Tema: reikia nuomonių, BIG PROBLEM
labas.
man labai patinka vienas vaikinas, tačiau jis gyvena UK. jaučiu jam simpatiją jau beveik metus, o susitinkame tik kas 3-6 mėnesius ir tai tik pora kartų, tačiau kuo toliau, tuo labiau jis man patinka. aš jam beveik prieš metus jau esu tai prisipažinusi, o jis atsakė tuo pačiu po dar pusės metų, tačiau tuo metu aš dar turėjau kitą vaikiną.
jis ir vėl grįžęs, tačiau neužilgo vėl išskrenda. su savo vaikinu jau esu išsiskyrusi, todėl šįkart jis rodė man daug didesnį dėmesį, mes flirtavome, trauka buvo, bet į kažką daugiau tai neišsivystė. aš ir vėl prisipažinau, kad jis man žiauriai patinka, jis prisipažino taip pat, tačiau pasakė, kad reikia palikti viską taip, kaip yra, nes jis ir vėl išvažiuoja ir vėl labai ilgam ir pasimatysime jau tik vasarą.be to, jis labai tvirto charakterio ir labai laikosi savo išsikeltų taisyklių. tačiau man visai nesvarbu, kad jis išvažiuoja, aš tiesiog noriu jį turėti, o kai nori, juk viskas įmanoma, juk lankytume vienas kitą, susitaupytume kažkaip tų pinigėlių. bet jaučiu kaip jis mane stabdo, lyg atstumia. gal atrodo pakankamai banali situacija, tačiau jaučiu, kad tai mano žmogus, nesinori paleisti. jei jau net beveik metai jis man patinka ir aš jo vis dar laukiu, tikiu, kad tai neatsitiktinė simpatija. ir šiaip, asmeniškai man taip tiesiog nebūna, į draugystes su vaikinu visada žiūriu labai rimtai.
taigi, nežinau ką daryti. ar stengtis, rodyti toliau jam dėmesį, rodyti, kad jis man labai patinka ir, kad tarp mūsų gali kažkas išeiti ar vis dėlto nuleisti rankas ir pasiduoti?