Erika wrote:Man galbūt nėra svarbu tas pinigų kiekis, kiek svarbiau, kad žmogus aprūpintų save, tiek maistu, tiek pramogomis ar ten drabužiais
Bukim biedni bet teisingi, gi Danieliau ar Alvydai, nenorėtumėte su kažkokia baisia vergetą draugauti?. Jei yra pasirinkimas tai tikriausiai pasirinktumėte gražesnę ir turtingesnę. NEŠNEKU APIE PROTĄ šiuo atveju. 
Dėl to BMW lizingu ar kuro pylimo iš firmos, na ir kas? Žmogui gerai kaip yra, jam patinka ir viskas, nesigilinkite į jo gyvenimą. O dėl armani kostiumų ar tipo, kad dėl to limpa merginos tai aš pasakysiu, kad tokios ten ir merginos tada..., bet.... jau nesakykite kad dauguma vaikinų nelimpa ant merginų grožio(gi visiems norisi pasirodyti prieš draugus, turėti gražesnę pana nei draugo)?!
nesamone draugauvau su merginomis, kuriu socialinis statusas, gal 10x mazesnis negu mano, grozis labai laikinas dalykas, o kaip taisykle lietuvoje jeigu mergina grazenesne tai 99% ji bus arba barakuda, arba pasikelusi ir vaikscios nosi uzrietusi kaip marozke.Nelygink skirtingu dalyku kur vaikinas eina prie grazesnes merginos ka jai dave gamta ir kur kaimietes lenda prie ale turtingu vaikinu, su skolintais laikrodziais ir panasiai, esu ne karta ejas susimatyt is sito pacio ieskok, su visiskom baisuoklem ( na pagrazintos foto budavo) ir tema tokia, apsimesdavau,kad as studentas, man svarbu ne pinigai o romantika, o pasimatyma atveze draugas... spekite: aisku,kad antro pasimatymo nebuvo
VISKAS AISKU kad merginoms 90% rupi vaikino finansinis statusas ir beveik visos kaip susitaturios klausia vieno ir to pacio klausimu KUR IR SU KUO GYVENI
) nu apgailetinas vaizdelis... lietuves mazai kuom skiriasi nuo ruskiu merginu, kai ten Abramovicius savo pirma zmona sutiko lektuve, ji buvo stiurdese kaip viskas banalu, jis verslininkas ji stiurdese, socialiniai statusai skyresi jauciu 1000x ir ka draugavo kartu,BET tada i stiurdesiu mokykla norinciu mokytis priaugis buvo apie 300% kiekviena menesi
is salies ziurint tai apgailetina, dabar zmoniu santykiai yra pirk/parduok ir viskas.