521

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

na sugebu imk pavyzdi ir tu

522

kleopatra parašė:

ir istikro koki s..ten sumalei?ka ispjaus?tu rimtai nesveikas ar kas tau?

isiskaityk kaimieteas tau daviau pvz kad arysi tu nesugebi atsakyt man jau vien nemalonu su tavim susirasinet ,,tavo vyras kazkur vaikai tipo ramu a tu cia,,,
ligone tai tu venerine psichologine prasme isirink kas maloniau

523

as tau aiskiai pasakiau  kad mano seima  cia su manimi.....tave uzrasyt pas medikus?man jau senai sakiau nemalonu su tavimi apsimeteli tu nelaimingas

524

nuleisk gaza vaikine ok?visi ereliai virsta gaideliais

525

kleopatra parašė:

nuleisk gaza vaikine ok?visi ereliai virsta gaideliais

tada kuom tu taipai mesyte,,baltymu skudureliu?pati pasakyk ,,,buvai kazkuom virtai namine pereksle vista....:D uzjauciu -meluoju tikrai neuzjauciu ....kaip bebutu esi niekas,,,

526

gal nekalbek mano ankstesnem frazem....jau kita siandiena buvai ir tuo skudureliu pavadines...ka issekai...nebera zodziu...eik miegot....gal ryt blaiviau mastysi....nes nusisneki

527 (redagavo tinsanis 2013-07-15 22:13)

kleopatra parašė:

gal nekalbek mano ankstesnem frazem....jau kita siandiena buvai ir tuo skudureliu pavadines...ka issekai...nebera zodziu...eik miegot....gal ryt blaiviau mastysi....nes nusisneki

tu per diena nepasikeitei tuo paciu skudureliu ir likai,,,
jai tu pripazysti kad tu skudurelis nes tai tavo fraze tavo gyvenimo buda ok ,,,taip ir toliau
ir dabar ese:
40 000 ir skudurelis:)

528

prilipai tu cia kaip bite prie medaus...einu as is cia duodu durniui keliaaaaa

529

kleopatra parašė:

prilipai tu cia kaip bite prie medaus...einu as is cia duodu durniui keliaaaaa

bek baltymu megeja

530

tu ligonissssss

531

kleopatra parašė:

tu ligonissssss

o tu bandai keltis ,,nors tu senai nupirkta esi uz patogu gyvenima,,buciau ligonis jai lysciau pre tokios kaip tu,,,tikiu kad po to susirgciau

532

O kur čia meilė ir romantika?:)

533

tu jau  sergi tu jau gimei ligonis tinsannnniiiii

534

Na su tokiom pagadinto proto butybem kaip kleopatra, tai tikrai leidzia suprasti kokiu lietuvaiciu merginu, moteru dar yra. Isivaizduoju kokius vyrus randa, prie radiatoriaus turbut prirakina.  Siaip tai pagal tavo komentarai leidzia suprasti, kad pati esi nesveiko proto, arba senmerge  kuria niekas netratina, na arba nepilnamete prisistatanti kaip suaugusi ir vaidina turtuole, na ir paskutinis variantas, gal baisuokle kokia pikta ant pasaulio, nes neikelei nei vienos nuotraukos.  Zinai ka? Uz savo 4000 ar kiek ten kronu, nusipirk sau vaistu nuo nervu. Manau tau praverstu. Ne tau mokyti kitus, kai pati daug chamizmo parodai.

535

tu dar malalietka ir subresi manau.tiesiog  nediskutuoiju su tavim o savo nuomone pasilaikyk sau.ir dar...pasiziurek i veidrodi

536

kleopatra parašė:

tu dar malalietka ir subresi manau.tiesiog  nediskutuoiju su tavim o savo nuomone pasilaikyk sau.ir dar...pasiziurek i veidrodi

malaletka ir pan vadink kas tave dar,,,ar kas namie vaikstineja ir pan,,

537

Rita parašė:

O kur čia meilė ir romantika?:)

iskeista ivertinta i pinigus kiekten sake 40 000

538

Emigruosiu į Norvegiją,užsidirbsiu 40 000 , nusipirksiu meilę,va!:D

539

Man rodos anksčiau (gal prieš 9-10 metų, kai Lietuvoje gyvenau) ir merginos mielos buvo ir vaikinai paprastesni. O dabar, toks jausmas kad žmonės išsigimsta. Moterys, matai, pačios užsidirba, save išlaiko, vyras joms nereikalingas, nes jos viską pačios gali padaryt... žodžiu vyriškėja... O vyrai.. jiem iš tiesų nelieka vietos visuomenėje... ir vaikus tos moterys pačios auginasi, vyrai gi kiaulės... Visi šūkauja apie lygias teises, kurių realiai niekada nebus ir manau jų nereikia... Gal aš senamadiška, bet noriu, kad vyras liktu vyru, o moteris dama. Kad vyras leistų moteriai pasijausti gležna ir kartais silpna, tuo tarpu moteris nesumenkintų jo vyriškumo ir kartais paglostytų jo savimeilę...

Tiesa, Rita, minėjai, jog vyrui nereikia išlaikyti moters vaiko, nes ji pati jį išlaiko. Gal nereikia, kol į pasimatymus vaikšto. Tačiau nutarus kurti gyvenimą kartu, tikrai reikia. Ir auklėti reikia, ir bendrauti, ir išlaikyti. Antraip tai - ne santykiai ir namuose visuomet bus du frontai.

540 (redagavo tinsanis 2013-07-16 16:54)

Julie parašė:

Man rodos anksčiau (gal prieš 9-10 metų, kai Lietuvoje gyvenau) ir merginos mielos buvo ir vaikinai paprastesni. O dabar, toks jausmas kad žmonės išsigimsta. Moterys, matai, pačios užsidirba, save išlaiko, vyras joms nereikalingas, nes jos viską pačios gali padaryt... žodžiu vyriškėja... O vyrai.. jiem iš tiesų nelieka vietos visuomenėje... ir vaikus tos moterys pačios auginasi, vyrai gi kiaulės... Visi šūkauja apie lygias teises, kurių realiai niekada nebus ir manau jų nereikia... Gal aš senamadiška, bet noriu, kad vyras liktu vyru, o moteris dama. Kad vyras leistų moteriai pasijausti gležna ir kartais silpna, tuo tarpu moteris nesumenkintų jo vyriškumo ir kartais paglostytų jo savimeilę...

Tiesa, Rita, minėjai, jog vyrui nereikia išlaikyti moters vaiko, nes ji pati jį išlaiko. Gal nereikia, kol į pasimatymus vaikšto. Tačiau nutarus kurti gyvenimą kartu, tikrai reikia. Ir auklėti reikia, ir bendrauti, ir išlaikyti. Antraip tai - ne santykiai ir namuose visuomet bus du frontai.

nelieka visuomeneje-kaip tik joje mes ir dalyvaujam,geriausi apmokami darbai ir pan ir pan,,,,o jai ta visuomene seima ,nuomones pareigu primetimas as noriu vaiko o vyras ne ,,o as gimdysiu ir pan,,prasau tu pasirinkai bet nelysk pre vyro poto kad padetu islaikit,,,ai vyrai kiaules moterys kales,,,vadint viena kita galima ilgai ,,,visi sukauja ,,kazkada norejo moterys liugiu teisiu kai gavo nebenori-o vyrai pamate saunu ,,,nes suprantu ateina i darba mergina ir vaikinas pvz baras,,reikia kokia alaus backa panest ,atejai i darba nesk nesugebi ieskok kito darbo