ROMANTIKA - viskas ka veikiame su antra puse nepriklausomai nuo vietos ir laiko. Tai labai plati ir neapibrėžta sąvoka. Jaunysteje romantika mums buvo gėlės, eiles pliušinei žaislai ir pan. Aš jau net nepamenu kiek pliušiniu meškinų visokiu esu išdovanojas, prikepta pyragų ir sausainių. ryta statydavaus žadintuva kad nusiusti "Labas rytas" eilerastuka, kol dar neatsikele, vakare eiliuota labanaktuka, ... Tačiau su laiku tai blėsta, kai augame ir suprantame kad Jausmai ir romantika nera daiktai ar pinigai ar kitos materialios vertybės.
Nors šiandien mažai kas romantika isivaizduoje be gelių, brangių dovanų. Mergina nustebinsi tik glėbiu rožių, ar brangesniu daikčiuku, jau vienas gėlės žiedelis pradeda nieko nebereikšti.
Tiesiog romantika blėsta, ji kaip ir nykstanti vertybė, kuri tampa kasdienybe ir kaip tinsanis aukščiau sakė tai tampa normaliu vakaru, eiline popiete mieste, ar eilinė išvika kažkur. Romantika yra, bet ji jau nelabai matoma, nes slepiasi už mažmožiu ir smulkmenu...
Nors aišku dar pasitaiko, ir dabar kai sulakiu klausimu, tiek nuo vaikinų tiek nuo merginu kaip nustebinti antra puse, ir aš dažniausiai rekomenduoju, ne pirkti kažkoki, daikta, ar kupona, o tiesiog ta laika ir tam skirtas pajamas išleisti laikui kartu, gaminant šokolada šokoladinėjė, kartu gaminant namuose kažka, pasiplaukiojimui valtele, baidare, ar jachta... JEIGU TIKRAI MYLI NIEKAS NEATSTOS LAIKO KURI PRALEIDI SU MYLIMU ŽMOGUMI,
Romantika vienam ? Tai ne romantika, romantika tik dviems. Vienam tiesiog žavinga akimirka ir tiek...