Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Tikrai taip, kiekvienam pagal savo nosį, ne tik materialine prasme
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 76 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tikrai taip, kiekvienam pagal savo nosį, ne tik materialine prasme
niekas cia neverkia cia diskusija, ka norejau pasakyti daugelis nesupranta,gal bambaliu alaus per daug ikalat ir nesuprantat, mergos per paskutiniu 5metus pasidare totalios savimylos, paziurekit vien FB< kas antra su telefonu pries veidrodi fotkina ir kokia ji nereali, merginos savimylos,joms daugiau nieko nereikia,pagerti ir parukyti su draugemis, o butent kad jos pacios NEBUDOMOS IDEALAIS iesko tik idealiu ir niekas neitinka, sustatai 100 vaikinu nuo A iki Z NIEKAS NEITIKO.. t.y per daug gera nuomone apie save ir arogancija,
as suprantu,kad jeigu mergina foto-modelis ar siaip gamta grozio nepagailejo, ji turi daug gerbeju ir su ja sunkiau, BET esu ir su tokiom bendraves, intelekto 0, bendrauti beveik nera apie ka, nes visiskai tustute,
bendravimas atgrazus maroziskas ir tas grozis tikrai nekompensuoja daugelio minusu.
a paimkim tula lietuvi koks intelektas pas jy? paaria kur gryzta i lietuva auksine grandinele arba kokia griuvena is lauko atrodo gerai a viduj pedalai minti,,,buki dazniausiai traukia bukus ir pan,,arogancija pas visus dabar ,,atvirai pasakius isykes uz lietuvos sienu nesu itin megejas su lietuvaiciais bendraut ir ka cia pasikelimas? lietuvis lietuviui vilkas,,ir mazai kas pasikeite,,,pas mergina isvaizda pas vaikina saskaitoj ir kuris jau labai cia sedes ?juokingai verksleninanti diskusija,,,
i uzsieni daug kas vazineja nueini i kluba ir ka jau visos puola dometis tavim pasakik kad lietuvis ir uz kiek dirbi:) susidomejimas itin padides:))) maziau kvarsint galva tokiom nesamonem ,,,
Cia vienai tokiai veikejai neitikau, nes mat avinas esu pagal horoskopa:DDD yra cia tokia mergaite kuri sprendzia apie zmones pagal horoskopo zenklus:D pz, vat dar karta isitikinau, kad geriau uzsienieciu ieskoti.
Jei merginos iesko vyresniu kaip iprasta, merginai 20, o jai butent reikalingas koks uzsienietis nuo 27 ar net nuo 35 metu. Nors metai dar nieko nereiskia. Tai kodel vaikinai negali taip pat ieskoti sau uzsienieciu?:D Manau tikrai nebutu tiek nesamoniu kiek su musu lietuvaitem, rusem, lenkem, nes visos vienodai savimylos:)
Nors ir normalia uzsieniete irgi reikia paieskoti.
Tai vat, galu gale toks ir ''patriotizmas'', greit kaip pas amerikonus bus, visi susimaise. Merginos su uzsienieciais, vaikinai su uzsienietem. Nors yra ir patriociu, tik vietoj normalaus vaikino pasirenka alkoholika ir duodasi per visa kaima, arba verslininka su savo namu,sodyba ir dzipais, nes gera tokiai merginai sedeti vyrui ant sprando ir buti aukstuomenes dama, na ir paskutinis variantas tai isvis net nesuvokia kas yra patriotizmas, nors ir antras variantas irgi to nesuvokia dazniausiai. O yra barakudikes, spakliaus kilogramais, o vat subine leis betkokiam paliesti, nes berniukas turi masinyte, kad ir pirdokleta koki. Na trecias variantas yra sintetinis, su tokiom tikrai nera apie ka bendrauti, nes tuscios viduje.
Cia vienai tokiai veikejai neitikau, nes mat avinas esu pagal horoskopa:DDD yra cia tokia mergaite kuri sprendzia apie zmones pagal horoskopo zenklus:D pz, vat dar karta isitikinau, kad geriau uzsienieciu ieskoti.
Jei merginos iesko vyresniu kaip iprasta, merginai 20, o jai butent reikalingas koks uzsienietis nuo 27 ar net nuo 35 metu. Nors metai dar nieko nereiskia. Tai kodel vaikinai negali taip pat ieskoti sau uzsienieciu?:D Manau tikrai nebutu tiek nesamoniu kiek su musu lietuvaitem, rusem, lenkem, nes visos vienodai savimylos:)
Nors ir normalia uzsieniete irgi reikia paieskoti.Tai vat, galu gale toks ir ''patriotizmas'', greit kaip pas amerikonus bus, visi susimaise. Merginos su uzsienieciais, vaikinai su uzsienietem. Nors yra ir patriociu, tik vietoj normalaus vaikino pasirenka alkoholika ir duodasi per visa kaima, arba verslininka su savo namu,sodyba ir dzipais, nes gera tokiai merginai sedeti vyrui ant sprando ir buti aukstuomenes dama, na ir paskutinis variantas tai isvis net nesuvokia kas yra patriotizmas, nors ir antras variantas irgi to nesuvokia dazniausiai. O yra barakudikes, spakliaus kilogramais, o vat subine leis betkokiam paliesti, nes berniukas turi masinyte, kad ir pirdokleta koki. Na trecias variantas yra sintetinis, su tokiom tikrai nera apie ka bendrauti, nes tuscios viduje.
seip del metu skirtumo tikrai kad reiksia kodel merginos ziuri kad ir i keliais metais vyresni ir tai ne vien del finansines puses ,,, patriotizmas:))tau kokias dar nesamones pasakysi,,perziuriu ka rasai ir vien verkslenimas daugiau maziau ,,,barakuda-parodykit man tokiu nemates,,,vyrukas uzsisokes ne ant savo lygio nepagal savo pajamas ir jegas merginos poto bliauna oi barakuda lt isvyliojo,,teisybei i akis paziurek ar ji realiai butu su tavim ,,,tu vaisini ji buna su tavim-paprasti maianai,,,cia kai p automobilis nepirk tokios kokios neislaikysi tada nereikes bliaut masina bloga dag ryja,,ji nedaug ryja tesiog tu mazai uzdirbi:)
ant kiek naivus turi but ir poto ko noret paziuri kokia mergina ka rasai ,,ir a n,,ui sukazkokiu verksniu meme but,tai normalu ,,,isivaizduoju kad pvz pas pasiturinti sportuojanti ir pan broli sesuo parsiveda koki memliuka na jam butu labai sunku
okas sakekad vyras negali ieskot uzsienetes? ir kadju nera?arba lietuvoj pernelyg uzsisedejai arba seip patinka labai skustis,,,
Krtitikuoti patinka na ir pasikolioti. Del masinos tai zinok dar gerai:D masina stovi vietoje, svarbu signalizacija kad butu:DDD o benzinas, na kur jis pigus:D
na nezinau, vat i sita klausima negaliu atsakyti kodel butent ant 10, 20 metu turi buti vyresnis vaikinas, kazkaip keista, lyg tai daug ka keistu:)
Krtitikuoti patinka na ir pasikolioti. Del masinos tai zinok dar gerai:D masina stovi vietoje, svarbu signalizacija kad butu:DDD o benzinas, na kur jis pigus:D
na nezinau, vat i sita klausima negaliu atsakyti kodel butent ant 10, 20 metu turi buti vyresnis vaikinas, kazkaip keista, lyg tai daug ka keistu:)
maisna stovi vietoj -automobiliui stovet vietoj nera gerai,,,svarbu signalizacija:))) jai kas nusiziures automobiliuka bet kokiu atveju ja paims ,,kitu atveju apgadins ir paliks:) benzinas brangus tada kai mazai uzdirbi:) galima viesu transportu vazinet arba auto pasiemiai nepagal savo isgales:) litais skaiciuojant Venesuela 1litro kaina 0,35 centai dar kelios salys gal sudomins:)))
http://www.15min.lt/naujiena/gazas/auto … 220-242950
labai silpnas kritikavimas-daugiau inkstimas,kiti turi o as ne,,koks as vargsas,
Įdomu, vyrai, jūs patys atrašinėjat ir susitikinėjat su visomis, kurios jums rodo dėmesį? Tarp žmonių turi įvykti chemija. Ir čia nei pinigai, nei išvaizda nepadės. Ypač išvaizda! Kas vienam gražu, kitas net neatsisuks pažiūrėti Tad mažiau dejuokit ir viskas bus puiku
Įdomu, vyrai, jūs patys atrašinėjat ir susitikinėjat su visomis, kurios jums rodo dėmesį? Tarp žmonių turi įvykti chemija. Ir čia nei pinigai, nei išvaizda nepadės. Ypač išvaizda! Kas vienam gražu, kitas net neatsisuks pažiūrėti
Tad mažiau dejuokit ir viskas bus puiku
Kas sake kad pinigai nepades, ir dar kaip pades juk ne viduramziai kad uztektu vien potraukio, nes reikai dar ir gyventi
Ech , tie vyrai... Ir man tekę ne kart girdėt kad aš pasikėlusi:D bet ne vyruti, aš tik žinau savo vertę. Su girtais buduliais aš kalbos nerandu ir net neieškau:) ne esu modelis ar žvaigždė,bet ir ne tokia lengvabūdė , kad kiekvienam mieli būčiau:) įprasta lietuvaičiams vyrams moteris nurašinėt, jau vien todėl,kad nedavė tai jau ir pasikėlus:) ir kada tautiečiai supras, kad jei moteris su vaiku-tai nereiškia lengvą grobį:) smegenelių daugiau-ir vyrai jau nebesupranta kaip čia gali būt,kad pavarė:D
Ech , tie vyrai... Ir man tekę ne kart girdėt kad aš pasikėlusi:D bet ne vyruti, aš tik žinau savo vertę. Su girtais buduliais aš kalbos nerandu ir net neieškau:) ne esu modelis ar žvaigždė,bet ir ne tokia lengvabūdė , kad kiekvienam mieli būčiau:) įprasta lietuvaičiams vyrams moteris nurašinėt, jau vien todėl,kad nedavė tai jau ir pasikėlus:) ir kada tautiečiai supras, kad jei moteris su vaiku-tai nereiškia lengvą grobį:) smegenelių daugiau-ir vyrai jau nebesupranta kaip čia gali būt,kad pavarė:D
moteris su vaiku:) a tai jau 18mete ir pan ,moteris:)lietuvoj vaikai gimdo vaikus,,kojytes praskest mokama a apie kontracepcija nepasidomejom:))lengva grobi? jau kazkas ta grobi paturejo panaudojo ir isejo,,tas kuris medzioja lengvas grobis niekad ir nebuvo idomus,,
nurasinet lietuvaites-kai kurios tiek panaudotos kad nurasinet nebereikia:) ,,taip yra geru idomiu graziu merginu bet cia vienetai ,,didzioji dauguma ,,,turiu grazu veideli maximos diploma...lauksiu milijonieriaus o tie mano du vaikai ,,vienas kinas kitas juodas :)tikrai nemaiso....
Na cia man izeidimas. Man greit 19 ir turiu dvieju menesiu suneli. Tai ka as tokiu metu ne moteris nu graziai cia pasakyta. Nepagalvojei ,kad kiekviena mergina skirtinga ,bei kiekviena skirtingai subresta. As lygiai taipat mastau ,kaip ir kiekviena. Jei jau jaunesne pasigimde mergina reikia jau ant jos varyt. Juk jos gyvenimas ka ji nori ,ta tegu ir daro su savo gyvenimu.Esu laiminga begalo,kad turiu savo stebukla ir nuostabe seima. Beto suneliui ir pasiseke jauna mamyte tures. )
Na cia man izeidimas. Man greit 19 ir turiu dvieju menesiu suneli. Tai ka as tokiu metu ne moteris nu graziai cia pasakyta. Nepagalvojei ,kad kiekviena mergina skirtinga ,bei kiekviena skirtingai subresta. As lygiai taipat mastau ,kaip ir kiekviena. Jei jau jaunesne pasigimde mergina reikia jau ant jos varyt. Juk jos gyvenimas ka ji nori ,ta tegu ir daro su savo gyvenimu.Esu laiminga begalo,kad turiu savo stebukla ir nuostabe seima. Beto suneliui ir pasiseke jauna mamyte tures.
)
neapsimetinesiu kad apie kiekviena galvoju-jauna mamyte bet daznai gaunas keli vaikai keli tevai:D per mamytes karjera:) preziuros jokios ypatingai(yra isimciu teigiamu aisku )
varyt ar ne kiekvienam sprest is savo puses man jokio skirtumo ir ant ju nevarau turiu savo nuomone ir viskas,,, -as uz tai pasidarei sugebek islaikyt,,o ne varstyt duris kad ismelst pasalpu ir pan,,kalbu aplamai
Neprasiau ir neprasysiu. Bent jau as tokia. Vaikui viska atiduosiu ,nes man jis didziausias turtas.Man teko per anksti subresti,kadangi daug sunkiu dalyku esu gyvenime maciusi. Labai sustiprino mane gyvenime,nes turejau nepasiduot,uz save kovot. Macius visko skurdo,mustiniu visko.
Neprasiau ir neprasysiu. Bent jau as tokia. Vaikui viska atiduosiu ,nes man jis didziausias turtas.Man teko per anksti subresti,kadangi daug sunkiu dalyku esu gyvenime maciusi. Labai sustiprino mane gyvenime,nes turejau nepasiduot,uz save kovot. Macius visko skurdo,mustiniu visko.
90% ta mate lietuvoj gyvenam,,as apie smurta,,anksti subrest na ir? cia jau ir 15-17m,yra subrendusiu daug maciusiu taipkad nieko kazko ekstremalaus,,idomiai ta subrendima cia parodo,,jai jau vaikas atsirado as jau subrendes,,hm kitas kad cigarete,% ikale skaitos subrendes ,,labai daug cia subrendusiu zmoniu...aisku visur tu vienisu mamu yra kai kuriose salyse jau sumaste ir baudas tokiom:)
na kazkaip nemanau kad daug tokio amziaus apie vaikus galvoja,,ir jau svajoja ta jauna mamyte but,,,
Prie ko cia tas nedave? Ko jus visos visur kisat ta - dave,nedave? Pacios isikalet sau i galva, kad visi tik ir nori tratytis. Maziau fantazuokit, jau nebezinot ka primesti o tik ta - ''nedave'' primetat visur.
Kokie dar buduliai? Padoriai apsirenges vaikinukas, kuris nere problematiskas, nera chamas, toks irgi speju prie buduliu?
Sveiki,ne visos supuve,gal patys nemokat atsirinkti...Pinigai ne esme-turi gaug,bet viena diena gali likt be nieko...Beje pinigai uzdirbami,o savo jausmus ne visi parduoda.Gyvenime turet patikima zmogeliuka-bus ir pinigu ir sirdy ramu...
Sveiki,ne visos supuve,gal patys nemokat atsirinkti...Pinigai ne esme-turi gaug,bet viena diena gali likt be nieko...Beje pinigai uzdirbami,o savo jausmus ne visi parduoda.Gyvenime turet patikima zmogeliuka-bus ir pinigu ir sirdy ramu...
pinigai labai svarbu ir nebutina juos koinej laikit taip gali likt be nieko,,kaip ir jausmai yra a gryzti namucio a ten tavojausmai jodineja ant kazko:) cia kaip pvz:)ne visi parduoda gali but -bet daugiau maziau visi turi kaina,,
Opa! Auginu sūnų, mano vaikas viskuo aprūpintas,nors mama ir be Maksimos diplomo:) bet tuoj gaus social worker viską ką turiu užgyvenau dirbdama po 50 val per savaitę+ mokydamąsi ir augindama sūnų. Niekada nieko neprašiau jokių pašalpų o ir turtingo tamsiaodžio niekada šalia nebuvo. Gyvenat stereotipais pilkieji žmonės... O budulis va būtent toks- baksnoja aplink,bet visiškai ne į temą:)
O dėl jauno amžiaus- ne visiems gyvenimas klostosi pagal instrukciją. Niekas neturi teisės teisti,vien už tai,kad jauna mergina vėžimėlį stumia. Svarbu kaip ji tvarkosi su situaciją. Ne visos 30-metės puikios mamos,tad kalbėti apie skaičius beprasmiška:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 76 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?