Saulė parašė:na manau kad kaip ir visur, čia taip pat yra visokių bet.. na jei man nepatiko žmogaus laiškas, kodėl turėčiau į jį atsakyti? nepatiko klausimas, nepatiko anketos duomenys ar dar kas nors.. negi tai iškart turėtų reikšti , kad esu pasikėlusi? manau, kiekvienas mes turime savo kriterijus ir pagal juos sprendžiame.
Tai vat tame ir esmė, kad vos ne kiekvienas šiais laikais susikuria tokius kriterijus, susigalvoja tokius reikalavimus, kad iš kokių šimto žmonių atsiras gal tik vienas kitas kuris juos PILNAI atitiks. Sakydamas pilnai turiu galvoj tai, kad pirmas įspūdis dažnai būna apgaulingas. Tarkim pradedat bendrauti su kokiu nors žmogum, kuris atrodo atitinka ir kriterijus, ir šiaip yra įdomus žmogus, bet po kažkiek laiko vis vien išlenda į paviršių tai, kas tą visą bendravimą akimirksniu nutraukia. Atrodo iš pradžių priimei žmogų tokį koks yra (su privalumais, gal kažkokiais ir menkais trūkumais), bet po to kai pagalvoji.. tiek laiko bendravom, gerai vienas kita pažinom, ir kažkoks menkas nesusipratimas (na tarkim dėl kažko išsiskyrė nuomonės) viską akimirksniu nutraukė. Sugaištas ir laikas, palaidotos ir viltys. Šiais laikais žmonės tapo dideliais egocentrikais, egoistais, ir tuo metu kai kažkuri pusė nutraukia ilgai trukusį bendravimą, tuo metu nesusimasto apie tai kas bus vėliau. O vėliau būna taip: "gal kas nori susipažinti?", "kas man parašys?" ir kt. panašūs klausimai karštojoj linijoj. Ir vėl, istorija kartojas. Kol patys nepasikeisit, neišmoksit kontroliuot savo ego, neleist jam palaidot bendravimą, tol ir suksis viskas taip ratu. Aišku, būna ir išimčių, kai bendrauji su žmogum ir atrodo viskas gražu, bendraujant nepasitaiko nieko, kas priverstų juos tą pažintį nutraukti. Bet kadangi net sutuoktiniai skiriasi dėl 'nesuderinamų charakterių' ir t.t., tai apie paprasto bendravimo pažinčių portaluose išlaikymo, nėra net ką ir kalbėti.