Tema: nekaltybe
ar didele tikimybe kad vaikinas per pirmaji karta pasimylejes su panele nuleides jei i vidu gali uzstatyti vaika.?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → nekaltybe
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar didele tikimybe kad vaikinas per pirmaji karta pasimylejes su panele nuleides jei i vidu gali uzstatyti vaika.?
Tokia pat kaip ir visais likusiais kartais..
Tupesnio kl nesu skaitęs
oooo, jeigu pas 'vyra', kyla toks klausimas, tai sakyciau turit rimtu problemu. Itariu, kad protingiausia iseitis butu postinoras...
Viskas labai priklauso kuri pas ja buvo cinklo diena. Tada galima ir pasakyti tikimybe didele ar ne.
Pzdiets klausimas
paliubomu busi isoves :-D :-D
Manau dabar geriausiai atlikti nėštumo testą, čia gali paskaityt kad geriausiai jį atlikti http://www.tevu-darzelis.lt/nestumas/st … umo-testa/
Linkiu sekmes, tikekis kad nevaisingas:D
linkime
sveiki visi:)man 27 ir as dar skaistus ka man patartumet daryti ir dar esu be merginos
As ir skaistus ka man darit
Man ir toks durnas klausimas buvo kiles nes be prezervatyvo pirmas kartas buvo na bet nepastojo bet jau išsikandes buvau..
gali ruostis sauskelnes vaikui/(-ams) pirkti.. Nes ji dabar gali ir is kito vaika padaryti o tevelis busi tu sveikas isauges(I suaugusiu, seimynini gyvenima perejas)
o jeigu rimtai... Gimti vaikui nera taip paprasta(nes moters vidini sandura sedegina musu apvaisinimo begliukus).. ir sansas is milijardo ar dar daugiau kad spes pakliuti ten kur reikia-mazas , Bet imanomas Geriausia yra viska suzinoti, toliau kartu draugaujant... vaikai tai musu ateitis
Dabar tai prezervatyva naudoju ir viskas gerai yra, nesinori rizikuoti kažkaip
kokie jus kvail;i visi..tane tareope ir as, kad cia rasau, bwet ... labankt..myliu
nebesvaikyt klaunai ,kaip vaikai cia pjaunat gryba
Tu čia kam ?
Pamegink naudoti feromonus , kai prarasi nekaltybę bus maloniau.. be to, sustiprins efektą ir padidins malonumą... manau pirmas kartas turi būti tobulas
tu primesk, as pirmas parasiau:DDD
Jei tau kyla tokie klausimai, manau tu dar nesi subrendęs seksui..arba tiesiog žinių stoka.."nuleisti į vidų " kaip tu sakai gali tik tuo atveju jei naudoji prezervatyvą (ir jis "techniškai tvarkingas", tinkamai uždėtas, nėra pažeistas ir pn.) arba jei mergina-panelė naudoja kontraceptines priemones..(jų yra labai įvairių). Geriausia apsauga nuo nepageidaujamo nėštumo- SUSILAIKYMAS:)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → nekaltybe