Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 29 iš 29
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Re: Rimta draugyste be sexo :)
Danguolė parašė:tinsanis parašė:nesakyk ka man daryt nesakysiu kur tau eit,,,o kiek tu nudeveta esi?:) manau per savo amzeli devejo kas nori:D...ar tegu buna kad ir vienas -koks skirtumas,-o ka tu darytum jai sunus anksciau anapilin iskeliaus nei tu?ar anukas?? va man idomu ka kalbesi darys:D:D:D speliosi ?ar kada tai nutiks galvosi,,,
kiek liko? na tavo jau toks amzius kad jau skaiciuoji ,,o man neidomu,,,:)))
tave koliot?pykt?paamsi ir viskas nematau kodel tureciau pykt ant taves,,,gyvenam lietuvoje tad prie lietuvisko bendravimo ipatumu iprates,
ačiū už gerą žodį ...nieko kito ir nesitikėjau - tu šaunus ,kaip visada ...ir aš baigiu įprasti prie lietuviško bendravimo įpatumų
prie ko tu ipratusi ar ko tikiesi ar nesitiki neklausiau o ir neidomu,,,
- Grigorij
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Danguolė parašė:Grigorij parašė:Danguolė parašė: į klausimą atsakiau ...nėra ko pridurti ....kaip su tokiu mąstymu -....tai ...mąstykit ir toliau ...tik neverkit ,kad blokuoja jus ....apgailėtina
Mane tai juokina:) As geriau tiesiai sviesiai i akis pasakysiu, ka mastau. Nera sexo - nera rimtu santykiu.
Pazintys ir lieka pazintimi. Draugyste tai pazinties rusis, bet ne rimti santykiai, ir niekada jais nebus
tai kame problemos pas tave ? pats uždavei klausimą -pats atsakei , ko čia žmonių nuomonės klausi?
Tai esi viso portalo nuomone?
- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
kodel cia puse be nuotrauku? aisku as jusu nebepamatysiu sia nes neinu as cia,tiesiog idomu-visi pyzdielina kurie net veido neparodo
24 Atsakymas nuo Vienu Vartu Autorius 2014-03-22 15:23
- Vienu Vartu Autorius
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
svarbu rekaut o jei dar nezino kas,tai isvis su sparnais jauciasi.ir i tema,gal itariu pasikartosiu,bet nera geros draugystes tarp vyro ir moters,na nebent tu su ja jau miegojei,arba dar miegosi.kitais atvejais buna daug neatsakytu klausimu ir nusivilimu,kaip sakoma gamta padaro savo.
- rima
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
26 Atsakymas nuo Valdas 2014-03-22 16:54 (redagavo Valdas 2014-03-23 08:20)
- Valdas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Anekdotas: Moteris vyrui: 'Ieškau draugystės be sekso'. Vyras: 'Davai. Be sekso'. Moteris: 'Aš rimtai. Nebus jokio sekso'. Vyras: 'Gerai. Jokio sekso'. Moteris: 'Tu tikrai sutinki?'. Vyras: 'Taip. Sutinku'. Moteris: 'Gerai'. Na, jie susitinka, maloniai bendrauja, veikia tą, aną. Praėjo kuris laikas ir moteris sako: 'O gal davai su seksu?'. Vyras: 'Davai'.
- Danguolė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
valdas parašė:Anekdotas: Moteris vyrui: 'Ieškau draugystės be sekso'. Vyras: 'Gerai. Be sekso'. Moteris: 'Aš rimtai. Nebus jokio sekso'. Vyras: 'Gerai - jokio sekso'. Moteris: 'Tu tikrai sutinki?'. Vyras: 'Taip. Sutinku'. Moteris: 'Gerai'. Na, jie susitinka, maloniai bendrauja, veikia tą, aną. Praėjo kuris laikas ir vieną dieną moteris vyrui sako: 'O gal davai su seksu?'. Vyras: 'Davai - su seksu'.
pats geriausias atsakymas ... ką norėjau ir pasakyti , o manęs nesuprato ....
- Robertas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Oi galimi, tokie santykiai, ir dar kaip. Tiesa po astunesdisemties. O cia panasu apskritai dalis vyru po moteriskom anketom. Tai visai nestebina, tokie blokavimai ar panasus briedas.
- Danguolė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Robertas parašė:Oi galimi, tokie santykiai, ir dar kaip. Tiesa po astunesdisemties. O cia panasu apskritai dalis vyru po moteriskom anketom. Tai visai nestebina, tokie blokavimai ar panasus briedas.
va , būtent .....daug vyrų moteriškom anketom ...tipo draugių ieško ...
Žinutės: nuo 21 iki 29 iš 29
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.