1

Тема: Antros pusės finansinė padėtis ir socialinis statusas

Sveiki. Noriu paklausti ar jums yra bent kažkiek svarbi jūsų esamo/s ar būsimo/s mylimojo/mylimosios finansinė padėtis ir socialinis statusas?
Ta prasme ar galėtumėte draugauti su tuo kuris uždirba labai mažai, ir jo/s finansai yra gan riboti?
Vaikinai, ar galėtumėte draugauti su mergina kuri uždirba daugiau už jus pačius? (gi daugumai vaikinu tai kompleksas). Merginos, ar galėtumėte draugaut su vaikinu kuris uždirba mažiau už jus?
Ar jums yra labai svarbus socialinis statusas žmogaus? ar yra nusistatymai kad tarkim su kokiu valytoju/a ar ten santechniku niekada nedraugautumėte ir panašiai?

P.S. Nereikia čia jokių aiškinimų kad tokios ar anokios merginos barakūdos ir panašiai, tiesiog pateikite jūsų nuomone šiuo klausimu, argumentuotai žinoma smile

2

Re: Antros pusės finansinė padėtis ir socialinis statusas

vaikinu kompleksas , kad mergina uzdirba daugiau??? is kur tokie vejai smile kaip tik reikia didziuotis tokia mergina.

3

Niekada nesakyk niekada, kogero toks posakis tiktų ilgesniam laikotarpiui kažko ieškant big_smile O taip tai manau kiekvienam aktualu paminėti dalykai, ir beabejo, norisi, kad viskas būtų tik kuo geriau. Jei tik yra pasirinkimo galimybė, o kitos sąlygos plius minus vienodos, tai renkiesi geriau. Kaip ir logiška.. hmm

4

Kiek uzdirbu, neatskleidziu ir neklausineju. o del komplekso, is kur istraukei, kad vyrai kompleksuoja del to?:)
del soc. padeties susidarai nuomone is bendravimo. atsirenki, kas tavo nosiai, kas ne.
kam kyla tokie klausimas, tas del to labiausiai pergyvena, taigi, Ligita smile

5

as savo nuomone jau seniausiai zinau smile tiesiog idomi kitu zmoniu. na o del to komplekso tai nemazai vaikinu sake kad butu kazkaip keista ir nepatogu jei mergina uzdirbtu daugiau uz ji smile

6

Na kiek uzdirba nesvarbu man butu , svarbu ar zmogus protingas smile . Jei prota turi tai jei ne dabar tai gal veliau uzdirbs , o gal tada kai busit abu kartu abu daug uzdirbsit , laimes dalykas cia smile

7

Pas mane tokio skirstymo kaip socialiniai statusai nėra, tačiau pastebėjau kad pinigų kiekis turi įtakos žmogaus mąstymui ir elgesiui. Tačiau man svarbiausia žmogaus asmenybė. Gali dirbti ir valytoja, svarbu kad žmogus savęs nenuvertintų sakydamas, kad "aš tik valytoja" ir nieko daugiau. Pinigai uždirbami, bet savo vidinę vertę pakelti gali būti sunkiau, o man nepatinka žmonės kurie per daug nuvertina arba pervertina savo vidinę vertę. Gali būti ir turtingiausia moteris Lietuvoje, bet jei matysiu kad elgesys ir mąstymas skurdus, tai jau ne kas. Kitaip tariant, orumas svarbiau nei socialinis statusas.

Ligita čia turbūt apklausas studijoms darai ar kažką tokio?

8

Ligita пишет:

as savo nuomone jau seniausiai zinau smile tiesiog idomi kitu zmoniu. na o del to komplekso tai nemazai vaikinu sake kad butu kazkaip keista ir nepatogu jei mergina uzdirbtu daugiau uz ji smile

haha, tai gal tu sokiais zemo intelekto kompleksuotais kaimieciais susitikineji smile matyt tokius ir trauki,kad tokius vejus kalbi, bet kokia atveju jeigu santykiai prasideda nuo finansinio skanavimo, as tokias merginas siunciu velniop, ne tik ant 3 raidziu, bet ant visu imanomu raidziu, nes pinigis statusas nieko nereiskia ypac tokiu nestabiliu laikotarpiiu, yra daug zmoniu kurie per viena nakti neteko nieko, nei brangaus lexus, nei uzmiescio vilos ir t.t. vertybes zmogaus yra neikanojams ir nesvarbu kiek tu turi ar 10.000 litu, ar 5 milijonus, as pvz vazineju su visiskai paprasta masina, nors galeciau nusipirkti lexus ir kai vertinama apie zmogu is jo vairuojamos masinos, tai paprasciausiai vengiu tokiu zmoniu, nes tai yra visiska tustybe... o tokioje salyje kaip lietuva gyvena labai daug tusciu ir kvailu zmoniu kurie viska sprendzia tik pavirstuiniskai, o giliau analizuoti situacija panasiausiai nera proto.

9 (2013-12-08 15:09 отредактировано Alvydas)

pasireklamavo zmogus, kad turi pinigine, tik pinigu leidziamu nera big_smile
kyla klausimas - koks realus tos pinigines storis? big_smile ir kokia esme skelbtis ''as turiu, bet neduodu ir neleidziu''.?

10

man labiau priimtinas sveicariskas modelis, kur zmogus niekuom neissiskiria is kitu, bet tu niekada nezinai kas kaip, o lietuvoje kaimieciai labai megsta pavaidinti paimti ant lizingo bmw, piltis degalus firmos saskaita , kai kurie netgi imdavo armani kostiumus issimoketinai,kad pavaidinti savo auksta statusa, o mergos gi nesupranta kas ir kaip ir limpa prie tokiu, o kai viena diena viskas baigesi, baigesi ir mergos smile
lietuvoje didelis ubagynas, bet daugelis bando vaidinti, nivjibenus, super star, tiek vieni tiek kiti t.y tiek vyra, tiek moterys.

11

Atsakant į temą:
1. Galėčiau
2. Dar geriau
3.Nusistatymų neturiu, nebent jei mergina būtų prostitutė, su tuo  taikstytis būtų sudėtinga big_smile

O paaiškinkit man, kaimiečiui, kuo blogai lietuviškas modelis - BMW lizingu, ir kuro pylimas iš firmos? smile

12

Man galbūt nėra svarbu tas pinigų kiekis, kiek svarbiau, kad žmogus aprūpintų save, tiek maistu, tiek pramogomis ar ten drabužiais smile Bukim biedni bet teisingi, gi Danieliau ar Alvydai, nenorėtumėte su kažkokia baisia vergetą draugauti?. Jei yra pasirinkimas tai tikriausiai pasirinktumėte gražesnę ir turtingesnę. NEŠNEKU APIE PROTĄ šiuo atveju. wink
Dėl to BMW lizingu ar kuro pylimo iš firmos, na ir kas? Žmogui gerai kaip yra, jam patinka ir viskas, nesigilinkite į jo gyvenimą. O dėl armani kostiumų ar tipo, kad dėl to limpa merginos tai aš pasakysiu, kad tokios ten ir merginos tada..., bet.... jau nesakykite kad dauguma vaikinų nelimpa ant merginų grožio(gi visiems norisi pasirodyti prieš draugus, turėti gražesnę pana nei draugo)?!

13

turtinga mergina supras, kas yra hugo boss, armani kostiumas ir jai tavo pinigine neidomi. Jeigu apsivelkat tuos ''armanius'' ir einat prie tu mergu, kurios iesko turtingu, darot nesamones, nes jos neturi zalio supratimo apie kostiuma. ar jis uz 1000lt ar uz 15000lt  jos neskirs ar taip ar taip.

erika? ''turėti gražesnę pana nei draugo''? nemaniau, kad tu ant tiek l**va.

14

koks skirtumas,jei patinka zmogus,man asmeniskai nesvarbu.zinoma musu visomenei piktu apkalbu neisvengsime.

15

Erika пишет:

Man galbūt nėra svarbu tas pinigų kiekis, kiek svarbiau, kad žmogus aprūpintų save, tiek maistu, tiek pramogomis ar ten drabužiais smile Bukim biedni bet teisingi, gi Danieliau ar Alvydai, nenorėtumėte su kažkokia baisia vergetą draugauti?. Jei yra pasirinkimas tai tikriausiai pasirinktumėte gražesnę ir turtingesnę. NEŠNEKU APIE PROTĄ šiuo atveju. wink
Dėl to BMW lizingu ar kuro pylimo iš firmos, na ir kas? Žmogui gerai kaip yra, jam patinka ir viskas, nesigilinkite į jo gyvenimą. O dėl armani kostiumų ar tipo, kad dėl to limpa merginos tai aš pasakysiu, kad tokios ten ir merginos tada..., bet.... jau nesakykite kad dauguma vaikinų nelimpa ant merginų grožio(gi visiems norisi pasirodyti prieš draugus, turėti gražesnę pana nei draugo)?!

nesamone draugauvau su merginomis, kuriu socialinis statusas, gal 10x mazesnis negu mano, grozis labai laikinas dalykas, o kaip taisykle lietuvoje jeigu mergina grazenesne tai 99% ji bus arba barakuda, arba pasikelusi ir vaikscios nosi uzrietusi kaip marozke.Nelygink skirtingu dalyku kur vaikinas eina prie grazesnes merginos ka jai dave gamta ir kur kaimietes lenda prie ale turtingu vaikinu, su skolintais laikrodziais ir panasiai, esu ne karta ejas susimatyt is sito pacio ieskok, su visiskom baisuoklem ( na pagrazintos foto budavo) ir tema tokia, apsimesdavau,kad as studentas, man svarbu ne pinigai o romantika, o pasimatyma atveze draugas... spekite: aisku,kad antro pasimatymo nebuvo wink VISKAS AISKU kad merginoms 90% rupi vaikino finansinis statusas ir beveik visos kaip susitaturios klausia vieno ir to pacio klausimu KUR IR SU KUO GYVENI smile) nu apgailetinas vaizdelis... lietuves mazai kuom skiriasi nuo ruskiu merginu, kai ten Abramovicius savo pirma zmona sutiko lektuve, ji buvo stiurdese kaip viskas banalu, jis verslininkas ji stiurdese, socialiniai statusai skyresi jauciu 1000x ir ka draugavo kartu,BET tada i stiurdesiu mokykla norinciu mokytis priaugis buvo apie 300% kiekviena menesi smile
is salies ziurint tai apgailetina, dabar zmoniu santykiai yra pirk/parduok ir viskas.

16

o siaip del graziu merginu ir t.t. tai cia naturalu kad jos gauna daugiau demesio, bet dabar tokia tendencija, kad graziu labai mazai beliko, tia dabar kuo baisesne pana tuo didesne princese stato is saves:) ypac is sito saito, kai isvis apie 90% cia eilines vidutiniokes.

17

Užtat tu idealus, ane? smile

18

Svarbu. kad tas žmogus tau yra ypatingas, o kiti dalykai tai tik kruopelės smėlio dežėje.
Pas mane yra draugas, kuriam mokslai visai nesisekė. Ilgus metus neturėjo darbo.
Susitiko su viena rimta panele. Jis su ją buvo atviras ir jisai jai krito į akį.
Tai sužinojęs jis pasakė, kad ji palauktu jo atsakymo puse metų.
Per tuos puse metų jis susirado darbą.
Po tu šešių mėnesių jis jau turėjo nuosava butą ir mašiną.
Tada jis paprašė jos rankos ir dabar gyvena laimingai.

Meilė keičia žmones. Tiek galiu pasakyti.
O ir jeigu negali priimti žmogaus už tai koks jisai yra, tai kam vargintis?

Man asmeniškai nėra skirtumo. Svarbiausia, kad mergina būtu laiminga.
Jeigu jį bus laiminga tai ir aš busiu.
Galit sakyti, kad aš banalus ar kvailas, bet jau toks esu.

19

Erika пишет:

Užtat tu idealus, ane? smile

as neidelus as esu toks koks esu ir nieko nebandau nei statyt is saves nei vaidint.

20

Tomas пишет:

...Per tuos puse metų jis susirado darbą.
Po tu šešių mėnesių jis jau turėjo nuosava butą ir mašiną.
...

Ir krūvą skolų bei skausmingų įsipareigojimų bankams, pamiršai pridurti smile Skolas atidavinės abu o skyrybų atveju butas liks jam nes pirktas iki santuokos:)