Re: Merginos yra savanaudes
nesvarbus parašė:Esmeraldai dar palinkesiu suprasti, kad kada zmona, mergina, moteris pradeda knisti nervus savo vyrui, kontroliuoti ji ir tik kelti reikalavimus, nesistebekit, kad tas vyras po to pradeda gerti, buti jums neistikimas, nes jei pacios nemokat palaikyti, suprasti ir net paklausti vyro ar viskas gerai, tai ko jus tikites? Vyrai ir bega nuo tokiu, kurios su kiekviena diena tampa didesnem diktatorem nei pora. O tada prasideda, koks vyras nevykelis, kokie jie blogi visi. Kazkodel daug kur rasoma, kad vyrai kaip tik darbstus, tik kada nera palaikymo is antrosios puses, o tik valgot ta vyra emociskai ir finansiskai, tada ir nezliumbkit apie vyrus, pacios pakisat koja.
Kaip besistengtum del savo lietuvaites, vistiek jai viskas nepatiks, net jei ir dirba vyras bet neatnesa karalaitei milijonu, arba kodel per daug darbe uzsibuna. Ne nu moterys tikrai jus ''supratingos''Iš kur žinai kokie mano reikalavimai ,ar juos girdėjai.O nuomonė ,kad vyras turi save išlaikyti ,ir nebūti moters išlaikytiniu ,tai man normalu. Na jeigu pretenduoji į išlaikytinius ir tokia nuomonė tau didžiulis reikalavimas ,tai jau tavo problema . O apie gėrimus tai man čia netaikyk ,nes nei aš negeriu ,nei mano aplinkoje alkoholiku nėra. Ir ne kartą minėjau ,kad mano giminių tarpe vyrai darbštūs ir atsakingi .Jei komentuoji tai bent jau įsiskaityk į žmogaus komentarus .Kad mėgsti žeminti moteris tai tikrai,bet atsimenu ,kad negeri.Tikriausia kvaile išvadintum ,jei parašyčiau ,kad prisisproges sapalioji. Išmok skaityti.Ar tavo įžeidinėjimai lietuvaičių atveju ir yra didžiulės tavo pastangos dėl lietuvaičių?,Bent kitokių nepastebėjau.
Paskaityk dar karta mano teksta, nes dabar susideda toks ispudis, kad apsimeti kvaile. As nepretenduoju i islaikytinius, bet ir nenoreciau, kad moteris sedetu ant sprando ir nieko neveiktu. Noreciau, kad irgi dirbtu, o kada butu vaikai, tada jau kitaip galima butu isspresti sita klausima. Kodel tau yra nenormalu kai ir vyras ir moteris kazka daro kartu? Pvz dirba? Ar tau noretusi sedeti su draugem gerti kava, miegoti, valgyti ir kritikuoti vyra kuris dirba, bet pagal tave viskas blogai, tau jis vistiek bus nevykes ir per mazai dirbantis, mazai pinigu atnesantis. Todel apie mane nekalbek jei nemoki skaityti, niekur nerasiau, NIEKUR NERASIAU, KAD AS NORECIAU BUTI ISLAIKYTINIU, bet ir moteris tikrai nebus islaikytine. Jei papai duoti, tai nereiskia kad dabar vyro role bus kaip kokio vergo. Vel pasikartosiu, o moteris neturi buti darbsti? Ar istiesus ranka tai jau galima vadinti darbstumu? Tai kam tada moterims issilavinimai, jei pagal tave jos turi sedeti vyrui ant sprando?:)