Re: Seksas po vestuvių
O aš nematau reikalo visur afišuot apie savo seksualinę patirtį. Jei man vaikinas pasakytų, kad dar neturėjo seksualinių santykių ir kad nori jų tik po vestuvių, nenorėčiau turėti su juo reikalų ne todėl, kad jis nori mylėtis tik po vestuvių, o todėl, kad jam labai svarbu apie tai pasipasakoti. Kas atrodo naivu, net kvaila. Imčiau galvoti, kad jis jaučiasi esąs kažkoks teisuolis ir kad smerkia mąstančius ir besielgiančius kitaip nei jis. Nėra blogai neturėti seksualinės patirties, gražu ir romantiška, kad laukiama vieno vienintelio, bet girtis tuo? Būtent tie, kurie giriasi, ir parodo, kad vertina žmogų tik pagal vieną kriterijų. O kas dėl santuokos - santuoka įvyksta anksčiau, nei kunigas palaimina bažnyčioje, nei pasirašomi dokumentai. Todėl mintis apie seksą tik po vestuvių man atrodo neracionali. Reikia suprasti, kas yra vestuvės. Vestuvės yra tik formalumas, patvirtinantis, kad du žmonės atsidavė vienas kitam (ne lytine prasme).
visą gyvenimą buvau konservatyvių pažiūrų .....bet ...net man taip nebuvo , o šiais laikais tai net nežinau ką pagalvoti reiktų apie tokius du žmones
...kažkas iš fantastikos srities
..nors taip neturėtų būti .Čia kažkas yra sakęs , kad būtina kad būtų suderinamumas išbandytas iš anksto , kad poros dėl šios priežasties skiriasi ---- ...bet ...suderinamumo nebūna dažniausiai dėl to , kad abu partneriai to nenori ..nesistengia vienas dėl kito ..žmones riša kiti dalykai , o sexas visada susiderina jei žmogus mielas ir brangus
....jei tarp dviejų žmonių dvasinis šaltis -sexui tik bėda ,.....