Topic: nelaiminga santuokoje
esu istekejus,taciau nesu laiminga.Ar atsirastu zmogus norintis bendrauti su istekejusia moterimi.O gal ir tu istekejes bet nelaimingas.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → nelaiminga santuokoje
esu istekejus,taciau nesu laiminga.Ar atsirastu zmogus norintis bendrauti su istekejusia moterimi.O gal ir tu istekejes bet nelaimingas.
Kodėl nesi laiminga?
cia daug pasakoti,nemyliu to zmogaus,jis nuobodus,kvailokas,visai nepastebi manes kokia as buciau ar grazi ar susivelus,netvarkingas,reksnys ir t.t.
Kodėl tekėjai už kvailio ir nuobodos? Kodėl nesiskiri?
cia daug pasakoti,nemyliu to zmogaus,jis nuobodus,kvailokas,visai nepastebi manes kokia as buciau ar grazi ar susivelus,netvarkingas,reksnys ir t.t.
tai kam kodėl nesiskiri,jei nemyli to žmogaus?...manau tik viena-jei nemyli ir neesi laiminga santuokoje,reikia skirtis...beje,aš pati nebuvau laiminga ir gyvenau su nemylimu ir nevalyvu žmogumi...žodžiu,nebuvo tik fizinio smurto,manau,kad neištikimybės irgi nebuvo...bet pagaliau pasirįžau skirtis.Jau metai,kai galutinai nutraukti visi ryšiai.Dabar aš esu daug laimingesnė.Ir nieko taip nesigailiu,kaip beprasmiškai pragyventų 18 metų.Juk ir vaikus būčiau puikiausiai užsiauginusi ir be jo...jei būtų suteiktas antras šansas,tikrai šitos klaidos nebekartočiau.Gailėtis,žinoma,per vėlu ir nereikia.Todėl nenusimenu,net priešingai-visi mane mato dabar daug linksmesnę ir pasitikinčia savimi.
nemyli bet gyvena,,vadinas materialus reikaliukai sulaiko,,nesiskirt
karmoj ir pasauleziuroj slepiasi viso to ar ano esme... tavieji veiksmai priklausomi nuo to... domekis tuo ir atrasi harmoningesni kelia gyvenime...
nemyli bet gyvena,,vadinas materialus reikaliukai sulaiko,,nesiskirt
Šiaip jau ne visus tokie dalykai laiko, labai dažnai akcentuoji pinigus šituose reikaluose pastebėjau.
O tokių užlaikymų gali būti įvairių, žinoma pateiksiu keletą iš jų, bet tikrai jų būna daugiau:
1) vaikai (visi matyt nori jog vaikai turėtų biologinius tėvus ir nebūtų išsiskyrę)
2) pagarba vienas kitam, ypač jeigu jie susikūrė gyvenimą, pirko namą, į jį įdėjo daug darbo ir pan.
3) prisirišimas (čia matyt panašiai kaip 2 punktas)
4) bendras verslas, kurį išugdė dviesę
5) draugų ratas, dažniausiai poros draugauja su poromis ir išsiskyrę netenka tos poros nes nei vienas bus kokiam vakarėlyje nei kitas, tai jau nuo seno žinoma (dar prie to pačio ir giminių ratą galima prijungti)
Tai va, manau jog ne visur pinigai viską daro, sutiksiu jog dėl pinigų dažniausiai matyt būna taip, bet ne visa laiką.
tinsanis wrote:nemyli bet gyvena,,vadinas materialus reikaliukai sulaiko,,nesiskirt
Šiaip jau ne visus tokie dalykai laiko, labai dažnai akcentuoji pinigus šituose reikaluose pastebėjau.
O tokių užlaikymų gali būti įvairių, žinoma pateiksiu keletą iš jų, bet tikrai jų būna daugiau:
1) vaikai (visi matyt nori jog vaikai turėtų biologinius tėvus ir nebūtų išsiskyrę)
2) pagarba vienas kitam, ypač jeigu jie susikūrė gyvenimą, pirko namą, į jį įdėjo daug darbo ir pan.
5) draugų ratas, dažniausiai poros draugauja su poromis ir išsiskyrę netenka tos poros nes nei vienas bus kokiam vakarėlyje nei kitas, tai jau nuo seno žinoma (dar prie to pačio ir giminių ratą galima prijungti)Tai va, manau jog ne visur pinigai viską daro, sutiksiu jog dėl pinigų dažniausiai matyt būna taip, bet ne visa laiką.
ir viska ka isvardinai sieja pinigai,,vaikus reikia islaikyt nama priziuret ,,,jai gyventum dziunglese tai nebutu svarbu,,siuo atveju viskas susideda i pinigus...
niekur nesakiau ir nesakau kad visi,,,konkreciai siuo atveju
Evaldas protingas vaikinas, nedaug tokių. Dažnai mes mokame kitus smerkti, kaltinti ir teisti, tik labai retai bandome suprasti.
Evaldas wrote:tinsanis wrote:nemyli bet gyvena,,vadinas materialus reikaliukai sulaiko,,nesiskirt
5) draugų ratas, dažniausiai poros draugauja su poromis ir išsiskyrę netenka tos poros nes nei vienas bus kokiam vakarėlyje nei kitas, tai jau nuo seno žinoma (dar prie to pačio ir giminių ratą galima prijungti)Tai va, manau jog ne visur pinigai viską daro, sutiksiu jog dėl pinigų dažniausiai matyt būna taip, bet ne visa laiką.
ir viska ka isvardinai sieja pinigai,,vaikus reikia islaikyt nama priziuret ,,,jai gyventum dziunglese tai nebutu svarbu,,siuo atveju viskas susideda i pinigus...
niekur nesakiau ir nesakau kad visi,,,konkreciai siuo atveju
Na čia matai labai abstraktus dalykas pinigai, nes pinigai jeigu geriau pagalvojus viską sieja, bet nereikia vien įžvelgti pinigus.
Evaldai vedyboms didesnę įtaką turi meilė,bet pinigai irgi ne paskutinį vaidmenį vaidina. O kai meilės nelieka vyksta skirybos ,dažniausia pinigai groja pirmuoju smuiku. O ir žmonės kurie ,kalba ,kad pinigai svarbu,dažniausiai ir stengiasi uždirbti jų daugiau. Pastebėjau ,kad tie kurie šaukia pinigai jam nereikalingi [tada kai eina kalba ,kad turi stengtis uždirbti,nedirbu ,nes pinigai man nulis] ,bet skirybų metų dėl kiekvieno cento ,kiekvieno šaukšto ,daugiausia ardosi tie kuriems pinigai buvo nereikalingi.
Evaldai vedyboms didesnę įtaką turi meilė,bet pinigai irgi ne paskutinį vaidmenį vaidina. O kai meilės nelieka vyksta skirybos ,dažniausia pinigai groja pirmuoju smuiku. O ir žmonės kurie ,kalba ,kad pinigai svarbu,dažniausiai ir stengiasi uždirbti jų daugiau. Pastebėjau ,kad tie kurie šaukia pinigai jam nereikalingi [tada kai eina kalba ,kad turi stengtis uždirbti,nedirbu ,nes pinigai man nulis] ,bet skirybų metų dėl kiekvieno cento ,kiekvieno šaukšto ,daugiausia ardosi tie kuriems pinigai buvo nereikalingi.
Bet čia kalba ne apie skyrybas ir dalybas, o apie priežastis kodėl nesiskiria. Šiaip aš nesakiau kad pinigai nesvarbus dalykas yra, bet tiesiog norėjau pabrėžti jog tai tikrai ne vienintelis dalykas dėl ko žmonės pasilieka kartu gyventi.
tinsanis wrote:Evaldas wrote:Šiaip jau ne visus tokie dalykai laiko, labai dažnai akcentuoji pinigus šituose reikaluose pastebėjau.
niekur nesakiau ir nesakau kad visi,,,konkreciai siuo atvejuNa čia matai labai abstraktus dalykas pinigai, nes pinigai jeigu geriau pagalvojus viską sieja, bet nereikia vien įžvelgti pinigus.
kiekvienas izvelgia tai kas jam svarbu,,,
Svajone,negalima gyventi kartu,jei nemyli...negadink sau gyvenimo...man kolegos darbe dar prieš dešimt metų sakė,kad taip gyventi negalima...maniau,kad kas nors pasikeis,pradės bent įvertinti mane.Viską dariau pati:ir kambarius tapetavau,ir kranus namie keičiau,nekalbant apie moteriškus darbus...o viskas be reikalo.mažai uždirbo-pati dirbau..Iš neturėjimo ką veikti,alubaryje įsitaisė...nesikankink,jei nemyli.Neprapulsi be jo,tik gyvenimas bus šviesesnis...nesakau,kad bus lengva,kol viskas susitvarkys,bet reikia keisti viską iš pagrindų...
arba aš kažko nesuprantu ar kas... bet mano nuomone-tavo gyvenimas yra svarbiausia, jei negyveni laiminga tai išsiskiri ir ne prieš tai ieškai atsarginio varianto.... bet tai tik mano nuomonė
iš tikro keistas noras ieškoti kito žmogaus būnant ištekėjusiai ...ką reiškia bendrauti ? ..tai čia kam ? -sexui , pokalbiams.....kad įvertintų ? kam ? ar gi reikia kurti forume temą ---juk čia gal daug tokių ir visos kažkam ieško žmogaus ../rašyti reikia į karštas žinutes tankiau , gal kas pastebės .. rasite meilužį ir viskas bus gerai
..jei jūsų toks tikslas
......čia visi daugumoje vedę ir " nelaimingi "
Labai teisingai pastebeta, cia dauguma vedusiu ir nelaimingu, bet vietoj to kad taisytu klaidas, iesko nuotykiu, va ir as savo vyra cia uzsiregistravusi radau, skelbiasi kad iesko zmonos, o vaikus ir issiskirti pamirso
Labai teisingai pastebeta, cia dauguma vedusiu ir nelaimingu, bet vietoj to kad taisytu klaidas, iesko nuotykiu, va ir as savo vyra cia uzsiregistravusi radau, skelbiasi kad iesko zmonos, o vaikus ir issiskirti pamirso
butum gera zmona,padetum jam susirast ko iesko,na pati supranti,isinestumet ivairoves i bendra gyvenima.
Vadinasi nesu gera zmona todel ir nieko nedarysiu, tegul iesko, tik gaila tos merginos kuri uzkibs ant melo
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → nelaiminga santuokoje