341

Re: Vienišos mamytės- koks vyrų požiūris į jas?

Bet jeigu man norisi būti darbiniu arkliu. Juk reikia palaikyti gerą formą smile O čia kiek gaunasi - ir su moterim kas dieną, ir su vaikais, viskuo pasirūpinti ir dar kad būtų malonu ir visko užtektų ir viskas būtų tvarkoj - va kiek daug darbo visų galų raumenų stiprinimui bei smegenims smile Y ga gaaa smile

342

slapuke parašė:

MERGINOS DAROM STAFKES , KURIS LAIMES:GEDUKAS AR TINSANIS, jau ir tema reik pervadint :::920

Kadangi esu kuklus žmogus noriu paklausti o jus už ka statot už mane ar už tinsanis.

343

tinsanis parašė:
Donatas parašė:
tinsanis parašė:

augintinis zodyne yra,,a vat tavo zodis,,,,ech lietuviu kalbos ir augintiniu myletojau:)

Manyčiau gimtąja kalba mylet nera didele nuodėmė:) bet tu nesistenk to suprast, tu tam per bukas kaimieti:) geras priezodis yra. Merga is kaimo isvaryt gali, o vat kaimo is mergos niekaip. Neisvare niekas is taves kaimo:) ubliudkas gimei, ubliudkas ir liksi.

kaimietis tevas buka motina sunus vairuotojas auginantis ne savo vaikus?ka dar papasakosi ?tu pasakok as pasijuoksiu,,,tokios istorijos mane juokina:)lietuva didelis kaimas palyginus su kai kuriomis salimis,,jai lygint skaiciu zmoniu:)o tu kiek suprantu pasirinkai mergos dalia smile na tavo valia,,reikia ir tokiu:)) o as dar karta pasijuoksiu:)...pats zinai is ko ,,,,

Dažnai su  tavo  komentarais  sutinku ,atrodo  nekvailas  esi, bet  tavo  noras  pažeminti  kitus,nusveria  tavo  kartelię  žemyn .Pinigai  dar  ne  viskas  ,jais  gali  suvilioti  moteris  kurios  nesugeba  užsidirbti  daugiau ,kad  galėtų  pasilinksminti  už  savus. O  žemindamas  ryte  prieš  nosį  pamojuodamas  savo  pinigine  ,parodai  tik  savo  egoizmą.  O  dar  kvailiau  atrodai  ,kai  juokiesi  iš  vyrų  ,kurie  myli  vaikus  ir  sugeba  mylėti  dar  ir  mylimos  moters  vaiką.  Ne  be  reikalo  sako ,kad  ne  tas  tėvas  kuris  padaro vaiką ,o  tas  kuris  sugeba  užauginti.  O  ir  vaikai  dažnai  gerbia  protingą  patėvį ,o  ne  įdiotą  tėvą.

344

gedukas parašė:
slapuke parašė:

MERGINOS DAROM STAFKES , KURIS LAIMES:GEDUKAS AR TINSANIS, jau ir tema reik pervadint :::920

Kadangi esu kuklus žmogus noriu paklausti o jus už ka statot už mane ar už tinsanis.

Dovanokit, čia kieno žodžiai buvo? roll roll

gedukas parašė:

labai daug dėmesio kreipiame i tarpusavio santykiu aiškinimasi todėl ir forumo temos merdi.Manau kad reiktu diskutuoti iš esmės.

345

Gintas jei teisingai suprantu čia priekaištas........ .

346 (redagavo tinsanis 2013-10-10 14:26)

Esmeralda parašė:
tinsanis parašė:
Donatas parašė:

Manyčiau gimtąja kalba mylet nera didele nuodėmė:) bet tu nesistenk to suprast, tu tam per bukas kaimieti:) geras priezodis yra. Merga is kaimo isvaryt gali, o vat kaimo is mergos niekaip. Neisvare niekas is taves kaimo:) ubliudkas gimei, ubliudkas ir liksi.

kaimietis tevas buka motina sunus vairuotojas auginantis ne savo vaikus?ka dar papasakosi ?tu pasakok as pasijuoksiu,,,tokios istorijos mane juokina:)lietuva didelis kaimas palyginus su kai kuriomis salimis,,jai lygint skaiciu zmoniu:)o tu kiek suprantu pasirinkai mergos dalia smile na tavo valia,,reikia ir tokiu:)) o as dar karta pasijuoksiu:)...pats zinai is ko ,,,,

Dažnai su  tavo  komentarais  sutinku ,atrodo  nekvailas  esi, bet  tavo  noras  pažeminti  kitus,nusveria  tavo  kartelię  žemyn .Pinigai  dar  ne  viskas  ,jais  gali  suvilioti  moteris  kurios  nesugeba  užsidirbti  daugiau ,kad  galėtų  pasilinksminti  už  savus. O  žemindamas  ryte  prieš  nosį  pamojuodamas  savo  pinigine  ,parodai  tik  savo  egoizmą.  O  dar  kvailiau  atrodai  ,kai  juokiesi  iš  vyrų  ,kurie  myli  vaikus  ir  sugeba  mylėti  dar  ir  mylimos  moters  vaiką.  Ne  be  reikalo  sako ,kad  ne  tas  tėvas  kuris  padaro vaiką ,o  tas  kuris  sugeba  užauginti.  O  ir  vaikai  dažnai  gerbia  protingą  patėvį ,o  ne  įdiotą  tėvą.

ats:
visiskai neidomu kaip tau atrodo -su kuom sutinki ar ne(man visiskai nereikalinga info)kaip tu atrodai ar kitas man nesvarbu,,kiekvienas elgias kaip jam patinka.0 demesio kaip kas gyvena su kokia nuomone yra,,o tu jau bandai primest savo,,,
pinigai tau nesvarbu man svarbu,,
is kur tokia kvaila nuomone apie zeminima?tau saldainiu dezute ar kokia gele duos ka ji uz dyka?niekas nezemina tik tau taip atrodo nes prisigalvoji.o ir amzius ir pan,,suprantu,,daugumai tas priimtina ir tai normalu,,kaimiskas mastymas kad nenori savu leist,,suvilioti,,didzioji dauguma dirba ir uzdirba,,tad apie ka dar cia kalbet?pinigu paskirtis leisti o kur juos leisi kiekvienam sprest,,,,
kvailiau?nes pati vaiku turi ir gini ,,,sis pasakymas idijotiskas-suprask nedaryk savo augink svetima,,nes moteriai jis labai parankus ,,gyvenu duoduos-gimdau,jai ne biologinis tevas tai koki kita rasiu pades uzauginti...na atranda tokiu patinka lai augina,jai kas nutiks nebus taip gaila,,nei kad nutiktu savam....
a dar egoizmas,savanaudiskumas ,,tu jy slepi kitas parodo ir kas cia tokio?man tai vertybe tau ne ir t,t ir pan,cia internetas ir cia esantys man nesvarbus(kaip ir asjiems-nereikia apsimetinet su tuo mandagumu-uztenka poros sms kad pamatyt kas virsta is mandaguolio ,,smagus zaidimas))manai dziaugsiuos ar verksiu jai pas kazka gime o pas kazka mire? virsuje esu parases 0 demesio,,,nereikalinga info,,,ir pan,,,
tavo nuomone as ja perskaiciau ir viskas gyvenk turek ja man ji nemaiso,,

347

gedukas parašė:

Gintas jei teisingai suprantu čia priekaištas........ .

Visai nesenai man rašėte(citata aukščiau), kad reiktų mažiau dėmesio kreipti į tarpusavio santykių aiškinimąsi ir reiktų diskutuoti apie temos esmę. Mane sukritikavote, tačiau pats elgiatės lygiai taip pat smile)
Čia ne priekaištas, čia pastebėjimas. Pradėti nuo savęs wink Sėkmės.

348

Pirma- citata ne tau skirta buvo ir yra, bet aplamai pamastymai apie mūsų visu elgiasi.antra- man svetima yra tai kaip elgiasi tinsanis su oponentais ir susitikes toki nepraustaburni stuktelčiau į dantis kad žinotu su kuom turi reikala.kad kartais išmoktu patylėti ir gerbti oponuojančia puse.Trečia - o dėl viso kito tu visiškai teisus.

349

Na nesvarbu kam ji skirta, bet pačiam ji turbūt galiot irgi turėtų, ar ne? smile)
O tinsanis yra sunkus ligonis, ir ant jo pykti yra kvaila (juk nepykstama ant kūdikių, gyvūnų ir.. ). Mano nuomone tokius reikia bausti viešumu (nors ką ten jį nubausi, kai nei vardo, nei veido nėra įdėta). Tiesiog buvimas jo čia tampa beprasmis, nes visi pamato kaip elgiasi, kaip masto, reta moteris apie tai svajoja smile)
(tinsaniui - kad ačkarikas, kaimietis ir t.t. žinau, galvojam ką nors naujo wink ). big_smile

350

Dingo mano kategoriska zinute is forumo, tai as pasikartosiu. Jokio su... gerojo tevelio svetimiems vaikams nera ir nebus! Sita diskusija - beprasmiska. Nei vienai prisidirbusiai vienisai mamytei del jos geriau nebus, o nei viena dar nesusimovusi cia neuzsuks ir neperskaitys.
Vyru poziuri i vienisas mamytes gali pateikti tik pacios vienisos mamytes, cia papasakojusias savo "sekmes istorijas" - kaip gyvenimas susikloste tik tada, kai atsirado vaikai be tevo... Nu, papasakokit man, kaip atsirado antras ir tikras princas, kokios jus dabar laimingos, kaip jums viskas gerai ir sekasi.

351

Kokių  istoriju  lauki.Vienišų  būna  ne  tik  mamyčių  ,bet  ir  tėvelių. Vienam  suvažinėjo  žmoną  ir  liko  su 2  metų  mergaite. Kitam  mirė  žmona  nuo  vėžio,paliko  2 ikimokyklinio  amžiaus  berniukai. Ir  džiugu ,kad  tei  vyriškiai  rado  nuostabias  moteris  kurios  mylėjo  jų  vaikus  ,kaip  savo. Moterys  irgi  ir  našlėmis  palieka,ir  išsituokia  su  vyrais  kurie  nesugeba  mylėti  nei  savo  žmonos  nei  savo  vaikų .Gerai  ,kad  yra  vyrų  kurie  turi  sklidina  meilės  širdį ,ir  moka  mylėti  svetimą  vaiką   ,labiau  nei  mylėjo  tikras  tėvas. Bet  čia  forume  yra  tokių  kuriems  negėda  dergti  kitus  rodyti  chamiškumą ,ir  pagal  juos  turi  gėdytis  tie  kurie  myli  savo  moterį  ir  vaikus . Čia  jau  psichinis  nukripimas.Niekas  neverčia  norinčių  laisvai  gyventi   tuoktis,Arba  vesti  moterį  su vaikų ,gyvenkite  pagal  savo  įsitikinimus,bet  naglai  nebrukite  savo  įdiotiško  požiūrio  kitiems.

352

Tinsani, tik tiek tesugebi? big_smile Aš maniau tu iškalbingesnis big_smile

353

Gintas parašė:

Tinsani, tik tiek tesugebi? big_smile Aš maniau tu iškalbingesnis big_smile

TU manai kad esi vyras tu manai kad esi drasus ,,na tu daug ka manai-daug ka bandai irodinet ,kol is taves juokiamasi ,esi klaunas smile)) matyt ipratai but skriaudziamas arba kitaip tiek gyvenime tiek cia vaidinti-vadint save auka...

354 (redagavo Breinas 2013-10-17 16:45)

Vienisa mama ir vienisas tetis - ne tas pats. Kalbejau ir apie vienisus tecius, bet tik karta, todel galiu pakartoti. Vienisas tetis turetu buti paklausi preke. Jei vyras vienas augina vaikus, merginos ji turetu stverti ir nepaleisti, nes jis kaip joks kitas tinkamas seimai... Moterims tukstanti kartu lengviau pamilti svetimus vaikus, negu vyrams svetimus. As is viso neisivaizduoju, kaip vyras gali iki galo atsiduoti jau "sukomplektuotai" seimai... Pamilti vaikus gal ir gali, bet ar gales atleisti "isdavyste" savo isrinktajai..?
Ir tik nereikia apibendrinti, pasakojant tragiskas istorijas ir pavienius atvejus, kaip seima neteko vieno is nariu. Ne apie pateisinamas priezastis kalbam.
Issiskiria 86 proc.+ nauju seimu. Kalba apie tai - masini reiskini. Ar visos tos minios issiskyrusiu seimu kazka is nariu pervaziavo..?

355

O dabar koks skirtumas - imt issiskirusia su vaiku, ar nasle su vauku?

356

Vienisa mama-pasmerkta skurdui,isskyrus ta atveji kai jos tevai turtingi
vienisas vyras turi didziuli pasirinkima ,issirinkti graziausia panele,moteri
niekas nenores mergos su vaiku-faktas ,paims ja tas kuriam jokiu sansu susirasti grazia laisva be vaiku pana
tokia yra tiesa
o visos save guodziancios mamytes geriau susirastu koki turtinga nukriosusi seni ,apsizenytu ir lauktu jo mirties su viltimi,praturteti.nes tai ju vienintelis kelias

su gerom zmonom ar vaiku moterim,vyrai nesiskiria
geru graziu moteru niekas nepalieka,o mus vyrus labiausiai pavergia paprastumas ir nuosirdumas
na o jei jau neissirenkame is lietuvos,pilna rusija,ukraina grazuoliu,-joms lietuvis,tai kokybe,punktualumas ir saziningumas,
papasakociau apie slaves daug,oi daug ko maciau as ten,-bet tiek to

357 (redagavo O man ne DZYN 2013-10-18 07:03)

Adrianas parašė:

geru graziu moteru niekas nepalieka,

Tai jei išsiskyrusi, reiškias vyras ją paliko? O moteris su vaiku negali būt skyrybų iniciatorė?

358 (redagavo O man ne DZYN 2013-10-18 08:20)

Breinas parašė:

Vienisas tetis turetu buti paklausi preke. Jei vyras vienas augina vaikus, merginos ji turetu stverti ir nepaleisti, nes jis kaip joks kitas tinkamas seimai... Moterims tukstanti kartu lengviau pamilti svetimus vaikus, negu vyrams svetimus.

Nesutinku su šiuo teiginiu. Jei vyras vienas augina vaiką, dar nereiškia, kad jis šeimos žmogus. Turiu pavyzdį, kai vyras liko su vaiku (mamka juos tiesiog paliko). Susiradęs draugę tik tą ir darė, kad jai palikinėjo savo sūnų visom įmanomom ir neįmanomom progom.

Dėl moterų taip pat žinau išimčių, su viena iš jų tiesiogiai susidūriau – moteris turėdama savo 3 vaikus kategoriškai nepriėmė draugo, su kuriuo gyveno n metu, vaiko. Nepriėmė iki tokio lygio, kad vaikas pas tėvą į svečius negalėjo nueit. Susitikdavo tik tėvo darbe arba pas tėvo močiutę.
Kitas atvejis, jauna moteris turėdama vaikiūką, susipažino su vaikinuku auginančiu vaikiūką. Atrodo ideali situacija abiem kurt bendrą šeimą. Tačiau ji niekaip negalėjo susigyvent su draugo vaikiūku.
Trečias atvejis – mergina tiesiog negalėjo susitaikyti su pavydu draugo dukrai. Ji nesusitaikė su tuo, kad jo gyvenime yra moteris (dukra), kuri visada bus pirmoj vietoj.
Tad čia kažkokios bendros taisyklės nėra.
Sutinku, kad ne visi vyrai gali įsiliet jau į gatavą šeimą ir dėl to jie netampa nei blogesni, nei protingesni. Kiekvienas žmogus pasirenka tai kas jam priimtina ir kas ne. Ir tai yra normalu. Negali visi žmonės būt vienodi. Lenkiuosi prieš vyrus, kurie atvirai pasako, kad nesugebėtų augint svetimo vaiko, kurie nevynioja žodžių į vatą (nes deja atsiranda tokių, kuriems tiesiog smalsu, apsuka galvą, pažaidžia jausmais ir pabėga be paaiškinimų) ir tuo pačiu sugeba išlikti korektiški moters atžvilgiu (o nelieja ant jos pamazgų). Jei mama viena su vaikiūkais, ji nebūtinai k...., nepriklausomai nuo to išsiskyrusi ji ar našlė.
Be galo GERBIU vyrus, kurie sugeba įsiliet į šeimą. Maža to, sugeba sukurt bendrą šeimą. Toks rezultatas reikalauja daug pastangų ir iš moters ir iš vyro pusės ir daug laiko. Santykiai per viena dieną nesusikuria. Žinau, kad tokių vyrų yra, nedaug, bet yra. Ir tik tokie vyrai yra aukso vertės.

Sėkmės istorijų žinau ir nevieną.

359

O man ne DZYN parašė:
Adrianas parašė:

Tai jei išsiskyrusi, reiškias vyras ją paliko? O moteris su vaiku negali būt skyrybų iniciatorė?

a koks skirtumas ja ar ji paliko vistiek ji su "bagazu"

360 (redagavo O man ne DZYN 2013-10-18 08:25)

tinsanis parašė:
O man ne DZYN parašė:
Adrianas parašė:

a koks skirtumas ja ar ji paliko vistiek ji su "bagazu"

Rašydama žinutę, ne tą turėjau omeny, kaip tu supratai.

Taip, ji su bagažu. Ir to bagažo nei išmesi nei pamesi. Bet ar nuo to, kad ji su bagažu, ji tampa negarbinga?