Re: vaikinai "nebeduoda"
gal tiesiog kita patratina ir taves jau nebenori
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vaikinai "nebeduoda"
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gal tiesiog kita patratina ir taves jau nebenori
Atejo tokie laikai, kad vaikinai nebeduoda...:( nesuprantu ar tik man tokie pasitako ar cia jau mada??? as metus pragyvenau su vienu vaikinuku ir jis kai supykdavo, tai kai merga, NEDUODAVO!!! kur tiesybe??? gerai, su juo issiskyriau ir dabar esu susizadejus, bet jis vis teisinasi, kas pavarges ir t.t..... masciau, kad tai del manes, mano isvaizdos ir charakterio,bet dabar lankau sporto sale, soliaruma ir visais kitais budais stengiuosi gerai atrodyti, nesu pusrycius ir net vakariene i lova, bet vistiek nieko negaunu. ka darau blogai ar ko nedarau??? tiesa, mano drauge jau 2,5metu draugauja su vaikinu, bet ir is jo ji dar NE KARTO NEGAVO!!!! jau nebe tie laikai,kad nekaltibe saugotume,rutu darzelis zeniai nuvytes:(
na ca jo, variantas neblogas tai vyrai bobeja, nieko nepadarysi jau mazai liko tikru vyru, na bet gal rasi tu toki ir maziau lepink antra puse savo, nes kaip sako prie geru dalyku greit priprantama
As ir nenoriu savo zmonos ir ka?
Atejo tokie laikai, kad vaikinai nebeduoda...:( nesuprantu ar tik man tokie pasitako ar cia jau mada??? as metus pragyvenau su vienu vaikinuku ir jis kai supykdavo, tai kai merga, NEDUODAVO!!! kur tiesybe??? gerai, su juo issiskyriau ir dabar esu susizadejus, bet jis vis teisinasi, kas pavarges ir t.t..... masciau, kad tai del manes, mano isvaizdos ir charakterio,bet dabar lankau sporto sale, soliaruma ir visais kitais budais stengiuosi gerai atrodyti, nesu pusrycius ir net vakariene i lova, bet vistiek nieko negaunu. ka darau blogai ar ko nedarau??? tiesa, mano drauge jau 2,5metu draugauja su vaikinu, bet ir is jo ji dar NE KARTO NEGAVO!!!! jau nebe tie laikai,kad nekaltibe saugotume,rutu darzelis zeniai nuvytes:(
):):) pas daktara veskite savo vaikinus !! Arba meiluzius įsigyti laikas !! Parašyk dar po metu kitu ar neishsiskyriai dar su juo ) butų idomu pažiūrėti kiek kantri esi ?
As ir nenoriu savo zmonos ir ka?
elas bandis ir nenori )normalu
Tai kaip isisprende sis klausimas tai Ingai po 6m.?
Ziurint i tai, kad ji jau Milane tai itariu susirado ten koki itala ir tokiu problemu nekyla jai net cia neuzsuka.
Keistoka tema, o dar skundžiasi gi kiek merginų, kad čia visi to ir tenori
Draugė ištekėjo ir buvo trečia žmona.Skyrėsi jis ,kad pirmos dvi buvo neištikimos.Po kurio laiko draugė pasakoja jam per 3 mėn kartą reikia ,dabar aš suprantu,jo pirmasias žmonas.Jei taip toliau tai ir iš manęs to susilauks.
Ir iš kitos pažystamos teko girdėti,kad su sugyventiniu iš pradžių buvo gerai ,o dabar kaip su broliu gyvena. Ir išeiti iš jos niekur nenori.
Galvojau ,kad būna vyrų šaltų ,kaip ir moterų,bet kai dabar rašo ,kad gėjams reikia moterų gyventi kartu,kad nuslėpti savo seksualinę orentaciją,tai ką gali žinoti. Nes abi moterys ir gražios ,ir rupestingos ,taip ir nesupratau ko joms trūksta.
Nebereikalo rašo ,kad reikia surasti antrą pusę.
Tai tu ta kur neduoda su tokia pana kuriai galvoje viskas bet tik ne seksas supirsk ir gyvens jie abudu laimyngi O is tokios pasijamk ta kuriam tik tas galvoje
Čia teisingiausia Aivaro mintis.
Jei vyra nesugeba patenkinti dabartine moteris ir jis vengia sekso su ja, tai nereiskia kad jis gejus. Kad pacios sekso beveik niekada nenorit kol neisgeriat, tai jusu problemos.
Tai kaip isisprende sis klausimas tai Ingai po 6m.?
Ziurint i tai, kad ji jau Milane tai itariu susirado ten koki itala ir tokiu problemu nekyla jai net cia neuzsuka.
Are you jealous?:D
Paskaičius moterų raudas, susidaro nuomonė, jog vyrai ir moterys keičiasi vietomis. Įdomu, koks po dešimt metų seksas bus ir kaip atrodys moterys? Nejaugi nakčiai moterys gaudys vyrus?
Paskaičius moterų raudas, susidaro nuomonė, jog vyrai ir moterys keičiasi vietomis. Įdomu, koks po dešimt metų seksas bus ir kaip atrodys moterys? Nejaugi nakčiai moterys gaudys vyrus?
pasipils pareiskimai su isprievartavimais ir pan...
jooo, vaikinai "nebeduoda" normalaus demesio, pinigu, meiles , geliu , dovanu
kokias paslaugas ir uz kokia kokybe teikiat tiek ir gaunat...:)
Erikutea parašė:jooo, vaikinai "nebeduoda" normalaus demesio, pinigu, meiles , geliu , dovanu
Arba , kaip šauksit taip ir atsilieps
komentuojant į temos autorės mintis, manyčiau, kad tie kurie gaudavo kada norėdavo, iššvaistė savo "norus" ir tiek kai nuolat valgai tą patį, tai nusibosta ir prarandi apetitą bet čia tik teorija.
Erikutea parašė:jooo, vaikinai "nebeduoda" normalaus demesio, pinigu, meiles , geliu , dovanu
Kur cia paspausti "like" prie tavo komentaro?:D
kita syki kada gausi is islaikytojo pinigu, nusipirk geresnius plauku dazus.
Kitą kartą kai Mamytė duos porą litų taupyk. Į kirpyklą ir tau juk reiktų...:)
visu pirma man plauku dazu nereikia, nes mano plauku spalva naturali o tu neturi jumoro jausmo ir pagarbos kitiems
nebutina komentuoti manes, bet ziuriu vis nenusedi vietoj
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vaikinai "nebeduoda"