Tema: Šiauliai
Sveiki,su Naujaisais visus. Klajojau po foruma, ne itin daznas esu juose, ir radau tokia skilti apie meetus. paziurejau, jog Siauliuose buvo berots 2007 metais planuota. Sakyciau senokai ar ne?:) Yra siaulieciu, norinciu meeto?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Šiauliai
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sveiki,su Naujaisais visus. Klajojau po foruma, ne itin daznas esu juose, ir radau tokia skilti apie meetus. paziurejau, jog Siauliuose buvo berots 2007 metais planuota. Sakyciau senokai ar ne?:) Yra siaulieciu, norinciu meeto?
pamiršk, šiauliai mirę
na jei placiau paskelbtum, manai rastum norinciu
visai nemire tie Siauliai;P jei labai nori, gali pasidaryt kad visur butu smagu:)
na jei placiau paskelbtum, manai rastum norinciu
Placiau?Kur,per tv,gal radija? Ka turi galvoje placiau?
o su siaulieciais ziuriu sunku ;/
zinoma jog galim suplanuoti
Na o jei jaunimas nuleido rankas ,tai ką kalbėti apie viresnius Aš galvoju nebūtų sunku ,tik reikia noro.Pavyzdžiui nužiūrėti nedidelę kavinukę ir susitarus kokia dieną ir valandą ten susirinkti. Galima apie tai pasakyti ir darbuotojams,man atrodo jie bus patenkinti ,kad atsiras klijentų. o kavinukės dydį
galima pasirinkti pagal norinčių skaičių. Atsiras kas ir pasiulys kur yra įdomiau rinktis. Rašykite ,diskutuokite,siūlikite įdėjas. Jaunimas rodykite pavyzdi.
sveiki,o rimtai chebra padarom meet'a Siauliuose manau cia nera sunku rasti kas ateis,as galiu suorganizuoti jei reikia
Kas nori meet'o?:)
Visi nori, tik niekas nesiryžta
yra siauliai, bet nedomina.
Atgaivinsiu siauliecius, visvien neturiu ka veikt, bent vienas siekis bus padarytas.
as visai mielai noreciau sudalyvauti meete, vistiek reikia ir siauliams parodyti kad mes irgi bendraujame ir galime surengti meeta
sveiki kas susitikti su manimi
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Šiauliai