341

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

kleopatra wrote:

jie bailiai ...tie musu lietuvaiciai......iesko sau manekeniu   bet i save tegu pasiziuri su nukaruseis ar issiputuseis pilvais...manekene tegu turi tas kuris ir pats sportuoja prisiziuri.

arba tas kuris turi uz ka nusipirkt,tai pasakik brangioji kodel isvaizdi mergina su senuku trainiojasi,,,?jai 20m jam 50 ir pan,yra paklausa (vyrai) yra pasiula kitaip preke (moteris)
iesko perka pasinaudoja ir toliau gyvena,,,visokiu yra ir tai realybe ,,
jai jiem gerai ,,pavydas ta kuri skaito normalia ,,as daviau uz dyka tai as normali dirbsiu valytoja vaikas vazines viesuoju transportu ir pan,bet as teisinga
ar geriua ta kuri duoda ne uz dyka ,susitvarko gyvenima jai vaikas jis turi isilavinima turi pagrinda po kojom,,,

342

Rita wrote:

Malonumo nėra augint savo vaiką?! Žmogau,tu nežinai ka tai reiškia,patylėk ta tema iš vis.

aga labai didelis,,,malonumas

343

Iš pirmų postų tavo , maniau žmogus su nuomone,žinantis ko nori:) dabar matosi , kad esi užkietėjęs  senbernis nieko nesuprantantis apie moteris,juolab apie vaikus. Tik garsiai nusišneki.atsimerk:) tu manai aš vyro nerasiu? Blondinė,su vaiku.. Dirbanti , nearly išsilavinusi,pati išsilaikau save ir vaiką,manai vyrų mažai? Tokių neišprusėlių ir riboto mąstymo pilna.
Bet tokiam kaip tau,tik į profkę asocialios žmonos Ieškoti. Į temą? Sakyk,kad pasikėlus,bet tokie kaip tu tikrai ne mano lygio

344

ir senatve retas kuris bus blaivaus proto retas dagyvens iki jos,,,labai jau kas galvoja kas po kazkiek metu bus,,,na pensijinio amziaus zmogus taip prades destyt kad vertybes yra kad dar ten kazka,,,

345

problema gludi kur kitur gerbiamasis.dauguma save gerbianciu moteru tikrai nesiguls su senuku i lova.isliks svarios ir dusia rami...tos kurios su tais senukais vaiksto beveik visos negavo teviskos meiles vaikystej, gyveno skurde .joms patinka kai joms perka ...nemanau kad lovoj patinka tas senas sudribes kunas....praeis laikas ir jos tikrai gailesis.pinigai uzdirbami.visada reikia rizikuoti.nesiseka lietuvoj vaziuok i uzsieni...o ne ieskoti sponsoriaus.dieduko su stora pinigine.....antra problema ta kad vyrus kuriems virs 40 istinka krize jie pradeda dairytis jaunu moteru.....

346

Sieloj bus tau taip negera taip tuscia...kalbet jau aisku nebereikes ir diskutuot.neturesi vaiku busi vienas....ir isvis kiek tau metu ?istikro esi tiek nuskriaustas gyvenimo...?

347

kleopatra wrote:

Sieloj bus tau taip negera taip tuscia...kalbet jau aisku nebereikes ir diskutuot.neturesi vaiku busi vienas....ir isvis kiek tau metu ?istikro esi tiek nuskriaustas gyvenimo...?

sieloj as neapsivartojas kad su ja bendraut,vaikai gimsta mirsta ,kam primetineji savo kazkokia nuomone tau priimtina bendrauk manau tu pensiinio amziaus

348

Vyrui virš 30,bet nekenčia visų moterų su vaikais. Vaikai jam "augintiniai" ... Nuskriaudė gyvenimas matyt žmogų,kad savo tulžį forumuose lieja

349

kleopatra wrote:

problema gludi kur kitur gerbiamasis.dauguma save gerbianciu moteru tikrai nesiguls su senuku i lova.isliks svarios ir dusia rami...tos kurios su tais senukais vaiksto beveik visos negavo teviskos meiles vaikystej, gyveno skurde .joms patinka kai joms perka ...nemanau kad lovoj patinka tas senas sudribes kunas....praeis laikas ir jos tikrai gailesis.pinigai uzdirbami.visada reikia rizikuoti.nesiseka lietuvoj vaziuok i uzsieni...o ne ieskoti sponsoriaus.dieduko su stora pinigine.....antra problema ta kad vyrus kuriems virs 40 istinka krize jie pradeda dairytis jaunu moteru.....

praeis laikas ir jos tokiai kaip tu pasakis malonu gyvent uz minimalia pensija kuria tu uzdrbai per tiek metu,,?bus malonu ziuret kai jos vaikas tures gerbuvi o tavo tik nieko smile but teisingam ir alkanam ar but neteisingam bet sociam,,pinigai,,taip jie uzdirbami ,,bet laime ne piniguose o ju kiekije

350

Rita wrote:

Vyrui virš 30,bet nekenčia visų moterų su vaikais. Vaikai jam "augintiniai" ... Nuskriaudė gyvenimas matyt žmogų,kad savo tulžį forumuose lieja

tu kaip papuga isikirtai i zodi nekencia -kurioj vietoj tas pasakita? tulzi big_smile jo mergina su gyvenimiska patirtim:D
as bendrauju a tu bandai ikast nes cia mano poziuris as tau nurodau kaip gyvent ne,,as primetu kai pgyvent ne,,
a jai pasakau ar paklausiu kas geriau savi du vaikai ar vienas tavo o kitas ne ,,sugebek atsakit,,nes kai tavo eis i mokikla ir bus klausimu jai pataikis kur ziurek bus ir asaru ,,

351

oi vaikine tikrai zemas lygis....as pati save issilaikau ir uzdirbu na bent savo alga padaugink is 10.vazineju gera masina turiu gera darba turiu jaukius namus turiu net 2 vaikus...ir man tikrai tavo tokie bajerei nelimpa...

352

Rita wrote:

Klausyk šlykštyne,aš su tavim baigiau kalbą . Su tokiu padaru kalbant nevargsiu maigydamą klaviatūrą. P.s. Pamiršk rusų laikus,dabar pampersai. O maniškiui jau ir jų nebereikia.

klausik mamyte su slikstuku:):) tau malonu rinksi zodzius rinksiu ir as:)

353

butu malonu kad daugiau vaikinu prisijunktu i diskusija....gal yra ir kitaip mastanciu negu kaip sitas kuris vedasi ismincius

354

kleopatra wrote:

oi vaikine tikrai zemas lygis....as pati save issilaikau ir uzdirbu na bent savo alga padaugink is 10.vazineju gera masina turiu gera darba turiu jaukius namus turiu net 2 vaikus...ir man tikrai tavo tokie bajerei nelimpa...

air saunu islaikik ar ka dar ten darai ,,man neidomu gi as neklausiau ,,sakau neprimetinek nuomones,,vau 2 turi kaip man idomu ir masina ir atliginima daugini is 10,,labai lietuviska zinai kodel pasakoji tai ko neklausiu
mano klausimas buvo :normalu turet-geriau  2 savo ar vienas tavo ir kitas kazkieno?

355 (edited by tinsanis 2013-07-15 11:58)

kleopatra wrote:

butu malonu kad daugiau vaikinu prisijunktu i diskusija....gal yra ir kitaip mastanciu negu kaip sitas kuris vedasi ismincius

na as su foto nesislapstau...,,tai atsiprasau ,,nera nei vieno isminciaus cia ,,ir tai kad tu cia darykit ta ana patarinet bandai,ta mada patarinet juokinga,,,taip yra tema as pagal tema ir bendrauju ,jai atsakimas ar poziuris nepatinka cia jau nemano problema,,,cia mano asmeninis poziuris as zodziu neiskraipau ,neisterikuoju kaip kai kurios:)

356

Ašarų nebus,nes mano sūnus tėvą turi. Ir darželyje jokių problemų.

357 (edited by tinsanis 2013-07-15 12:00)

Rita wrote:

Ašarų nebus,nes mano sūnus tėvą turi. Ir darželyje jokių problemų.

po darzelio mokikla ,,o ten kaip zinai visko buna,,,
tevas salia?visad kartu?po 5m,kelis tevus tures,retoriniai klausimai,,
kad kazko nebus asaru ar nelaimiu niekas nuo to neapsaugotas,aisku geriau kad ju nebutu bet ,,

358

Na tarkim,jei aš susirasčiau išsiskyrusį su vaiku,tada gal ir būtų tarp vaikų trintis. Visi skirtingi,vieni sugyventų kiti ne. P.S. Negėda tau būti tokiu beraščiu?

359

na man kitaip atrodo persi ta savo nuomone...geriau patyletum leistum kalbet merginom...nori atsakymu i tema tai skaityk daryk isvadas....o tu cia puoli zmogau...net nepastebi pats

360

kleopatra wrote:

Beje  ISKELSIU KLAUSIMA ARGI PATINKA VYRAS MOTERYS LETOS ...TYLIOS..?..JUK VISI NORI ISDYKUSIU  IDOMIU MOTERU MERGINU....

Uz visus nekalbek. Nes tikrai liksi vienisa senmerge. Jei tave kazkoks vyras lietuvaitis nuskriaude, itaise vaika ir pabego. Pati zinojai su kuo bendrauji, niekas neverte. O dabar jau norit kad ir svetimus vaikus, kad augintu ir islaikytu uz jus? Ne visi vyrai taip elgiasi, kurie meta seimas ir begioja pas kitas. Dabar daugiau moterys keicia vyrus kaip kojines. O jei tau kazkokios tarkos pripletkavoja prisisapnavusios, kad kas dedasi pasaulyje, na zinok, geriau gal tada draugaukit su vibratorium, jis niekur nepabegs.