Esmeralda parašė:tinsanis parašė:Donatas parašė:Manyčiau gimtąja kalba mylet nera didele nuodėmė:) bet tu nesistenk to suprast, tu tam per bukas kaimieti:) geras priezodis yra. Merga is kaimo isvaryt gali, o vat kaimo is mergos niekaip. Neisvare niekas is taves kaimo:) ubliudkas gimei, ubliudkas ir liksi.
kaimietis tevas buka motina sunus vairuotojas auginantis ne savo vaikus?ka dar papasakosi ?tu pasakok as pasijuoksiu,,,tokios istorijos mane juokina:)lietuva didelis kaimas palyginus su kai kuriomis salimis,,jai lygint skaiciu zmoniu:)o tu kiek suprantu pasirinkai mergos dalia na tavo valia,,reikia ir tokiu:)) o as dar karta pasijuoksiu:)...pats zinai is ko ,,,,
Dažnai su tavo komentarais sutinku ,atrodo nekvailas esi, bet tavo noras pažeminti kitus,nusveria tavo kartelię žemyn .Pinigai dar ne viskas ,jais gali suvilioti moteris kurios nesugeba užsidirbti daugiau ,kad galėtų pasilinksminti už savus. O žemindamas ryte prieš nosį pamojuodamas savo pinigine ,parodai tik savo egoizmą. O dar kvailiau atrodai ,kai juokiesi iš vyrų ,kurie myli vaikus ir sugeba mylėti dar ir mylimos moters vaiką. Ne be reikalo sako ,kad ne tas tėvas kuris padaro vaiką ,o tas kuris sugeba užauginti. O ir vaikai dažnai gerbia protingą patėvį ,o ne įdiotą tėvą.
ats:
visiskai neidomu kaip tau atrodo -su kuom sutinki ar ne(man visiskai nereikalinga info)kaip tu atrodai ar kitas man nesvarbu,,kiekvienas elgias kaip jam patinka.0 demesio kaip kas gyvena su kokia nuomone yra,,o tu jau bandai primest savo,,,
pinigai tau nesvarbu man svarbu,,
is kur tokia kvaila nuomone apie zeminima?tau saldainiu dezute ar kokia gele duos ka ji uz dyka?niekas nezemina tik tau taip atrodo nes prisigalvoji.o ir amzius ir pan,,suprantu,,daugumai tas priimtina ir tai normalu,,kaimiskas mastymas kad nenori savu leist,,suvilioti,,didzioji dauguma dirba ir uzdirba,,tad apie ka dar cia kalbet?pinigu paskirtis leisti o kur juos leisi kiekvienam sprest,,,,
kvailiau?nes pati vaiku turi ir gini ,,,sis pasakymas idijotiskas-suprask nedaryk savo augink svetima,,nes moteriai jis labai parankus ,,gyvenu duoduos-gimdau,jai ne biologinis tevas tai koki kita rasiu pades uzauginti...na atranda tokiu patinka lai augina,jai kas nutiks nebus taip gaila,,nei kad nutiktu savam....
a dar egoizmas,savanaudiskumas ,,tu jy slepi kitas parodo ir kas cia tokio?man tai vertybe tau ne ir t,t ir pan,cia internetas ir cia esantys man nesvarbus(kaip ir asjiems-nereikia apsimetinet su tuo mandagumu-uztenka poros sms kad pamatyt kas virsta is mandaguolio ,,smagus zaidimas))manai dziaugsiuos ar verksiu jai pas kazka gime o pas kazka mire? virsuje esu parases 0 demesio,,,nereikalinga info,,,ir pan,,,
tavo nuomone as ja perskaiciau ir viskas gyvenk turek ja man ji nemaiso,,