421

Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?

Nu as is visos sitos diskusijos supratau, kad jums vis del to gaila tu 4 litu.

422

Viena parašė:

Kada vyruciai paskutini karta praleidot moteri pro duris? O kada padejot panesti sunkius krepsius? O kada atidaret automobilio dureles? O ar kada uzdaret joms isedus? O tragedija darot is to, kad isleisti 4 litus pavaisinant patinkancia moteri?

O kada tu vyrui asistavai? Pasigirk.

"mokat ne uz gimdyma, o todel, kad jus dideli stiprus vyrai, o mes mazos silpnos moterys, kurioms reikia vyro demesio ir rupescio smile"

Tai, kad vyrai dideli ir stiprus jiems už tai daugiau nemoka. Juk nesi maža mergaitė, kad tavim reikėtu rūpintis. Norėčiau tikėti, kad tu laikai save suaugusia moterim.

423

Viena parašė:

man negaila mano nuomone aplamai geriau kavinej su kompanija nu ir kaskaip dar nereikejo del to kas mokes tragedijos daryti kitaip tarent bijai misko neik pas vilka

424

Vytautas parašė:
Julie parašė:
Vytautas parašė:

O kas nusprende kokia vyro ar moters prigimtis? stereotipai?

pirmiausia fiziologija, argi ne? Vėliau tai, kas seka iš jos

Ne jokia cia fiziologija. Vyro pareiga išlaikyti moterį atsirado tada, kai moterys neturėdavo teisių ir net labai norėdamos negalėdavo už save susimokėti, nes dirbti ir užsidirbti negalėjo. Vėliau moterims atsiradus tų teisių šis stereotipas išliko, nors moterims dabar puikios sąlygos sudarytos pačioms dirbti ir užsidirbti ir galų gale susimokėti !

prigimtis, fiziologija... nieko bendro neturi su pinigais. Ir jei tu nepastebėjai, aš nekalbėjau apie pinigus.
savo nuomonę šiuo aspektu pareiškiau anksčiau ir galiu pakartoti. Kas kviečia, tas ir moka, nebent iš anksto susitarta mokėti kiekvienam už save ar per pusę. Tema, beje, buvo apie tai, ar vyrai turi mokėti už savo merginas (ne apie bet kokias eilines pakviestas į pasimatymą)

425

ramunas parašė:

...kitaip tarent bijai misko neik pas vilka...

Šiaip tai "bijai vilko - neik į mišką" :::b32

426

Julie parašė:
ramunas parašė:

...kitaip tarent bijai misko neik pas vilka...

Šiaip tai "bijai vilko - neik į mišką" :::b32

na suo atveju tai bijai misko neik pas vilka

427

Viena parašė:

Kai vyrai prades gimdyti vaikus, sutinku susimoketi uz visus pasimatymus smile ir dar dovanu pridesiu uz praejusius smile

O gimdymas cia prie ko?
Ar tamsta po kekvieno pasimatymo gimdo? Apie toki daikta kaip prezervatyvai nesate niekada girdeje? big_smile

428

Viena parašė:

cia vienas pagrindiniu vyru ir moteru skirtumas. faktas, kad vyrai ir moterys niekada nebus lygus. ir jei dzentelmeniskumas galutinai neisnyks, vyrai ir toliau asistuos moterims.
ir pinigus pradeti reikia skaiciuoti, kai jie tampa bendri, o ne kol jie kito kisenej.

Taip faktas. O jei tai faktas tai tada ir nera ko rekauti apie tas lygias teises ir dar daugiau panasaus briedo... Bukite savo vietoje ir niekas niekam jokiu teisiu neprikisines ir dzentelmeniskumas bus ir visa kita. O kai dasigyvenama iki to kaip amerikeje kad jei praleidi moteri prieki saves ir tave paduoda i teisma uz seksualini priekabiavima tai ko tada paskui noreti..
Ir dzentelmenu pagrindines naikintojos yra tokios lygiu teisiu stumejos.

429

Viena parašė:

Tamstai uztenka 4 lt kitai ir 4000 per mazai bus... Prie ko cia tiksli suma? Kalba eina apie tai kas turi sumoketi o ne kiek turi sumoketi..

430

Julie parašė:

Tema, beje, buvo apie tai, ar vyrai turi mokėti už savo merginas (ne apie bet kokias eilines pakviestas į pasimatymą)

Jei kalba eitu apie savo antraja puse tai tema vadintusi ''Ar vyrai turi moketi uz savo panele kavinese''  Ar tamsta pritaria tai nuomonei  kad kekvienas vyras turi tureti daug savo paneliu? + dar kokios siaip kviestines... big_smile
Jei tai tavo antroji puse, gyvenama bendrai tai ir biudzetas bendras is abudvieju gaunamu pajamu taigi jokio skyrtumo kas mokes nes i ta pati katila abudu meta is to pacio katilo abudu ima.. Nebent tep sakant emociskai pasitenkinti kad va vyras sumokejo. Kaip cia kazkas issireiske asistavo savo moteriai nors realiai tai jokio skyrtumo nesudaro.. O ir realiai paemus ar daznai  kas kviecia savo panele i pasimatyma su kuria bendrai gyvenama yra ar draugaujama?  I pasimatyma paprastai einama su nepazystama ar mazai pazystama sakykime taip mergina. O paskui  tai jau rutina tampa... Taigi tema butent apie kviestines o ne apie ta su kuria jau gyveni ar bendrauji ilga laika.

431

Viena parašė:

As nekalbu apie pasitusinima, o apie paprasciausia kavos puodeli. O demesys gali buti bet kokia israiska. Gaila, jei vyrai tai sugeba tik pinigine israiska. Sumokejau pinigus ir viskas, daugiau nieko nereikia daryti.

na kai tu parduotuvej ar seip kur sumoki pinigus gauni daikta ar paslauga ir eini namo ar dar ka noretum daryt,,,,

432

Julie parašė:
tinsanis parašė:
Julie parašė:

Tinsani, kad tos teisės dar tikrai ne lygios. Ir nemanau, kad jos bus lygios kada nors. Kaip ten bebūtų, vyro ir moters prigimtys skirtingos.

teises lygios pakankamai,,,na kai tu galesi fiziskai dirbt tiek kiek vyras ar pan,,tada bus lygu,,,kodel vyrai nenori but bobom?cia daugiau isterikuoja tos kuriom veikt nera ka demesio stoka ar seip nuoskauda del tu teisiu,,,kodel vyras retas kuris skaiciuoja moters pinigus tikisi kad uz jy sumokes..nes pas vyra kas mano tas mano,pas moteri kas mano tai tik mano,,a  kas vyro irgi mano,,,.[/

aš ne apie sąskaitų apmokėjimą ir pinigus kalbėjau, tiesiog apskritai. Šeimoj į finansus vienaip žiūrima, poroje dar kitaip.
Kaip tu ir sakei apie tas lygias teises... kai moters fizinė jėga prilygs vyro, kai vyrai galės gimdyti ir visos kitos nesamonės.... to niekada nebus. Kai kurie pasikeitimai į gerą, bet perdėtas kovojimas dėl lygių teisių man primena gėjų kovą pripažinti jų santuokas ir leisti įsivaikinti.

brangute na,,ui man tas gimdimas?as neziziu ir man nereikia kad mane kas vaisintu as pats save pasivaisinu kai man reikia,,,man tos lygios teises ar dar kas turiu idomesniu dalyku ka veikt ar  galva prikist,,,man gerai taip kaip yra o kaip kitiem ,,man...

433

Julie parašė:
Vytautas parašė:
Julie parašė:

pirmiausia fiziologija, argi ne? Vėliau tai, kas seka iš jos

Ne jokia cia fiziologija. Vyro pareiga išlaikyti moterį atsirado tada, kai moterys neturėdavo teisių ir net labai norėdamos negalėdavo už save susimokėti, nes dirbti ir užsidirbti negalėjo. Vėliau moterims atsiradus tų teisių šis stereotipas išliko, nors moterims dabar puikios sąlygos sudarytos pačioms dirbti ir užsidirbti ir galų gale susimokėti !

prigimtis, fiziologija... nieko bendro neturi su pinigais. Ir jei tu nepastebėjai, aš nekalbėjau apie pinigus.
savo nuomonę šiuo aspektu pareiškiau anksčiau ir galiu pakartoti. Kas kviečia, tas ir moka, nebent iš anksto susitarta mokėti kiekvienam už save ar per pusę. Tema, beje, buvo apie tai, ar vyrai turi mokėti už savo merginas (ne apie bet kokias eilines pakviestas į pasimatymą)

tu isiskaityk i klausima,,,ar vyras turi moket uz paneles,,,na tokia gera protinga paprasto suktumo neizvelgia klausime,,,tai apie ka dar kalbet

434

Julie parašė:
tinsanis parašė:

...bet dabar lygios teises gi norejot kovojot...

Tinsani, kad tos teisės dar tikrai ne lygios. Ir nemanau, kad jos bus lygios kada nors. Kaip ten bebūtų, vyro ir moters prigimtys skirtingos.

jai prigimtinis  dalykas kad vyras turi vaisinti apmoketi tai moters paskirtis uz tai susimoket kuom turi...

435 (redagavo tinsanis 2012-08-17 22:45)

Aivaras parašė:
Viena parašė:

Tamstai uztenka 4 lt kitai ir 4000 per mazai bus... Prie ko cia tiksli suma? Kalba eina apie tai kas turi sumoketi o ne kiek turi sumoketi..

juoda kava 3,50 tai dar apskaiciavai kad 50ct arbatpinigiu palikt vaikinas tures,,,hm na atrodo kad sugebi skaiciuot,o gal  ar neturi tu paciu 4lt uz save susimoket..arba kodel tau nepasiulius sumoket uz 2kavas?gi tik 4 lt:)na  uz abu bus 7lt ir 1lt arbatos....padavejui

436

tinsanis parašė:
Julie parašė:

aš ne apie sąskaitų apmokėjimą ir pinigus kalbėjau, tiesiog apskritai. Šeimoj į finansus vienaip žiūrima, poroje dar kitaip.
Kaip tu ir sakei apie tas lygias teises... kai moters fizinė jėga prilygs vyro, kai vyrai galės gimdyti ir visos kitos nesamonės.... to niekada nebus. Kai kurie pasikeitimai į gerą, bet perdėtas kovojimas dėl lygių teisių man primena gėjų kovą pripažinti jų santuokas ir leisti įsivaikinti.

brangute na,,ui man tas gimdimas?as neziziu ir man nereikia kad mane kas vaisintu as pats save pasivaisinu kai man reikia,,,man tos lygios teises ar dar kas turiu idomesniu dalyku ka veikt ar  galva prikist,,,man gerai taip kaip yra o kaip kitiem ,,man...

kai skaitai, skaityk ne tarp eilučių smile

437

tinsanis parašė:
Julie parašė:
Vytautas parašė:

tu isiskaityk i klausima,,,ar vyras turi moket uz paneles,,,na tokia gera protinga paprasto suktumo neizvelgia klausime,,,tai apie ka dar kalbet

Temos pavadinimas neatitinka temos klausimo.
temos pavadinimas: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
ir klausimas temoje: Kaip manote ar vaikinai privalo moketi kavinukese ar kur pan. uz merginas? O ar jus mokate uz jas?
Aš įsiskaičiau į klausimą, net į abu.

438

Aivaras parašė:
Julie parašė:

Tema, beje, buvo apie tai, ar vyrai turi mokėti už savo merginas (ne apie bet kokias eilines pakviestas į pasimatymą)

Jei kalba eitu apie savo antraja puse tai tema vadintusi ''Ar vyrai turi moketi uz savo panele kavinese''  Ar tamsta pritaria tai nuomonei  kad kekvienas vyras turi tureti daug savo paneliu? + dar kokios siaip kviestines... big_smile
Jei tai tavo antroji puse, gyvenama bendrai tai ir biudzetas bendras is abudvieju gaunamu pajamu taigi jokio skyrtumo kas mokes nes i ta pati katila abudu meta is to pacio katilo abudu ima.. Nebent tep sakant emociskai pasitenkinti kad va vyras sumokejo. Kaip cia kazkas issireiske asistavo savo moteriai nors realiai tai jokio skyrtumo nesudaro.. O ir realiai paemus ar daznai  kas kviecia savo panele i pasimatyma su kuria bendrai gyvenama yra ar draugaujama?  I pasimatyma paprastai einama su nepazystama ar mazai pazystama sakykime taip mergina. O paskui  tai jau rutina tampa... Taigi tema butent apie kviestines o ne apie ta su kuria jau gyveni ar bendrauji ilga laika.

Aivarai, tema taip ir vadinasi smile (gramatikos nenagrinėsim, nors tiek to. Visi vyrai neturi vienos panelės. Kiekvienas turi po panelę, todėl "...vyrai turi mokėti už savo paneles..." arba ...vyras turi mokėti už savo panelę...)
Vaikinas ir mergina, būdami pora, nebūtinai gyvens kartu. Tad ir pinigai nebūtinai bendri.
"O ir realiai paemus ar daznai  kas kviecia savo panele i pasimatyma su kuria bendrai gyvenama yra ar draugaujama?" pasijaučiau dinozauru big_smile nori pasakyti, kad savo antros pusės į pasimatymą nekvieti? Tik skęsti rutinoje?

439

o cia kur pravalgyt uz 300 euru:D

440 (redagavo Aivaras 2012-08-18 00:39)

Julie parašė:
Aivaras parašė:
Julie parašė:

Aivarai, tema taip ir vadinasi smile (gramatikos nenagrinėsim, nors tiek to. Visi vyrai neturi vienos panelės. Kiekvienas turi po panelę, todėl "...vyrai turi mokėti už savo paneles..." arba ...vyras turi mokėti už savo panelę...)
Vaikinas ir mergina, būdami pora, nebūtinai gyvens kartu. Tad ir pinigai nebūtinai bendri.
"O ir realiai paemus ar daznai  kas kviecia savo panele i pasimatyma su kuria bendrai gyvenama yra ar draugaujama?" pasijaučiau dinozauru big_smile nori pasakyti, kad savo antros pusės į pasimatymą nekvieti? Tik skęsti rutinoje?

Vyru buvo klausiama apskritai, bendrai paemus apie ju paneles apskritai, bendrai paemus o ne konkreciai apie ju antraja puse, isrinktaja, zmona ir t.t. smile
Taip, nebutinai bet cia tarpinis variantas tarp kviestiniu ir tarp poros gyvenancios kartu. Ir tada velgi galimi dauguma variantu kas ir kaip...
As daleiskime nezinau tamstos padeties.... Gal pvz tamsta ir apsiriboja vienu pasimatymu. Gal ir ne... negaliu nieko teigti siuo klausimu, bet jei tamsta man pasakys kad jos antroji puse po 10 bendro gyvenimo metu tamsta kviecia lygiai taip pat i pasimatyma kaip kad ir pirma karta tai buvo tai as tamsta mazu maziausia ir labai svelniai fantaste pavadinsiu smile