261

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Rita пишет:

Kokie lietuvaičiai,tokios ir lietuvaitės...:) nusikabinęs girtą mergaitę tikies ją ryte į parką nusivesti?:D  kaip kabinsi tas ir užkibs... Visokių vyriškių,visokių moteriškių.

kaip tokia mesa reikalinga? ir kur dar tokia vest?

262

Agne пишет:

is vieno bachuro pasisakymo karsotoj linijoj:
"nesimiega, buvau sutares su viena pana bet ji pavargusi parasyk man jei esi drasi ir iskalbinga, gal dar isvaziuociau kartu po miesta kuriam laikui"
DAR KLAUSIMU YRA

Ten net rasyti nemoka aiskiai. O ir pagal tokius pasisakymus apie visus nespreskit.

263

panos normalios, bahurai pasikele smile

264

Erikutea пишет:

normalios kuom?kad neturi kuom pasikelt?ar jau taip nudevetos kad jai kazkada buvo noras girtis dabar jau nebelabai:D

265

Kokia moteris. yra jau nudėvėta??? Aišku, nekalbam apie alkoholikes ir prostitutes. Vyrai, cielkauskaites dar tikitės laužyt? Iš komentarų galima pamanyti,arba jūs domitės vyrais arba konretūs nevykėliai,kurie mano ,kad Jie visoms moterims per GERI...:D

266

Todėl ir teka mergaitės už užsieniečių. Nes Lietuviškiems princams arba pasikėlusi,arba nudėvėta arba su vaiku. Mielieji karalaičiai,žvilgtelėkite į veidrodį . Pagalvokit ar išvis esat verti bet kurios moters...

267

Erikutea пишет:

idomu, kas cia pasikeles? kai pati parasei, kad su avinu horoskopo zenklo zmonem nebendrauji:DDD  tad ne tau kalbet gerbiamoji:)

268

Rita пишет:

Kokia moteris. yra jau nudėvėta??? Aišku, nekalbam apie alkoholikes ir prostitutes. Vyrai, cielkauskaites dar tikitės laužyt? Iš komentarų galima pamanyti,arba jūs domitės vyrais arba konretūs nevykėliai,kurie mano ,kad Jie visoms moterims per GERI...:D

kam idomi cielka tas ja lai ir lauzia,,,beto kas nores ju gali ir nusipirkt ne tokio jau ir dideles kainos,,,kas yra prostitute -uz seksa imanti atlygi,,nebutinai grynais,,kazkam uztenka poros kokteiliu kazkam geles kazkam dar:)
alkoholikai hm na taip nekalbam ,,,
nudeveta kas,,kiekvienas savaip sprendzia,,man nudeveta ta ir reiskia smile

269

Rita пишет:

Na kodel iskart vyrai patinka? Jei pas tave blogai su teksto suvokimu, kaltink save.  Kalba eina apie tai, kad merginoms parodyk 100 vaikinu, nei vienas neitiks kazkuo. Kitos cia registruojasi ne del pazinciu, o tam kad laika pastumti. Tai cia normalu?  Idomu, o kame nevykeliskumas? Kai merginos pasikelusios, tai gerai. O kai vyras, tai jau gejus?  Logikos pas jus gerbiamoji nulis. Jei maziau keltumet reikalavimu, butu daug paprasciau ir su lietuvaiciu draugauti:)

270 (2013-07-12 14:34 отредактировано tinsanis)

Rita пишет:

Todėl ir teka mergaitės už užsieniečių. Nes Lietuviškiems princams arba pasikėlusi,arba nudėvėta arba su vaiku. Mielieji karalaičiai,žvilgtelėkite į veidrodį . Pagalvokit ar išvis esat verti bet kurios moters...

uzsienieciai mum padevetas masinas -mes jiem padevetas mergas:)

arba su vaiku ir ka kodel turi svetima maitint ir pan,,,kai tarkim nori savo ir visa kita kame cia beda,,,zmogaus pasirinkimas,,dirbt tam kad svetima islaikit? na galima vienas ne tavo kitas tavo  o kam  taip geriau turet 2 savo,,,

271

Rita пишет:

Tas pats liecia ir jus mergaites, paziurekit i veidrodi ir siaip pagalvokit pacios apie savo trukumus pries tai, kai ieskosit kitu trukumus:)
Jei buti pasikelusiai yra lygis, na ka gi. Pakanka televizijoje tokiu, girls bandu, kurias prodiuseriai per lova padare populiariomis.

272

Tik ir tie uzsienieciai daznai naudojasi merginomis, tik pradzioje tokie fainuciai. Liezuviu malt temoka ir tiek:)

273

Kodėl būtinai išlaikyti? Moterys dirba ir uždirba. Aišku,ne tos , kurios iš pašalpų pas tėvus sėdi. O aš su teksto suvokimu neturiu tikrai bėdų Gerbiamasis Lietuvaiti:)  standartai vyrui? Bent man pakaktų raštingo,tvarkingo ir su atsokomybės jausmu darbui ir savo antrai pusei. Nejau noriu per daug?

274

Nesvarbus- kad užsieniečiai tik mala liežuviu,esi teisus 100% ne vieną draugę teko guosti iš po nenusisekusių santykių:)

275

nesvarbus пишет:
Rita пишет:

Tas pats liecia ir jus mergaites, paziurekit i veidrodi ir siaip pagalvokit pacios apie savo trukumus pries tai, kai ieskosit kitu trukumus:)
Jei buti pasikelusiai yra lygis, na ka gi. Pakanka televizijoje tokiu, girls bandu, kurias prodiuseriai per lova padare populiariomis.

jai normali grupe jos turtingos zinomos ir koks skirtumas:) ar jai uz dyka  duos kokiam bus gera o jai uz kazka iskart bloga?

276

O tai tu pasirengęs mokėt , kad tau duotų????

277 (2013-07-12 15:52 отредактировано tinsanis)

Rita пишет:

O tai tu pasirengęs mokėt , kad tau duotų????

uz ka moket? a supratau:) seip kodel reiktu sureiksmint mokejima,,uz daug paslaugu malonumu  na visur viskas mokama ,,,geles ,dovaneles ar koks cekis,,,tai mainai tik geriau jauciasi :davei aga o bet ziurek koki zieduka man padovanojo,,,,,ir ji skaitysis normali o ta kuri paims ta pacia suma grynais bus nenormali?

278

Gal aš kažkaip kitaip suprantu:)

279 (2013-07-12 16:46 отредактировано tinsanis)

Rita пишет:

Gal aš kažkaip kitaip suprantu:)

na supranti taip kaip tau patogiau,,a jis dovanoja is jausmu jai kazkur nusiveda is jausmu,,neduok kuri laika ilgai tave kur vesis kazka dovanos nupirks?:)

280

Tai va bėdelė , neturiu kam duot big_smile