Re: Del idomumo?
na siaip patarciau bekti nuo jos nes mano nuomone veliau ar anksciau ji tau pasakys viena dalyka ir tada busi nusivyles viskuo
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Del idomumo?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na siaip patarciau bekti nuo jos nes mano nuomone veliau ar anksciau ji tau pasakys viena dalyka ir tada busi nusivyles viskuo
O ji sako, kad jokie ce principai, tesiog pirma neraso ir nerasys, ir sito nepakeis...
Dar biski kaiko paklausiu. Mes jau draugaujam beveik puse metu ir dar nebuvo jokio intimumo, tai as paklausiau kas yra kodel nieko neleidi man, tai ji sako, kad dar nezino ar rimtai i mane ziuri tipo dar reikia laiko todel ir neprisileidzia iki to, nes nezino ar 100% mane myli. Kaip ce elgtis dabar man?
jokie ce principai, tesiog pirma neraso ir nerasys
Cia kaip restorane tau atnesa spageciu su vynu ir tvirtina jog tai bulvytes fri su vandieniu.
Drauge tavo dar nera pasiruosusi santykiams, o ir siaip, nuliudint turiu, nejaucia butinybes tavyje savo gyvenime. Belieka viltis jog KOLKAS, ir su laiku susivoks kad butent tu esi jos reikalinga gyvenimo dalis.
Del iniciatyvos bendrauti su ja spresti tik tau ar toliau testi tai ar esant pasiruosusiam blogiausiam - issiskyrimui galvoti apie kazkokias alternatyvas savo gyvenime. Gal ji dar jauna, taip, bet tu negali buti tikras kaip pasisuks ivykiai kai ji subres iki santykiu.
Beto ji ir dabar gali tureti kazka nuosaly, ir tu apie tai niekada taip ir nesuzinosi.
pradėk paraleliai su kita draugauti ir nesislėpk, o jei apkaltins išdavyste, atsakyk kad pati gi sakė kad nežino ar tave myli.
kad niekad pirma nerasiau ir nerasysiu- tai zinai ka as tau pasakysiu eina ji n* kam ji tada tokia reikalinga. jai gyliai nusisikt ant taves. jei tu jai rupetu as nematau nieko blogo zmogus pasiilges visada parasys...
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Del idomumo?