101

Re: Meetas Vilniuje...

o, tiesa, prisiminiau, kad gegužės 1d. nedarbo deina, tai galim daryt ir sekmadienį, balandžio 30 big_smile

102

na chebryte... uzleksim visi vln smile o ziurekit db berniukai mums kersis.. ims ir neateis smile ui bus jum!!!!

103

Justas22 maladec vyras kuris sugebejo ateiti su panele.Ka toliau pasakyti aliu kad Eva20 nesugebejo net ateiti tiesa Aleksandrai kotai nesimate taves nes laukeme tikrai ir nesimate nei vieno.Justas22 vasara imu tikrai tave ir organizuosiu pats nereikia tokiu juoku kai turi net  atsikratyti reikalus ir susitikiman vaziuoti ir visi tyli.Justas22 as tai tik dabar namo gryzau siek tiek kabokeli uzsisedejiau:)Kai ejiau jau nuo arklio vel ta pati **** kazkokia fizika fizika 3 mergos rateliu sokti tai zinai negana to pirma karta spjoviau prie arklio ant vienos tai dabar ir ranka neislaike jau:)Ziuriu jau svisti po biski pradeda  isgereme su pazystama mergina 0.7degtines  ir alaus syumaise su coca cola gera kokteiliuka padareme:)Bare sugebejiau net ir  pamiegoti:)Troskina baisiai dabar:)Vien pats isgeriau apie 7 bokalus ir  neskaiciuoju degtines eina sau nepardave draugei alaus o as dokumento jokio neturejiau kad jei parduotu geriausias bajeris buvo su ta fizika einu vel tada  mergos fizika fizika ir rekia baisiai nu sakau **** as tave perspejiau neuzdeko kad apsjoviau dabar ir  veidelis kentes jos tipo  va cia  draugai tuoj atbegs sakau tegul nors armija ir nelaukdamas i veideli vienai graziai taikliai is rankos:DSakau matematika:DReikejo matyti vaizda gal ir matiai nezinau net nes neatsisukes buvau.Sakes sedziu be litu visiskai viska praleidau nes su pazystama metemes kiek turejome visus pinigus isleidom.Radau va skarbonke kisenej alaus tuoj mostelsiu gal netaip troskins:D

104

Tiesa Ausra19 ir Ramune15 ka ka bet as tikrai nebusiu 100% nes idiotizmas juodas gaunasi.

105

Ramunė15 jeigu viskas gerai jeigu busiu Lt vasara tai tikrai susitiksime su tavimi 100%.o cia manau jau galima ir nesisneketi sioj temoj apie meetus vln.Ne nu bet tikrai as griunu is juoko apie ta fizika vakarykste.Nu kas butu mates manau cia forume mirtume is juoko.Einu po velniu apsuma trys merginos ir rekia  garsiai fizika fizikaaa sakau nesupratau toliau rekia fizikaa fizikaa sakau kas??jos toliau fizika fizikaaa:)as graziai kulturingai sakau buvai perspeta o uz pasekmes neatsakau ir  einu toliau drauge susitikau jos vel su savo fizikaaa ratu apsukusios mane tai pankst tiesiai graziai nuostabiai i nosi vienai tai fizika baigesi o isgeres buvau sakau matematika:)Cia yra virsune kai dienos metu jau taip idiotizma daro kabinejasi net merginos.Ramune15 greiciau sveik nes tikrai sakau nes ka zinau gal man teks kaip praeita vasara visas dienas praleisti statybose tai ir net nesugebesime susimatyti:(Labai grazia atsisiunte draugas muzikele i telefona kai sms  dabar atsiuncia kas nors tai buna  kalba **** ty naxui direktor:DRamune tiesa tu gi suniukus megsti jeigu man viskas gerai susitariu del darbo tai pirksiu rotveileriuka galesi jau glostyti kiek tau sirdele leis:)svarbiausia kad isidarbinciau nes gan uzpyko labai zmogus del vakar kad as  nenuvaziavau pas jy dirbti:(dabar pasiskambinau sako nenoriu kol kas jokiu kalbu:(

106

gaila, kad cia tau taip gavosi, del nenuvykusio myto. tai kaip supratau 4 zmones buvo ?

107

3 zmones Alexandrai pasirode visi kiti rado priezastys vienam vidurius leidzia kitam koja ir taip toliau.Organizatorius buvo Eva20 bet kotai net nepasirode.Aisku kad gaila bet kas kaltas kas organizavo.Norejiau tik kuo geriau padeti bet dabar vln meete kuris neivyko ir no0rs vyks nebusiu 100% duodu.

108

ahaaa... ir aš norėčiau kam nors į nosį duot... :V (;
šaunu, kad gerai praleidot laiką big_smile
be to, kiekvienam lengva "pasmerkti", kad negalėjo ir neatėjo į meetą, bet ne kiekvienas sugeba suprasti aplinkybes... ;|
o dėl kito meeto, kaip siūliau balandžio 29 - nenorit, nereikia. Bet bent jau aš su draugėm tikrai pašėliosim big_smile

109

as irgi uzboikotuosiu hmm tai as suprantu kodel neradau to myto, jei 3 zmones atejo, tai ten visu reikejo eit ir klaust "ar jus mytas" big_smile:D juokinga smile didziausiam mieste i myta atejo vos keli zmones. forumas nepasizymi populiarumu, mytu nebeorganizuojam ;] ausra, o prie paseliojimo, as galesiu prisijungt ;p

110

na jei taip kiekvienas sumanys prisijungti, tai ir gausis neblogas meetas big_smile
bet kiek žinau, tai buvo pirmas meetas, ar  ne? tada dar nieko, kad 3 žmonės susirinko... būna ir tokių atvejų, kai į pirmą meetą ateina tik vienas žmogus (dažniausiai didžiausias organizatorius) (; ;D aišku, antras kartas būna jau tikrai neblogas... :V big_smile) na aš tik tarp kitko big_smile

111

ooo ausryte kazi mane kas priims:)? jau va susitvarkys ta sveikata..... o jei berneliai nenori ir nereikia... siaubunai musu big_smile

112

tai kaip matau jums vilniskiams meetas neisejo hmm tai klp tuo labiau neiseis

113

ramune, mes stengemes kiek leido galimybes, o jus stengetes atsimazint. dar pasakysiu, pati kalta kad susizalojai, vadinasi pati ir esi kalta kad neatejai, o ne mes. tep vat smile

114

Ramunė, 15 parašė:

ooo ausryte kazi mane kas priims:)? jau va susitvarkys ta sveikata..... o jei berneliai nenori ir nereikia... siaubunai musu big_smile

taigi taigi... visgi gal antras meetas ir pavyks big_smile na aš su drauge jau pašnekėjau ir balandžio 29 tikrai kažką galvosim... :V (; kuo daugiau norinčių, tuo geriau big_smile tiksliau ne tik norinčių, bet ir galinčių big_smile

115

ei prasyciau... visur imanoma rast keiciausiu sasaju... beje nuo noro juk priklauso... bet kai skausmas didesnis uz nora! paguostum smile

116

Darius, 19 parašė:

tai kaip matau jums vilniskiams meetas neisejo hmm tai klp tuo labiau neiseis

šiaip kiek žinau, klp tokie meetai organizuojasi taip pat neblogai, kaip ir kaune big_smile)

117

zmogeliai aptilo smile tai ka... zmogeliai organizuojam 29 balandzio smile nuspresta smile tik si kart kas varo nr.. paliekam smile kam bereikalingi nesusipratimai smile

118

taip, kas nori, iškart numeriukus parašykit smile
aš jau su draugem susitariau, viską susiplanavom, kad galėtumėm... mūsiškių bus 3 big_smile tikėkimės, kad planai nežlugs (tfu tfu tfu) :V (;
o ką veiksim ir kokiu laiku susitiksim, dar aptart reikia... kai bus maždaug aišku, kiek žmogučių bus big_smile

119

na va pagaliau susipratom kaip visas organizavimas ir turetu atrodyt:) ech... net nuotaika pakilo smile

120

oi, man nuotaika ir taip puiki big_smile pavasaris, morcius... tfu, ką aš čia... pavasaris, šiltas oras, saulytė... (;
oi, tik aš ne į temą dabar big_smile kad pasitaisyčiau - ramune, savo nr iš anksto į privatą man big_smile ačiū smile