Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 3 … 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 101
- Edvardas
- Administratorius
- Neprisijungęs
Tema: Kelių policija..
Na automanai, pasipasakokit nuotykius su kelių policijos prareigūnais.
Gal kas kokį įdomų išsisukimo būdą žinot? gal kam kokia įdomi situacija nutikus buvo? Gal ką ne taip nubaudė? Gal kas kokį kišiuką siūlėt? Na, vienu žodžiu - nuotykiai su pareigūnais.
Vat šiandien mane "nušovė", 80lt. vietoj pasiūlė susimokėt. Bet kažkaip išėjo išsisukt su vizitine kortele, apsilankymui pas mane.
- Vilius, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: Kelių policija..
teko keletą kartų prasisukti ant 0:) vieną kartą tai išvis patiko, pastabdė už greitį, nu aš sakau sutinku, viskas tvarkoj, tipo tariamės.. ok 30lt.. aš jiems surinkau 30lt metaliniais po 5lt:D) tie taip pažiūrėjo pažiūrėjo, sako "metalo nesuperkam, gali būt laisvas" )
- Laimis, 26
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Edvardas24 o del ko gero antiradaro nenori isigyti?vienas pardavinejo uz 380lt atmusa ir lazerinius ju greicio matuoklius geras tikrai pas jy buvo nes pats pasakojo.O apie Keliu policija nepatariu vaziuojant i pabrads puse nera tokio zmogaus kuris su jeis ten susitartu jie ten vaziuojant ant kalniuko beveik visuomet stovi kiek vaziavome del darbo ton pusen seimininkas pavadino kad pizdab... tiek as buna vaziuoju i kaima tikrai ten nera sansu su jeis susitarti priimta idiotu kompanijos.
- Vilius, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Laimis, 22 parašė:Edvardas24 o del ko gero antiradaro nenori isigyti?vienas pardavinejo uz 380lt atmusa ir lazerinius ju greicio matuoklius geras tikrai pas jy buvo nes pats pasakojo.O apie Keliu policija nepatariu vaziuojant i pabrads puse nera tokio zmogaus kuris su jeis ten susitartu jie ten vaziuojant ant kalniuko beveik visuomet stovi kiek vaziavome del darbo ton pusen seimininkas pavadino kad pizdab... tiek as buna vaziuoju i kaima tikrai ten nera sansu su jeis susitarti priimta idiotu kompanijos.
jei susitarti neina, tai idiotų kompanijos? o tu pats normalus?
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
jei suveiksi veikianti antiradara (o ne detektoriu) uz 380 lt - tau uz pastangas dar tiek pat duosiu. Deal?
- Giedrius, 20
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Labiausiai pasisekes dealas - uzmiestyje greiti virsijau ~70 km/h bet palikt uzteko berods tik 50 lt. Tada nakti labai skubejau i gimtadieni.
- GT
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Jo cia skaudi tema..Turiu keturis balus kolkas..:D Dauguma kazkodel pagauna ne isgerusi, ne padariusi nusizengima kazkoki kitoki o tik uz greiti..Taspats ir man..Paskutinis atvejis ta garsioji Audi C4 tamsiai melyna su visais tamsintais langais..Mates gal 15 kartu ja Minkovskiu gatveij ir prie buvusios "Elektros" nzn kokia ta gatve..Bet vistiek pats uzlekiau viena karta, nusove nufilmavo 78Km/h..Nzn kodel nesiuliau kysio, kazkokia bloga nuojauta buvo..O kaip tycia kita diena per zinias rode tipo viena mentai paeme uz kysio siulyma..:D
Bet issiverkiau Dainavos mentinej bauda buvo 150-300, tai minimuma skyre..
- Vaiva
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
mano rajone tai taiki policininkai yra tai daznai galima issisukti nuo baudu.(nors man dar nereikia tai daryti)
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
tai kad tu vairuot dar negali, varna tu o draugu pasakojimai nesiskaito. manes per beveik du metus vairavimo dar ne karto ne uz ka nestabde.. laukiu pirmo karto..
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Aleksandras, 21 parašė:tai kad tu vairuot dar negali, varna tu o draugu pasakojimai nesiskaito. manes per beveik du metus vairavimo dar ne karto ne uz ka nestabde.. laukiu pirmo karto..
Vazinek normaliai ir nestabdys, nebent i reida koki pakliusi. Mane irgi per 2 metus tik karta sustabde ir bauda israse uz kalbejima telefonu prie vairo. Nebuciau kalbejes ir as pirmo susidurimo laukciau.
- Justinas, 23
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Vo vo..as irgi sakau - anksciau laksciau tai mentai ir gaude ir netgi saude ;D ;D O po to kai teko jiems teises trims metams paskolinti tai ramiau vazinejau - per tuos visus tris metus tik du kartus buvo sustabde ir tai tas sustabdymas nelabai brangus buvo ;D ;D
- Sonata, 32
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
nu nezinau. mane tai istisai stabdo..... bet metus sugebejau be teisiu pravazinet nes pavogtos buvo:) tik kazkaip vis pavyksta susitart, retai baudas moku:)
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
matyt labai patinki policininkams
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
siaip ilgainiui intuicija issiugdai.. zinai kada gali spustelt, o kada ramiai vaziuot.
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
manau neuzskaite baudos jums pilnos, nes uz mokinima vairuot jei "mokytojas" girtas solidi bauda jam turejo but. jei neklystu azkas apie 1k
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Viktorija, 18 parašė:ech tie mentai..
Tai nori pasakyti kad sitoje situacijoje "mentai" kalti kad jus nubaude?
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 101
Puslapiai 1 2 3 … 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.