Iškart noriu pataisyti vieną pašnekovą, šiuo konkrečiu atveju, jokiu gėjiškumu net nekvepia Čia aš matau moteriškų manierų (koks nors hihi haha), moteriškesnės išvaizdos (ilgesni plaukai, drabužiai tokie nei vyriški, nei moteriški) vyrą, kuris netgi bučiuojasi su savo antra puse. Ir daro tai natūraliai, nes vaidyba vargiai taip įtikintų šio straipsnio autorę. Mano tėvukas, seno, konservatyvaus kirpimo žmogus, neabejotinai pasakytų - "su pagaliu tokį nuvanočiau.."
O kas liečia atsakymą šio straipsnio autorei, žinot, jei yra paklausa, visada atsiranda ir pasiūla.. ) Aplamai, nepilną dešimtmetį atgal, europoje (o gal ir amerikoje), buvo atsiradusi labai populiari vyrų mada - metroseksualai. Iš karto įspėju, su seksualine orientacija čia nieko bendro. Tai noras įteigti, kad stilius yra seksualus. O seksualus yra stebuklingas žodis, padedantis kalti pinigą. Šio stiliaus vyrų apranga, mano manymu, tokia kažkur per vidurį tarp vyriškos ir moteriškos. Aš nesu mados ekspertas, bet mano manymu, jie tikrai gražūs, stilingi, tikrai madingi ir seksualūs, ir tikrai buvo ant bangos. Kažkur teko skaityti, kad tai buvo to meto moterų užgaida turėti vyrą, kuris prie visa ko, dar ir "fainas fainas būtų" Tipiškas šios mados garbinimo egzempliorius (netgi ir šiandien) - Žilvinas Grigaitis Sutikite, moteriškomis akimis bičiukas fainas Tik gal nelabai vyriškas, atsakysite Ko gero, būtent dėl to, metroseksualizmas, kaip trumpalaikė moterų užgaida (tik čia europos ar net pasaulio mastu), ilgai negyvavo ir dabar masiškai nepopuliarus Na o kokie vyrai bus ateityje, žinot, moterų užgaidos nenuspėjamos (o mados namai kur nors Italijoj mikliai pateiks, jog šiuolaikinis, madingas, pasiturintis ir savo statusą norintis pabrėžti vyras toks ir turi būti)