561

Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?

visokio to jaunimelio yra ir buvo visais laikais, niekas cia nesikeicia. aisku, kaip isaukleja tevai, tokie jie ir buna. mano aplinkoje tokiu zmoniu nera ir nebuvo, net nezinau kaip i tokias kompanijas isivelt. tarkim ta panike, kur anketa ziurejau, kur vaikinukui daiktus gadino ir grasino - juk matyt is karto kas do pasauleziura ir kam su tokia prasidet? man biski pikta, kad kazkokios sliundros padaro taip, kad vyrai paskui nekencia moteru ir nupirkt merginai ledu paskui jie tiesiog nebegali, nes baisu, niekada nezinai ar neims isnaudot. ne visos tokios, nereik pagal kelias visu maut ant to paties kurpaliaus.
paskui tie vyrai suzvereja. tokio vat kaip tinsanis as tikrai bijociau. nu ta prasme gal jis ir nieko atrodytu, bet as bijociau eit ir susitikt. nes taip raso, kad vos ne kad kazkas biski nepatiks jo didenybei ir dar i kaulus gali gaut.

562

Saule, o kodel bijai? Nu vat, atsakei i klausima, butu rimtas mastymas is vienos puses, butu ir kita puse ne tokia jau ir pikta.

563 (edited by tinsanis 2013-07-02 19:43)

Saule wrote:

ar tave kazkas isnaudoja? as nesuprantu is kur toks pyktis.

o kaip pats noretum kad butu? ar kad dirbtu mergina, ar kad namie virtu valgyt, ar kaip? ar per puse uz viska moketumet, ar jin uz viska, kaip? man tiesiog idomu pasidare.

ai. ir dar idomu uz ka galima sumust moteri. na, ka jin tokio turi padaryt, kad ja primust. ar vaika taip pat primustum, jei isvestu is kantrybes? O gyvuna mustum? Mama? drauga? broli?

nera ko kaltint jai buvai isnaudojimas pats kaltas...
kaip noreciau kad butu,,,kai bus pasakysiu,,dabar yra taip kad noriu,,,
must,primus,uzmust,,,viskas priklauso nuo situaciju jai jau taip placiai kalbi,,,jau  ne 16metuku ,kad klausinet tokiu savaime suprantamu  dalyku kodel uz ka,,,

564 (edited by tinsanis 2013-07-02 19:57)

Saule wrote:

visokio to jaunimelio yra ir buvo visais laikais, niekas cia nesikeicia. aisku, kaip isaukleja tevai, tokie jie ir buna. mano aplinkoje tokiu zmoniu nera ir nebuvo, net nezinau kaip i tokias kompanijas isivelt. tarkim ta panike, kur anketa ziurejau, kur vaikinukui daiktus gadino ir grasino - juk matyt is karto kas do pasauleziura ir kam su tokia prasidet? man biski pikta, kad kazkokios sliundros padaro taip, kad vyrai paskui nekencia moteru ir nupirkt merginai ledu paskui jie tiesiog nebegali, nes baisu, niekada nezinai ar neims isnaudot. ne visos tokios, nereik pagal kelias visu maut ant to paties kurpaliaus.
paskui tie vyrai suzvereja. tokio vat kaip tinsanis as tikrai bijociau. nu ta prasme gal jis ir nieko atrodytu, bet as bijociau eit ir susitikt. nes taip raso, kad vos ne kad kazkas biski nepatiks jo didenybei ir dar i kaulus gali gaut.

nesu joks didenybe-esu kaip ir dauguma eilinis zmogus
seip nevaikstau i susitikimus,ar kaip cia vadina ,,,isiliet galima darbe-salej ar seip kokia aktyvia veikla uzsiimt,o i kaulus gaut,,jai atsakai uz zodzius uz elgesi nemanau kad gausi i tuos kaulus ar i dar ka,,,bendravimas labai smagus dalykas bet ne visi jy supranta tad isimtinais atvejais visko buna ir visko reikia,pasikartosiu  bet kai jau "sparnai auga"nueini i sale gerai isilieji gryzti ramutis gerutis,,,

565

Gan dažnai sumoku už savo mergina restorane, kavinėj ar dar kur nors... Ne dėl to, kad ji to nori, dėl to, kad to noriu aš... Mėgstu ja palepint. Bet ji  man sako, kad jaučiasi nesmagiai kai aš už ja sumoku ir kartais ji pati sumoka už mane. Ir aš jei tai leidžiu, nes gera palepinti nors truputi žmogu kuri myli smile

566

Evaldas wrote:

Gan dažnai sumoku už savo mergina restorane, kavinėj ar dar kur nors... Ne dėl to, kad ji to nori, dėl to, kad to noriu aš... Mėgstu ja palepint. Bet ji  man sako, kad jaučiasi nesmagiai kai aš už ja sumoku ir kartais ji pati sumoka už mane. Ir aš jei tai leidžiu, nes gera palepinti nors truputi žmogu kuri myli smile

tai suprantama nes ji tavo mergina ir tai visiskai normalu,,,

567

Lepinti gerai, bet kai jau per daug, tai jau islepinimas, kuris prie gero nepriveda. Bet uz savo mergina dar ok, uz kolega ar svetima kokia moketi, jau tas pats kas sveikintis su kiekvienu praeiviu.

568

Aš su daugumai vaikinu labai pykstuosi, kai neleidžia man susimokėt. big_smile Jiems gal keista, kai pati mergina moka už save, nors pakvietė Jie. big_smile

569

nu vyrai, patys nezinot ko norit, dabar jau as pasakysiu. tai uz savomergina nori sumoket, tai jau nebenori, nes tuoj jin nama masina ir paveldetus milijonus atims. apsispreskit vienasyk ir mes zinosim ar su jumis prasidet, ar is jusu saugumo jausmo nesitiket kaip is vyru big_smile

570 (edited by Žydukas 2013-07-03 11:13)

Jei mergina paprasytu sumoketi uz ja kavineje, as iskart pagalvociau jog mane laiko lochu ir baigciau toki pasimatyma. Moketi uz mazai pazystamos merginos pietus ir vakariene gali tik nutuke parseliai verslininkai ir 50-meciai nukarusiais kiausiais - kaip kompensacija uz laika praleista ir viesumoje patirta geda. As tuo tarpu esu jaunas, sveikas, save islaikantis ir normaliai merginai to savaime turi uztekti. Jei mergina neturi keliolikos litu isleidimui kavineje tuomet ji yra paprasciausiai ne mano lygio, tegu vaiksto i pasimatymus su kitais varguoliais ar parseliais kurie labai nori sumoketi smile

Vaikinams: jei jus jauciates labai dideli vyrai sumokeje uz mergina, tuomet greiciausiai esate atsilike ir ateityje greiciausiai auginsite svetimus vaikus smile

571 (edited by tinsanis 2013-07-03 11:48)

Saule wrote:

nu vyrai, patys nezinot ko norit, dabar jau as pasakysiu. tai uz savomergina nori sumoket, tai jau nebenori, nes tuoj jin nama masina ir paveldetus milijonus atims. apsispreskit vienasyk ir mes zinosim ar su jumis prasidet, ar is jusu saugumo jausmo nesitiket kaip is vyru big_smile

BRANGUTE  isiskaityk i tema ,klausiama bendrai ar turi ,kaip dar kelios merginos masto privalo uz jas sumoket atsakymas neprivalo ir jai tokius atranda kurie uz jas sumoka ju reikalas,,,cia zmogus pasake apie savo zmogu ,,,skirk kur kazkokia ir kur tavo,,,
del atimimo,,jai isigijau nama,masina milijonus ,,tai yra mano ir jokiu dalybu nebutu,,,kas tavo tas tavo -kas mano tas mano...
sauguma turesi tada kai dirbsi nors  kazkiek ir savigarbos tures dauguma,,kai nereikes laukt is tevu numestos kapeikos ar seip prasinet...
dauguma vyru apsisprende,cia jau sau taikykit apsisprendimus,,,ir tik nekiskit vedybu,,jum reikia ne mum:)

572 (edited by tinsanis 2013-07-03 11:43)

Rūta wrote:

Aš su daugumai vaikinu labai pykstuosi, kai neleidžia man susimokėt. big_smile Jiems gal keista, kai pati mergina moka už save, nors pakvietė Jie. big_smile

prades vazinet po uzsienius bus visai priimtina ir normalu kai kiekvienas uz save susimoka

573

kas kviecia ..tas moka...bent uz tai,kad sutrugde...jeigu nepatiko....,jei patiko..tai kokie cia dar klausymai...Man nereikia uzsieniu,kad but padoriu zmogumi....,kai viena is anglu gryzus ..susimokejo..uz kava ir sompana...as atsistojau ir nuejau-tokie pazeminimai ne man....Vyrai ..jei negerbiat saves...tai gerbkit damas.....

574

Merginos-i visokius zydukus -ne neziurekit...-pas juos apipjaustyta..ne tik tarpkoju

575 (edited by tinsanis 2013-07-03 16:03)

virgilijus wrote:

kas kviecia ..tas moka...bent uz tai,kad sutrugde...jeigu nepatiko....,jei patiko..tai kokie cia dar klausymai...Man nereikia uzsieniu,kad but padoriu zmogumi....,kai viena is anglu gryzus ..susimokejo..uz kava ir sompana...as atsistojau ir nuejau-tokie pazeminimai ne man....Vyrai ..jei negerbiat saves...tai gerbkit damas.....

dar muilo pasiimk eidamas su tom damom susitikt,,,jai jau etiketa bandai parodyt pasidomek apie jy daugiau,,,oficialus susitikimas,draugiskas,irpan,,, anglijoje pabuvus ji mato kaip zmones gyvena ir kokia kultura yra ir tai visiskai normalu,,,kokiam kaime uzsisedejus lietuvoj taip atrodo vau kaip cia moteris susimokejo oi kazkaip neis pasigirt jai kas paklaus ar pamatys,,
i kvietima susitikt galima atsakyt :teigiamai arba neigiamai,,,o ar patiks ar ne cia visiskai nesvarbus dalykas kas liecia apmokejima saskaitos,,,
padorus zmogus cia kas?kuris apmokes uz kita?vikipedijoje yra parasyta ka reiskia zodis padorus,

576

uztat tu, kurie gali moteriai sakyt "ko cia bliauni", jau niekas nebepagydys. belieka tokia pacia rast.

577 (edited by tinsanis 2013-07-03 16:40)

Saule wrote:

uztat tu, kurie gali moteriai sakyt "ko cia bliauni", jau niekas nebepagydys. belieka tokia pacia rast.

tokiam kaip tau:)) tu gyvenai kazkas netiko nepatiko -isiskiriai gyveni toliau-ne kempine sugert kazkokias nesekmes ar kazka pan,,,,,o ka tau nosinaite atnest paguost?oi maza mergaite apie ja dar pasokinet reikia ,,,
as rasau o ne sakau ir bliauni lietuviskas zodis,,vietoj to kad atrinkinetum zodzius nors truputi jais pasidomek:) a jai nesupranti paklausk  ir gydyt cia nieko nereikia ,,,
daugiau zodi belieka pritaikyt moterytem...kurios kaltina visus del nenusisekusio gyvenimo,kai metai jau nebe 20-25m, ir tada kas belieka kas demesi parode tas geras,,,

578

o varge, kas per

zodziu, nebeturiu ka pasakyt, kazkoks ligonis.

579 (edited by tinsanis 2013-07-03 16:42)

Saule wrote:

o varge, kas per

zodziu, nebeturiu ka pasakyt, kazkoks ligonis.

kad tu juokini savo zliumbimu:))) ar kai neturi ka pasakit atsiranda zodyne ponas,visagalis,ligonis...

580 (edited by Saule 2013-07-03 16:46)

nu kad apie tave tai taip ir pasisako. kitiem diskutuojantiem to gi netaikiau. bet jie kitaip ir bendrauja. o kodel manai kad as zliumbiu? normaliai rasau ir nesimaivau. jei nori idiotisko zvygavimo, tai karstoj linijoj yra.

o jei ir zliumbtu kas, ateitum ir juokas imtu? nu tas ir parodo kas do tvarius esi. sirdies nerasta, mandagumo nerasta, pagarbos sau ir aplinkai nerasta. padekok tevam ka uzaugino.