Tema: ka manot apie tatoo
ka manot apie tatoo kurios yra daromos pazimet tam tikra gyvenimo tarpsni pvz skaudu issiskyrima,vaiko gymina,kazkoki ivyki gyvenime ir kuri nori pazimet
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka manot apie tatoo
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka manot apie tatoo kurios yra daromos pazimet tam tikra gyvenimo tarpsni pvz skaudu issiskyrima,vaiko gymina,kazkoki ivyki gyvenime ir kuri nori pazimet
Viskas ok juk del saves zmogus daros ne del kitu
pazimesiu labai skaudi ivyki savo gyvenime
Koki? O paskui neisgailesi?
polonizieciu ne nesigailesiu nes jau dvi turiu tatto ir dar noriu ir noresiu
polonizieciu...)) polonia?lenku veliava issikalei?
pasiziurek ir suzinosi ka tai reiskia http://www.youtube.com/watch?v=VTOqCzE7Ag4
ne ant merginos kuno tai bus o ant savo darysiu kuno
ne ant merginos kuno tai bus o ant savo darysiu kuno
Cia kdn darysi?
jo kdn darysiu nes yra pazistamas kuris tai daro
Kiek ima?
nzn parodysiu ir pasakys kokia jos kaina
Kaip mano mama man pasake kai dar 17 metu buvau, Daryk ten kur as nematyciau
Jei rimtai tai Tatoo gali labai pakenkti darbe jei turi prezentuoti ir tatoo matosi nekaip atrodo, tad gerai pagalvociau kur daryti !
darysimes ten kur nesimatys o tik pasimatys kai nusiregsi prie kokio vandens
ir kas is to?kam jinai tau?be jos nieko neatsiminsi?
iskirtines tato-vienetines ,,man menas ,,,tie kas sako kaip atrodysi 60m,,,visu pirma dagyvent reikia iki tokio amziaus,,o kitas dalykas ar tu su ar be tato atrodysi kaip 60metis,,
Aš už tattoo, tai gražu, jei gražiai ir kokybiškai atlikta, tinkamai parinkta vieta. Tačiau nesidaryčiau to tam, kad pažymėčiau skaudų įvykį. Kame esmė – visą gyvenimą prisiminti tai kas skaudiną? O kam? Čia jau mazochizmu pakvipo Praeitį, kad ir kokia ji bebūtų, reikia paleisti. Kartais tai būna labai sunku padaryti, o čia dar ir priminimas – kad neduok dieve nepamirščiau.... Vaje koks aš vargšas ir visą gyvenimą pasiryžęs kentėti, ir visiems paklausiusiems apie tattoo reikšmę kiekvieną kartą aiškinti kokį šūdelį teko išgyvent ir kelti gailestį sau....
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka manot apie tatoo