81

Re: Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.

Gera  tema  ,tik  gal  ji  tiktų  pavadinti  ,kas  yra  normalus  žmogus.Nors  diskutuojama  buvo apie  abi  puses.
Skaitydama  forumus  atkreipiau  dėmesį ,kad  vyrai  verkšlena  ,kad  moterys  žiūri  tik  į  pinigus ,nemoka  mylėti,išduoda  ir  atrodė ,kad  mes  vyrams  net  neatsikertame.Ko  jie  nori  dar.
O  Aivaras  sukūrė  šia  temą ,nes  jam  atsibodo  kaip  moterys  varo  ant  vyrų.  Ir  tada  supratau ,kad  mes  matome  akmenis  sumestus  į  mūsų  daržą. Kaip  man  pikta  skaityti ,kad  moterys  žiūri  į  vyro  pinigus ,kai  mano  vyras  pragėręs  algą  ,ramia  sąžine  reikalaudavo  valgyti. Taip  ir  Aivarui  jeigu  atsakingas  už  savo  veiksmus ,nesmurtaujantis  pikta  skaitant  ,kad  visi  vyrai  įdiotai.
Tarp  vienų  ir  kitų  yra neatsakingų,nesažiningų,geriančių,nesirūpinančių  šeima.  Todėl  nesamonė  sakyti ,kad  visi  vyrai  yra  blogi ,ar  visos  moterys  blogos. Bent  aš  pažystu  daug  puikių  žmonių ,tiek  vienų  ar  kitų.
Bet  šaukštas  deguto  sugadina  medaus  statinę.

82

Esmeralda man ne pikta, man juokynga tokius pasakymus skaitant. Ta tema sukuriau butent tokioms parekautojoms kad jos galetu ivardytinti kas tas normalus vyras ir koks jis turetu buti pagal jas, deja kaip praktika rodo nei viena is tokiu cia ir neapsireiske. Is to darau isvada kad jos loja, bele tik paloti, o apie ka net pacios nesupranta... Dar juokingiau buna kai kokia  -ikine taip pareiskia, idomu kada jau tokio amziaus budama ji spejo visus vyrus pazinti kad zinotu jog normaliu nebera.  Tas pats ir su vyresnemis.  Manau dar nei viena visu vyru nepazino jog galetu teigti kad normaliu nebeliko. O tokiu atveju butu teisynga teigti jog nenormalus yra pvz Petras, Antanas, Jonas.. O ne visi, nes tik jie jai ir neitiko.
Ir dar, tobulu nera. Jie tik pasakose kuriu per daug skaitete vaikysteje apie princus ant baltu arkliu... O dvieju zmoniu santykiai tai ne tik gauti, bet ir duoti. Buti atviriems tarpusavyje ir moketi spresti tarpusavio problemas tarpusavyje. O ne begti i sona nuo ju galvojant kad kitur ju nebus.

83

Renata parašė:

Sakot, kyla klausimas, kas yr normalus vyras?
Man normalus vyras tas:
1) kurio vadovaujančioji galva yra ant pečių, o ne o kelnėse.
2) kuriam jo moteris nėra tik pareigų kratinys: tarnaitė (purvinom kojinėm surinkt, namams iškuopt, rūbams išlygint), virėja - padavėja (maistą paruošti ir alų paduoti, vos tik įžengia pro duris), sexo vergė (bet kur ir bet kada pagal komandą praskėst kojas).
3) kuris ta viršutine galva naudodamasis gali prasimanyti pinigų, kad nereiktų gyvent iš "maisto banko" davinių ir valstybinių pašalpų.
4) kuris turi šiek tiek jausmų (pageidautina ne per daug jausmingas, nes ne apie moterį juk kalbam)
5) kuris sugeba patenkinti savo moterį, geba įsiklausyti į dviejų kūnų kalbą ir nebijo partnerystės lovoj (na būna, kurie bijo dalintis viršų)
6) kuris gerbia moterį ir yra atsakingas, ištikimas, atviras ir geba pasitikėti
7) na ir jei moka savim pilnai pasirūpint ir po savęs susitvarkyt (be mamytės įsikišimo) tai jau visai normalumo viršūnė.

Bet nereikia pamiršti, kad vyrui, kuris tinkamas rimtiems santykiams, keliami aukštesni reikalavimai big_smile (meilė vaikams, bendri pomėgiai, abipusė tolerancija trūkumams, panašios vertybės)

Manau, nenormalių vyrų nėra tiek jau daug, tik jie taip išdėstyti, kad atrodytų, kad jų daug  big_smile big_smile big_smile
:::234

Renata, o kaip pas pacia su sitais reikalavimais? Pati ar juos atitinki?

1. Tvarkoje.
2. Tau ar vyras nebus tik reikalavimu kratinys? Parnesi namo alga, duok pinigu, po darbo nei zingsnio i sona tiesiai namo.. Ismuryk, siena, perdazyk kambari, pakeisk krana.. Valgyti ir indus pats issiplausi, drabuzius taip pat pats issiskalbsi o as tau ne tarnaite.. Tik o ka namuose tada tu darai jei vyras viska pats turi daryti ir tada kam apskritai tu ten reikalynga jei tu namu ruosoje bei lovoje visiskai nieko nesiruosi daryti?
Nemanai kad namu ruosos darbai taip pat suskirstyti turetu buti partnerystes principu? Ir jei vyras namie atlieka visus remonto, statybos bei apdailos darbus tai moteris galetu ir valgyti padaryti ir drabuzius iskalbti bei dulkes pravalyti ( tuo labiau kad skalbimas siai dienai tai tik drabuziu idejimas bei isemimas is masinos) Tuo labiau jei vyro alga dvigubai didesne ir jis dirba po 12- 14 h per diena sesias dienas per savaite o tu pvz tik 8 h ir penkias dienas per savaite.
3. Kadangi as ne oligarchas tai mano nuomone normali moteris taip pat savo galva o ne tarpkoju turetu prasimanyti siek tiek pinigu taip palengvindama seimos buiti.
4. 100% sutinku.
5. Moteris taip pat turi sugebeti patenkinti vyra. Sutinku, partnerystes principu. Tai reiskia kad ir kazkokie kompromisai turi buti atrandami tarpusavyje. O ne taip kad tu mane turi sugebeti patenkinti o as tau tik misionieriaus poza duosiu o visa kitka jokiu budu ne. Tokiu atveju turime puiku pvz Artura kuris viso to ko jam zmona nesiteikia suteikti iesko sone.
6. Moteris lygiai taip pat privalo gerbti vyra, buti istikima, sazinynga bei atvira ir sugebeti pasitiketi. O ne truputi kas begti pas drauges ir pliurpti apie visas seimos bedas vyrui meluodama kad viskas gerai. Uzuot sprendus seimos reikalus namie. Tokiu atveju apsnekedama vyra uz akiu ji jo negerbia, ji nera istikima, nera su juo sazinynga bei atvira ir juo nepasitiki, nes seimos bedas sprendzia su pasaliniais zmonemis o ne su savo gyvenimo draugu. Zodziu kaip portugalai sako '' nesvarus apatiniai turi buti skalbiami namie o ne turgaus aiksteje''
7. Na ir jei moteris viska ta pati sugeba be uosves ir draugiu isikisimo tai jau is serijos fantastika... big_smile

84 (redagavo zilvis 2013-03-27 07:56)

Patiko Aivariuko atsakymas. Penki balai.

Pikta ta Renata ant vyru, turbut nekoki buvo pasiciupus.Ir dabar pyksta,iesko kaltu. O kalti buna tik abu- nesusisnekejimas tarpusavyje

85

Aivarai  rask  nors  vieną  mano  komentarą  ,kur  rašau  kad  nėra  normalių  vyrų  iš  viso ,visur  rašau  ,kad  yra  visokių  tarp  vyrų  ir  moterų.
Man  irgi  juokinga  skaityti,kai  rašai  kad  moterys  žiūri  tik  į  vyro piniginę,
patyikėk  daug  moterų  yra  kurios  pilnai  išlaiko  save,bet  neneigiu ,kad  ir  barakūdų  netrūksta ,kaip  ir  Alfonsiukų . Juk  tau  Alfonsiukai  nerašo ,greičiau  barakūda  parašys. Tai  gal  pradėsim  kvailą  ginčą  aš  tau  visi  vyrai  Alfonsai ,tu  man  visos  moterys  barakudos.

86

O  normalus  vyras  reikalaudamas  ,kad  jį  gerbtų  ir  pats  gerbs  turi moterį .Reikalaudamas kad ji namuose  imtusi  pareigų  ir  pats  turės  jų  šeimai ,O  kaip  jie  tvarkysis  tas  pareigas čia  jau  asmeninis  reikalas ,gal  vyras  skaniau  valgyti  taiso ,o  moteris  dailiau  tapetais  kambarius  išklijuos. Arba  vyras  atlieka  visus  vyriškus  darbus  ,moteris  visus  moteriškus.toks  pasiskirstymas  šeimos  reikalas ,svarbu  ,kad  abu  įneša  savo  indėli  į  namus. Tobulas  vyras  žino  ,kad  vyriškumas  ne  padartyti  vaiką  ,bet  kartu  jį  išlaikyti  ir  rupintis  auklėjimu.
Dėl  uždarbio  dabar  gyvenimas  toks  permainingas ,kad  gali  būti   tarpas  kaip  vyras  daugiau  uždirbs ,o  gali  atsitikti  ,kad  kurį  laiką  ir  moteris  daugiau. Ir  jeigu  yra  tarpusavio  palaikymas ,tai  didelių  problemų  nekils.
O  lovoje  tai  vyras  nežiūrės  ,kad  vien  moteris  jį  patenkintu ,bet  pasistengs  ,kad  ir  jai  būtų  malonu.
Sakoma  kuo  daugiau  duodi  ir  stengiesi  dėl  kito  ,tuo  daugiau  džiaugsmo  gauni  pats. O  ši  taisyklė  labiausiai  tinka  seksui.
Tobulo  vyro  nebus  be  tobulos  moters ,kaip  tobulos  moters  be  tobulo  vyro.
Čia  atrodo  pažinčių  svetainė  ,o  ne  srutų  pilimo  vieni  ant  kitų.

87

toks kuriam aš normali atrodau big_smile

88

Esmeralda parašė:

Aivarai  rask  nors  vieną  mano  komentarą  ,kur  rašau  kad  nėra  normalių  vyrų  iš  viso ,visur  rašau  ,kad  yra  visokių  tarp  vyrų  ir  moterų.
Man  irgi  juokinga  skaityti,kai  rašai  kad  moterys  žiūri  tik  į  vyro piniginę,
patyikėk  daug  moterų  yra  kurios  pilnai  išlaiko  save,bet  neneigiu ,kad  ir  barakūdų  netrūksta ,kaip  ir  Alfonsiukų . Juk  tau  Alfonsiukai  nerašo ,greičiau  barakūda  parašys. Tai  gal  pradėsim  kvailą  ginčą  aš  tau  visi  vyrai  Alfonsai ,tu  man  visos  moterys  barakudos.

Esmeralda. Kazka ir su kazkuo cia supainiojai.
1. Atsakydamas i tavo komentara netaikiau to konkreciai tau, kaip aprskritai nei vienai moteriai cia parasiusiai nes tarp tu etatiniu linijos rekautoju (kur normalus vyrai) nei vienos is cia rasiusiuju nepastebejau. Ka beja ir parasiau jog tema buvo taikyta joms bet tinka visoms kurios gali cia pareiksti nuomone kas ju manymu yra tas normalus vyras, na o mes nenormalus jau pasittempsime iki tu normaliu bent kazka objektyvaus turedami o ne tik visi vyrai kiaules o kodel ir kaip neaisku... big_smile
2. Rask kur as  rasau kad visoms moterims tik pinigai vyro rupi? Tu mane su kazkuo painioji...
As butent visada ir sakau kad visur visokiu yra ir sakydamos kad visi vyrai tokie tokios sakytojos paprasciu paprasciausia meluoja kadangi su visais jos dar nepazystamos. Na arba bent jau kaip minimum  su vienu manimi tikrai ne jog teigtu apie visus. Ir tai liecia ne tik sita tema o viska ir v isur. Visur visokiu yra ir nereikia visu i viena rema talpinti, kad ir kokia tema tai beliestu..

89

Esmeralda parašė:

O  normalus  vyras  reikalaudamas  ,kad  jį  gerbtų  ir  pats  gerbs  turi moterį .Reikalaudamas kad ji namuose  imtusi  pareigų  ir  pats  turės  jų  šeimai ,O  kaip  jie  tvarkysis  tas  pareigas čia  jau  asmeninis  reikalas ,gal  vyras  skaniau  valgyti  taiso ,o  moteris  dailiau  tapetais  kambarius  išklijuos. Arba  vyras  atlieka  visus  vyriškus  darbus  ,moteris  visus  moteriškus.toks  pasiskirstymas  šeimos  reikalas ,svarbu  ,kad  abu  įneša  savo  indėli  į  namus. Tobulas  vyras  žino  ,kad  vyriškumas  ne  padartyti  vaiką  ,bet  kartu  jį  išlaikyti  ir  rupintis  auklėjimu.
Dėl  uždarbio  dabar  gyvenimas  toks  permainingas ,kad  gali  būti   tarpas  kaip  vyras  daugiau  uždirbs ,o  gali  atsitikti  ,kad  kurį  laiką  ir  moteris  daugiau. Ir  jeigu  yra  tarpusavio  palaikymas ,tai  didelių  problemų  nekils.
O  lovoje  tai  vyras  nežiūrės  ,kad  vien  moteris  jį  patenkintu ,bet  pasistengs  ,kad  ir  jai  būtų  malonu.
Sakoma  kuo  daugiau  duodi  ir  stengiesi  dėl  kito  ,tuo  daugiau  džiaugsmo  gauni  pats. O  ši  taisyklė  labiausiai  tinka  seksui.
Tobulo  vyro  nebus  be  tobulos  moters ,kaip  tobulos  moters  be  tobulo  vyro.

Esmeralda, pasakysiu tau liudna naujiena... Tobulu nera. big_smile Visagalis dievas ir tai paziurek koki kreiva sleiva pasauli sutvere.. big_smile Kur jau ten tobulam vyrui ar moteriai buti... big_smile Cia jau sutinku su Renata kad tarpusavio trukumams irgi turi buti tolerancija ir abipusis bandymas juos pasalinti ar rasti kazkoki tai kompromisa.
As nesuprantu tau kas, pergerei ar ka kur tu cia srutu pilima matai? Perskaityki dar karta viska ir is leto...

90

Pasakymai  ,kad  visi  vyrai  blogi ,ar  visos  moterys  blogos  ,tai  ir  yra  srutų  pilimas. jei  prasigėrė koks  petras  ar  mušasi  ,koks  jonas ,tai  moteris  neturi  galvoti  kad  visi  vyrai  niekšai ,o  tykėti  ,kad  dar  sutiks  žmogų  su  kuriuo  bus  laiminga. Jei  išdavė onutė  ,ar  apsileidusi  magdė ,tai  irgi  vaikinas  neturėtų  visų  moterų  lyginti  su  jom. Juk  mes  čia susirinkome ,kad  sutiktume  žmogu  kaip  sakoma  antrą  puselę. Ir  tas  pats  žmogus  gali  vienam  nepatikti ,kitas  žmogus  bus  su  juo  laimingas.
Ir  apibūdinti  įdealų  vyrą  ar  moterį  sunku . Mes  visi  esame  su  savo  nuodėmėm ir  ydom ,jei  būtume  angelai ,skraidytume  danguje  ir  čia  nesiginčytume. O  apie  srutas ,tai  šioje  temoje  jų  daug  mažiau  negu  kitose  temose  ir  labai  daug  protingų  minčių  tiek  pas  vaikinus,tiek  pas  merginas

91

Tai kur as cia ar kitur sakiau jog visos moterys blogos?

92

Kaip  mes  dažnai  bendrą  apibudinimą  pritaikome  sau . Tu  paklausei  kur  matau  srutas ,aš  atsakiau  kad  dėl  kokio  vieno  ar  kito  žmogaus  blogo  elgesio  nereikia  sakyti  ,kad  visi  blogi .Nejaugi  nepastebėjai  ,kad  būtent  tu  ir  aš  ir  dar  daug  kitų  diskusijos  dalyviu  pabrėžia  ,kad  ne  visi  blogi.
Ir  tik  nedaug  stengiasi  įrodyti  ,kad  mano  lytis  geri  ,o  kitas  blogi.

93

Taip  dažnai  ir  poros  pykstasi  ,vienas  sako  viena  ,o  kitas  supranta  visai  kitaip .Kaip  ir  mudu  ne  kartą  susiginčijome ,nors  daug  kur  mūsų  nuomonės  sutampa ,bet  komentarą  taikyta  kitiems  ,suprantame  kaip  priekaištą  mums  ir  prasideda  ginčas.Ir  tai  labai  dažnas  reiškinys  tarp  žmonių.Nebereikalo  psichologai  sako ,kad  reikia  išmokti  klausyti,sumažėtų  daug  nesusipratimų. Ir  jeigu  poros  susitaikiusios ,panagrinėtų  dėlko  kilo  ginčasd  ir  priežasties  nerastų.

94

Esmeralda parašė:

''Man  irgi  juokinga  skaityti,kai  rašai  kad  moterys  žiūri  tik  į  vyro piniginę,''
'' Tai  gal  pradėsim  kvailą  ginčą  aš  tau  visi  vyrai  Alfonsai ,tu  man  visos  moterys  barakudos''.

Sita berods asmeniskai man taikei? Va nuo tada ir klausiu kur tu matei mane taip rasant.

95

Aivaras parašė:
Renata parašė:

Sakot, kyla klausimas, kas yr normalus vyras?
Man normalus vyras tas:
1) kurio vadovaujančioji galva yra ant pečių, o ne o kelnėse.
2) kuriam jo moteris nėra tik pareigų kratinys: tarnaitė (purvinom kojinėm surinkt, namams iškuopt, rūbams išlygint), virėja - padavėja (maistą paruošti ir alų paduoti, vos tik įžengia pro duris), sexo vergė (bet kur ir bet kada pagal komandą praskėst kojas).
3) kuris ta viršutine galva naudodamasis gali prasimanyti pinigų, kad nereiktų gyvent iš "maisto banko" davinių ir valstybinių pašalpų.
4) kuris turi šiek tiek jausmų (pageidautina ne per daug jausmingas, nes ne apie moterį juk kalbam)
5) kuris sugeba patenkinti savo moterį, geba įsiklausyti į dviejų kūnų kalbą ir nebijo partnerystės lovoj (na būna, kurie bijo dalintis viršų)
6) kuris gerbia moterį ir yra atsakingas, ištikimas, atviras ir geba pasitikėti
7) na ir jei moka savim pilnai pasirūpint ir po savęs susitvarkyt (be mamytės įsikišimo) tai jau visai normalumo viršūnė.

Bet nereikia pamiršti, kad vyrui, kuris tinkamas rimtiems santykiams, keliami aukštesni reikalavimai big_smile (meilė vaikams, bendri pomėgiai, abipusė tolerancija trūkumams, panašios vertybės)

Manau, nenormalių vyrų nėra tiek jau daug, tik jie taip išdėstyti, kad atrodytų, kad jų daug  big_smile big_smile big_smile
:::234

Renata, o kaip pas pacia su sitais reikalavimais? Pati ar juos atitinki?

Matai, tuos reikalavimus surašiau žiūrėdama į tai, ko noriu iš vyo, ir kokia pati esu. Kaip aš galiu reikalauti iš žmogaus to, ko pati negalėčiau padaryt? (Na bent mano tokia taisyklė, elkis taip kaip nori, kad su tavim elgtųsi, ir reikalauk tik to, ką pats toj pačioj situacijoj padaryt galėtum). O ar esu normali moteris atsakyti galės tik normalus vyras big_smile

Pabandysiu atsakyti po kiekvienu pasisakymu
1. Tvarkoje.
Na kartais pasitaiko, kad vadovaujuosi nuojauta ar jausmais, bet dažniau renkuosi proto balsą smile
2. Tau ar vyras nebus tik reikalavimu kratinys? Parnesi namo alga, duok pinigu, po darbo nei zingsnio i sona tiesiai namo.. Ismuryk, siena, perdazyk kambari, pakeisk krana.. Valgyti ir indus pats issiplausi, drabuzius taip pat pats issiskalbsi o as tau ne tarnaite.. Tik o ka namuose tada tu darai jei vyras viska pats turi daryti ir tada kam apskritai tu ten reikalynga jei tu namu ruosoje bei lovoje visiskai nieko nesiruosi daryti?
Nemanai kad namu ruosos darbai taip pat suskirstyti turetu buti partnerystes principu? Ir jei vyras namie atlieka visus remonto, statybos bei apdailos darbus tai moteris galetu ir valgyti padaryti ir drabuzius iskalbti bei dulkes pravalyti ( tuo labiau kad skalbimas siai dienai tai tik drabuziu idejimas bei isemimas is masinos) Tuo labiau jei vyro alga dvigubai didesne ir jis dirba po 12- 14 h per diena sesias dienas per savaite o tu pvz tik 8 h ir penkias dienas per savaite.
Aš esu už partnerystę, sutinku, kad maisto ruošimas rūbų skalbimas ir kiti "moteriški darbai" būtų užkrauti ant mano pečių, bet tai neturėtų reikšti, kad pvz.man susirgus, namai taptų bardaku, nes vyras net nežino kuriam namo gale yra skalbyklė, nežino kur laikomas pienas ir pan. Gal ir juokingai tai skamba, bet esu pati patyrus kai pati dirbau 16 val. per parą, per du darbus, kad padėt vaikinui susimokėt už mokslus, o jis grįžęs namo anksčiau nė pirįto nepajudina nei namų ūkio klausimais nei padedant man, o tik bambėdavo kad grįžęs nerado norimo patiekalo, kad neranda kur sudėti jo rūbai ir t.t. Jei reiks padėsiu vyrui dažyti tą kambarį, bet lygiai taip pat norėsiu kad kartais maisto ruošimas būtų abiejų rūpestis
3. Kadangi as ne oligarchas tai mano nuomone normali moteris taip pat savo galva o ne tarpkoju turetu prasimanyti siek tiek pinigu taip palengvindama seimos buiti.
Visiškai pritariu, man pvz nepriimtinas tas variantas, kai moteris yra išlaikoma vyro. Net jei vyras reikalautų sėdėt namuose su vaikais, turbūt rasčiausi namudinio būdo užsidirbti papildomų pinigų. Net jei vyras uždirbtų yiek, kad mano indėlio nereiktų, dėčiau tuos papildomus pinigus juodai dienai. Nei viena nesam apsaugota nuo maitintojo netekties, ligos ar skyrybų.. tad negalima naiviai tikėtis, kad laiminga šiandiena reikš ir laimingą rytojų
4. 100% sutinku. Jaučiuosi esanti rūpestinga, mylinti ir gebanti priimti meilę ir kitus jausmus (rašau "jaučiuosi", nes kiekvienas gali savaip tai vertinti)
5. Moteris taip pat turi sugebeti patenkinti vyra. Sutinku, partnerystes principu. Tai reiskia kad ir kazkokie kompromisai turi buti atrandami tarpusavyje. O ne taip kad tu mane turi sugebeti patenkinti o as tau tik misionieriaus poza duosiu o visa kitka jokiu budu ne. Tokiu atveju turime puiku pvz Artura kuris viso to ko jam zmona nesiteikia suteikti iesko sone.
Ir vėlgi pritariu ir esu už partnerystę. Mėgstu ir pati imtis ir perleisti vyrui iniciatyvą ir sutinku, kad norint išvengti rutinos reikia kartu ieškoti naujų būdų pasitenkinti, pildyti vienas kito erotines fantazijas ir pan. Tik žinau, kad ir kokios fantazijos bebūtų jos apsiribos manim ir mano vyru, o ne dar kokiais trečiaisiais asmenimis
6. Moteris lygiai taip pat privalo gerbti vyra, buti istikima, sazinynga bei atvira ir sugebeti pasitiketi. O ne truputi kas begti pas drauges ir pliurpti apie visas seimos bedas vyrui meluodama kad viskas gerai. Uzuot sprendus seimos reikalus namie. Tokiu atveju apsnekedama vyra uz akiu ji jo negerbia, ji nera istikima, nera su juo sazinynga bei atvira ir juo nepasitiki, nes seimos bedas sprendzia su pasaliniais zmonemis o ne su savo gyvenimo draugu. Zodziu kaip portugalai sako '' nesvarus apatiniai turi buti skalbiami namie o ne turgaus aiksteje''
Pritariu - problemos sprendžiamos tik namie, man pačiai lengviau gyventi kai nereikia to laikyti savyje, ir kai man pasako tiesiai ką negerai padariau, o ne tai, kad matai jog pyksta, bet nežinai ko..o sužinai iš draugų ar draugių. Ir kaip jau minėjau, pati esu tokia, ko prašau iš kitų.
7. Na ir jei moteris viska ta pati sugeba be uosves ir draugiu isikisimo tai jau is serijos fantastika... big_smile
Čia turėjau omenyje, kai vyrams mamos diriguoja ką pirkti, kur dirbti, kada vaikų turėti ar kada vesti... Tai lygiai taip pat neleidžiu kad ir man tame vadovautų šeimos nariai. Nes ten, kur kuriasi nauja šeima, kitų šeimos narių įsikišimo nereikia.

Tai va tokie mano pamąstymai.. o čia jau nuo kiekvieno "sugedimo lygio" priklausys vertinimas wink

96

Esmeralda parašė:

Labai patiko išsakyta mintis wink Pritariu :::833:::960

97

Čia  tavo  komentaras  , žinoma  nebuvo  parašyta  ,kad  visos  tokios.
Perskaičiau  nuomone  apie  moteris nelabai  kokia ,ir  parašiau  apie  ginčą
beprasmi . Čia  vaizduotė  ir  pakiša  koją .Man  pasirodė  ,kad  tu  apie  visas  taip  ,kaip  tau  pasirodė  kad  parašiau  jog  srutas  pyli  tik tu ,nors  aš  tik  turėjau  galvoje ,kada  žmonės  teigia  jog  visi  va  tokie  ir  anokie.

98

Mano nuomonė yra tokia, kad kiekvienas vyriskosios lyties atstovas gali buti vadinamas - TIKRU VYRU! Klaustukas? kodel moterys ju taip mazai mato, o todel, kad is esmes pacios moterys tuos vyrus ir pagadina. Kas labiausiai vyrui gali pagadinti gyvenima arba atvirskciai, kas labiausiai gali ji pakelti iki vyrisko vardo aukstybiu? atsakymas - moteris. Moteris jau tokia butybe, kad savo svelnumu,meile, rupesciu , demesingumu ,palaikymu, nekritikuodama , gerbdama savo vyra ji toki ir uzaugins, jis pats ne nepajus, kaip auga jo paties vyriskumas, tikslai, siekiai, ambicijos. Pats vyras tokiai moteriai jokio blogo zodzio nepasakytu, net i galva neateitu, o lygiai taip pat dovanotu moteriai sauguma, pagarba , demesi, meile, rupesti ir daug dalyku, kuriu neisvardinsi, o sirdimi pajust imanoma. Bet pati moteris turi buti moteriska pagal jos priderme, ne kokia kitokia,kaip ir niekas vyriskesnis negali buti,kaip vyras. Ir nereikia nieko keisti. Ir tos moterys galvoja,kad nebera normaliu vyru, nes jos pacios prisiemusios daug ne savu bruozu bando nugaleti vos ne pasauli, ir pradeda niekinti vyrus, be kuriu ir pacios niekada nesijaus normaliai. Bet vistiek niekada to nepripazista, o viduje vistiek kencia smile Taigi vyrai, moteri meilei rinkites tokia, kuri jusu nekritikuoja, nezeidzia.. Tokia sutike ir patys su ja taip elgsites, net jeigu ir jauciates sugadinti ankstesniu savo partneriu. Ir dar, tikras vyras seksualiniame gyvenime, niekada nemegs eiti i kaire, kaip to isvengti irgi paprastas budas, tiesiog susirasti tokia moteri, kuri demonstruoja ne visam miestui kokia jinai seksovai apsirengusi, o paciuose namuose buti grazesniai , susitvarkiusiai , kuri visa seksualuma ir grozi dovanotu tik jums, o ne viesumai. Ar gi koks vyras negerbs tokios moters? O dabar viskas yra atvirksciai, namuose, nesusisukavusi, su pizama ir chalatu, o jei kur iseina, tai trumpiausi sijonai istraukiami ir palaidines su giliausia iskirpte. Tai tokia moteris butent savo vyrui neleis jaustis, tikru vyru. As daug labai galeciau kalbeti sita tema , bet pradziai tiek smile

99

5 balai. smile

100 (redagavo Esmeralda 2013-04-24 21:31)

nebuvau  išėjusi  iš  šios  svetainės  ,o  kol  parašiau  atjungėte ir  dingo  ką  buvau  parašiusi  ,sutvarkykite  tą  nesąmone.