,taip isvengsite vaikinu manipuliacijos,kad jumis pasinaudos.
jai reikes ir tikslas bus pasinaudot -ar tu mokesi ar ne ,,vistek pasinaudos,jai ne is pirmo karto tai is kito
Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur? jai turi moket vadinasi merginos turi duot:)
nu ma negaila tu triju simtu euru bet kas perdaug tas nesveika
Tikrai neturi vaikinai mokėti už paneles. Kiekviena save gerbianti panelė neleis, kad už ją kas nors sumokėtų. Aišku, tai mano požiūris, bet neleidžiu už save sumokėti
Kas kviečia, tas ir moka. Nebent iš anksto susitarta, kad moka kiekvienas už save ar per pusę.
kiek kartu tu kvietei vaikina i pasimatyma? manau nei vieno...
Julie teisi. Ir apskritai tai pasaulines etiketo taisykles. Standartas, formatas, tep sakant. O kas ka kiek kartu kviete tai ne esme ir ne i tema...Dar pradekime klausineti kuo uzsibaige visa tai ir kas ir kiek uz tai uzmokejo..
Emilė parašė:Tikrai neturi vaikinai mokėti už paneles. Kiekviena save gerbianti panelė neleis, kad už ją kas nors sumokėtų. Aišku, tai mano požiūris, bet neleidžiu už save sumokėti
Kiekviena save gerbianti panele? kiek kartu pasimatyme buvai?
save gerboanti ir gerbianti vaikina panele sumokes uz vaikina pvz paneles sumoka uz mane ir kas cia tokio, jei panelei patinka buti su manimi tai normalu kad pacios pasiulo sumoketi kad ir uz kava (ne as ne ubagas tiesiog leidziu ir joms pasireiksti savo ego)
Julie parašė:Kas kviečia, tas ir moka. Nebent iš anksto susitarta, kad moka kiekvienas už save ar per pusę.
kiek kartu tu kvietei vaikina i pasimatyma? manau nei vieno...
Tai tik tavo subjektyvi nuomonė
Tai aisku kad turi,nediskutojama.
pasimatymas turi moket
man tai būtų gėda jei panelė mokėtų, nežinau kaip kiti, bet aš tikrai neleisčiau ir neleidžiu sau daryt gėdos
tikras vyras gi,panos va sitas uz jus basliuos,pirmyn!!!
tikras vyras gi,panos va sitas uz jus basliuos,pirmyn!!!
Sprendziant is tavo komentaru apskritai, o ir is konkretaus kad visai noretum buti basliuojamas.. Tai tave basliuoja jau ilga laika, letai ir nuobodziai..
Gal tu bek kur pas savo kukarieku genti negiedojes cia nuskriastasis.. Cia iskyrus kai kuriuos pvz kaip tu, normalus zmones renkasi..
as tave i ta genti pasiusiu
Manau kad aisku turi buti dzentelmenas ir sumoketi.
Niekada pati nemoku ir net nesisiulau. visada uzsisakineju simboliskai ir turiu pinigu esant reikalui sumoketi uz abu, jei berniukas pabegtu toks vyru likimas, moketi saskaitas ir nesioti ant ranku
Niekada pati nemoku ir net nesisiulau. visada uzsisakineju simboliskai ir turiu pinigu esant reikalui sumoketi uz abu, jei berniukas pabegtu toks vyru likimas, moketi saskaitas ir nesioti ant ranku
na taip mes iprate uz pramogas ir grazius daiktus moket,,,ir problemos is to nedarome
nu ma negaila tu triju simtu euru bet kas perdaug tas nesveika
300 rubliu:D:D:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?