Re: Oralinis seksas
Jurgi, jei susirasi savo lygio paną, tai aišku, jai nebus jokio skirtumo. O subrendę žmonės suvokia, kad tai yra labai intymu, ir galima daryti ne kievienam.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jurgi, jei susirasi savo lygio paną, tai aišku, jai nebus jokio skirtumo. O subrendę žmonės suvokia, kad tai yra labai intymu, ir galima daryti ne kievienam.
Dariau ir darysiu
Ir taip ir ne, Oralinis yra sekso šokio dalis. Ir kaip ir šokyje jei neatliksi kažko nuo to daug blogiau nebus, taip ir sekse, nedarysi oralinio - seksas nenumirs. Bet juk daug maloniau žiūrėt šokį su daug elementų - taip pat ir sekse - daug maloniau su daugiau įvairovių. O tas pasakymas kad ne kiekvienam - atsakyčiau - nereikia gultis su tais kuriais laikai ne tais.
Už oralinį. Ir taip Sauliui pritariu, kad nereikia gultis su tais, kurie atrodo ne tie
Juokai juokais, bet tiesos yra - jei seneliui nebestovi, tai tik laižyti ir belieka... prajuokinai.
Anatoliy parašė:tokiais dalykais manau turetu uzsiimineti tik vyresnio amziaus zmones 35m+ ,kurie jau ilga laika kartu ir turintis seima , kuriems jau pabodes paprastas seksas ir nori kazkokiu naujoviu.
Dabar žinosiu, ką patarti seneliams
Argumentas - nevala arba laisvo elgesio mergina. Analogiškai ir su vyru. Man tai pakankamai rimtas argumentas būtų, nors tikių sutikti dar neteko.
Zinoma ko ce nemegti..?!? Vienintelei zmones kurie tikriausei pries sitai tai tie kurie niekada padoriai negave arba hardcore Krikscionys ar pan.
Koks gyvenimas jaigu nesidziaugi tuom ka turi?
Tikrai nemanau kad kas galetu rasti gera "pries" argumenta, oraliniui.
Perskaitęs susimąsčiau ir norėčiau savo išdėstytas mintis patikslinti - aš už oralinį heteroseksualiuose santykiuose, kitokie manęs nejaudina. O kaip jūs norit, taip darykit.
Už oralinį. Ir taip Sauliui pritariu, kad nereikia gultis su tais, kurie atrodo ne tie
Kas liecia oralini, tai manau kad jei su higiena viskas tvarkoje ir su psichologine puse gerai, vadinasi nematau priezasciu to nedaryti, nes kiek mano asmenine patirtis traukia tai jei sitie dalykai gerai sutvarkyti bedu del to nebuna, o kaip cia kazkas minejo "kiek girdejau" tai kiek supratau ji pati to nemeginusi o is paskalu aiskina tai jau nesveikas dalykas, kitas dalykas su bet kuo ejimas. Su bet kuo eina tik prostitutes ir zigolo, o jei nesame tokie vadinasi jei jau einame tai darome savo noru, todel manau cia klausimas ar daryti ar ne jei higiena ir psichika tvarkoj net nekyla manau, o jei kyla vadinasi kazkur yra problemos ir jas reiketu issispresti. Kitaip problemos iskils veliau santykiuose.
Taip kad isvados manau tokios jei mergina ar bernas nedaro to vadinasi jis turi bedu ir reiketu jose pasiknaisioti kodel, nes dazniausiai merginos aiskina kad jos jauciasi ne savo rogese todel jog buvo prievartaujamos tai daryti ir jei bernas i tai neatsizvelgs jam tada iskils labai didele problema su santykliais, o kodel bernai to nedaro manau pagrinde yra nebutinai higienos klausimas o tiesiog specifinis kvapas nepatinkantis
Cia as is savo patirties isdesciau ir kaip as manau is savo varpines
Beje nesiknisinekite del klaidu skirybu ir panasiai ne egzaminas cia jomajo
Normalus dalykas oralinis
Indre, 18 parašė:pas mane jo nera ash shiek tiek priesh ji nusistacius cia shiaip sakau,ish to,ka girdejus
teko pazinoti viena pana panasiai mastancia..Irgi sakydavo kad nenori nepatix..Bet viena kart kazkaip pabande, ir...Gavosi tixliai kaip toj reklamoj.."Karta paragavus nenorejo sustot.."..:D
pritariu tapati situacija , viena kart pabande o paskui tik duok ...
juk oral kaip ir visi kiti malonumai vieniem patinka kitiems ne. manau reiketu gerbti kito nora . man asmeniskai patinka kai daro ir paciam daryti.manau tai turi pabandyti kiekvienas tada jau spresti tau reikia to ar ne
manau nei prasyti nei siulyti oral nereikia jai turi mylima zmogu .jis pats to nores ir pasims .ir pats tai padarysi draugei ar zmonai. tai daroma tik su mylimu zmogumi .tada viskas tinka ir patinka
Ka vaikinai padarytu del oralinio sekso?
ko tu tikiesi to klausdama?
Aleksas parašė:Geras dalykas ir pirmas žingsnis intymumo link, jei nedrąsu įprastai mylėtis. Ypač, jei gumytės nėra. Tačiau taip pat įkaitina, kad viskas būtų tobula
Mylėtis nedrąsu, o palaižyti vienas kitam - pats tas pirmas žingsnis intymumo link O aš kaip bobutė galvojau, kad tas pirmas žingsnis - tai bučinys Ech, gera toji mano jaunystė buvo - ir drąsos užtekdavo
;DDDDDDDDD gerai pasakyta
Ji parašė:Aleksas parašė:Geras dalykas ir pirmas žingsnis intymumo link, jei nedrąsu įprastai mylėtis. Ypač, jei gumytės nėra. Tačiau taip pat įkaitina, kad viskas būtų tobula
Mylėtis nedrąsu, o palaižyti vienas kitam - pats tas pirmas žingsnis intymumo link O aš kaip bobutė galvojau, kad tas pirmas žingsnis - tai bučinys Ech, gera toji mano jaunystė buvo - ir drąsos užtekdavo
;DDDDDDDDD gerai pasakyta
palaizyt tai cia lesbietiskus ir bi,,visokius propaguoji:D
Bobutes teisios, bent nuo buciniu pradeti reiketu
bet koks seksas ne su mylimu prilygsta masturbacijai. jokio ten malonumo....
Sveiki:P
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas